HOROSCOP 8 martie - Zi EXTRAORDINARĂ pentru gemeni!

Publicat pe 08.03.2017 la 08:24 Actualizat pe 08.03.2017 la 08:33

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii au pregătit principalele previziuni pentru ziua de 8 Martie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Ai multe de rezolvat acasă, împreună cu membrii familiei. Este posibil să te urnești mai greu în a demară treburi gospodărești, pentru că dorință de izolare și de contemplare a naturii înconjurătoare este la cote mari. Concentrează-ți eforturile, apelează la sprijinul celor dragi și implică-te atât cât poți. Dialogurile cu membrii familiei sau cu rudele sunt binevenite.

Taur
O zi cu multe dialoguri, atât la serviciu, cât și în segmentul relațiilor cu persoanele din anturajul apropiat. Schimbul de păreri și informații este benefic, oferindu-ți totodată și soluții viabile pentru situațiile-problemă în care te afli. Evită totuși să povestești prea mult despre neplăcerile tale. Unii ar putea interpretă greșit cele spuse de ține și asta te-ar necaji profund.

Gemeni
Banii și implicațiile lor reprezintă temă principală a zilei. Este rost să primești recompense materiale, favoruri dinspre segmentul profesional, dar și cei dragi îți vor oferi surprize plăcute. Pe de altă parte va trebui să cheltuiești, fie pentru cele necesare traiului cotidian, fie pentru a oferi și tu al rândul tău niscai atenții cuiva apropiat. Evită extravaganțele și hazardul!

Rac
Capacitățile extrasenzoriale sunt accentuate, astfel că revelațiile se vor înlănțui pe tot parcursul zilei. Totuși, desprinderea de realitatea cotidiană și visatul cu ochii deschiși sunt periculoase dacă depășesc limitele. De aceea, controlează-te și menține contactul permanent cu planul material, prin activități practice sau discuții banale cu ceilalți. Ține pentru ține cele descoperite astăzi.

Leu
Sunt momente bune pentru a observă discret ce se petrece în preajmă ta. Inutitia este accentuată, astfel că foarte ușor poți simți starea de spirit a celor dragi și apropiați. Unii sunt îngrijorați de bani, alții de poziția socio-profesională, iar alții de sănătate. Pentru toată lumea poți găsi soluții și sfaturi deosebite. Din asta, tu vei obține un dram de înțelepciune, dar și aprecierile sincere ale celorlalți.

Fecioară
Mulți vor dori să vorbească cu ține astăzi, mai ales prietenii. Se pare că deschiderea ta spre domeniile practice și observarea atentă a detaliilor te face un bun sfătuitor, dar și un personaj respectat. În mod special ai succes în medierea conflictelor parteneriale sau în reorientarea profesională a celor care se află în impas. Tu la rândul tău vei avea de învățat din cele discutate.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOP 8 martie - Zi EXTRAORDINARĂ pentru gemeni!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x