HOROSCOP 9 martie - BERBEC: Surprizele se țin lanț în segmentul amoros

Publicat pe 09.03.2017 la 08:38 Actualizat pe 09.03.2017 la 08:44

Principalele previziuni ale zilei!

Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 9 martie. Află din materialul următor cum îții va merge astăzi!

Berbec
Datorită faptului că ești foarte implicat în chestiuni personale, cei dragi se pot supără serios, pentru că îi neglijezi mult în ultima vreme. Surprizele se pot ține lanț în segmentul amoros, de aceea fii prudent și ține cont de persoanele în care ai investit sentimente profunde. Lasă grijile deoparte și propune activități comune alături de persoană iubită sau de copii. Spre exemplu vizionarea unei piese de teatru, vizitarea unui târg de sezon sau o excursie prin apropiere.

Taur

Se recomanda prudența în relațiile cu membrii familiei, în special cu mamă și cu rudele pe linie maternă. Sunt posibile discuții aprinse pe teme patrimoniale, dar și pe seamă faptului că ești implicat mai mult în segmentul profesional și astfel ai lăsat de izbeliște îndatoririle gospodărești. Este bine să ții cont de sfaturile membrilor familiei, chiar dacă la prima vedere pare că toată lumea este împotrivă ta. Peste câteva zile vei înțelege că aceștia au avut dreptate.

Gemeni
Foarte ușor te poți luă la hartă cu persoanele din anturajul apropiat. Gândești mult mai rapid decât poți vorbi și astfel ceilalți se înțeleg greu cu ține. Alege-ți cuvintele cu grijă, fii prudent cu informațiile pe care vrei să le spui și ferește-te de a da sfaturi. Ai idei minunate, originale, însă bine ar fi să le notezi într-un jurnal și să le spui și altora în zilele următoare. Călătoriile pe distante scurte pot fi frecvențe. Acordă atenție și celor dragi.

Rac
Nemulțumirile legate de bani, mai ales de veniturile pe care le obții de pe urmă muncii tale într-un loc de muncă vor atinge astăzi cote mari. Probabil că membrii familiei sau cheltuielile neprevăzute necesare casei îți vor destabiliza bugetul și astfel și starea de spirit. Detașează-te, ai răbdare și selectează atent prioritățile. Chiar dacă acum se pare că situația este complicată, cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să te strecori onorabil prin orice situație.

Leu
Este o zi minunată pentru a-ți reorganiza programul cotidian, activitățile personale și pentru a relaționa cu persoanele din anturajul apropiat. Posibil să revii asupra unor decizii din segmentul profesional sau din cel personal. Spre exemplu să te răzgândești asupra unor călătorii, să-ți reformulezi părerile despre prieteni și rude apropiate sau să te gândești mai bine la abordarea unor programe de instruire personală și profesională.

Fecioară
La prima vedere ești retras, discret și cu greu relationezi cu ceilalți. Se pot accentuă afecțiunile cardiovasculare. Dozează-ți eforturile și ferește-te de dispute. Meditând în umbră la evenimentele în care ești implicat ai putea avea revelații deosebite legate atât despre oamenii apropiați, cât și despre veniturile tale din muncă desfășurată într-un colectiv profesional. După-amiază, alătura-te celor dragi și bucură-te de compania lor.

Citește aici continuarea previziunilor!

În articolul

HOROSCOP 9 martie - BERBEC: Surprizele se țin lanț în segmentul amoros

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x