Horoscop 9-15 Ianuarie: Capricorn: evoluţie majoră în carieră

Publicat pe 09.01.2017 la 08:54 Actualizat pe 09.01.2017 la 09:02

O sa saptamana fructuoasa pentru Capricorni!

dfiles

Berbec

Vestea bună este că poți percepe lucruri ascunse multora; vestea neplăcută este că nu pari a avea toate datele necesare pentru a înțelege. Nu este vorba de facultățile mintale, ci pur și simplu, de lipsă unui nivel de energie crescut, așa cum ești obișnuit să ai. Meditația, nu întotdeauna caracteristică unui semn de foc, ar putea fi o soluție foarte bună pentru ține, în acest caz. Pe de altă parte, adună-te, concentrează-ți atenția pe un singur scop, altfel riști să te apuci de mai multe lucruri în același timp și să nu termini nimic din ceea ce ai început.

Taur

Acceptă faptul că există puteri "supranaturale"; este o perioadă în care Providență te copleșește cu daruri, în acest sens. Protecția Divină este omniprezentă în cazul tău, însă, în cazul în care sistemul tău de valori rămâne neschimbat, este imposibil să observi și lațurile ascunse ale realității obiective. Poate nu ar strică că, în această săptămâna, să te preocupi de soartă celorlalți, a celor năpăstuiți de soartă. Poartă-le de grijă și acordă-le atenție, s-ar putea să vina un moment în care darurile îți vor fi returnate înzecit, atunci când te aștepți mai puțin.

Gemeni

Este esențial pentru ține să reușești să termini ceea ce ai început, sau ceea ce ai lăsat intenționat, de izbeliște, înainte de a demară noi proiecte. Revino cu picioarele pe pământ și ancorează-te bine în realitate, riscul că imaginea să îți fie eronat percepută este foarte crescut. Elimină din viață ta legăturile care nu mai au sens, renunță la gândurile care nu îți dau pace și care sunt complet neproductive, alege un singur drum pe care să mergi de acum încolo și încearcă să fi cât mai eficient în relațiile cu cei de la locul de muncă. Rezistă, Soarele va ieși și pe stradă ta.

Rac

Mai ales dacă ai curajul să spui lucrurilor pe nume și să nu te lași copleșit de ceea ce se întâmplă în jurul tău, reușești să aduci calmul în viață ta. Oricât de ocupat ai fi, oricât de stresante ar fi relațiile tale de la locul de muncă sau de acasă, puterea este de partea ta, numai să îți găsești energia necesară pentru a acționă. Șansele de a călători (fie și doar cu mintea, visând cu ochii deschiși) sunt foarte crescute, iar capacitatea ta de a înțelege sensul ascuns al lucrurilor este crescută. Nu te mulțumi cu o prima explicație, căci lucrurile nu sunt ceea ce ar a fi. Apăr noi oportunități în viață ta, așteaptă-te-printre altele-să întâlnești un nou mentor.

Leu

Chiar dacă lucrurile păr că se mișcă greu pentru ține, acum, încearcă să nu pierzi timpul, lamentându-te. Folosește aceste zile pentru a te detașa de tot ceea ce îți consumă energia, fără un scop precis, anihilând și eliminând cauzele respective. Temperează-ți tendința de a crede că tot ceea ce zboară se poate mânca, altfel riști să căzi într-o capcană amoroasă de toată frumusețea. Fantezia este folositoare, atât timp cât nu te conduce către pierderea sensului. Fii cu băgare de seamă la cei din jurul tău, se poate să existe cineva care să îți submineze atât autoritatea, cât și relațiile cu persoane influențe sau autoritare.

Fecioară

Oricat de fascinante ar parea persoanele care intra acum in viata ta, oricat de minunate simti a fi momentele petrecute impreuna cu acestea, incearca sa nu iti iei angajamente pe termen lung vis-a-vis de acestea. In alta ordine de idei, este valabila si vice-versa, respectiv lipsa motivatiei de a pastra relatiile pe care inca le ai. Restabileste-ti granitele si vizualizeaza clar limitele care te separa de restul lumii, deoarece spatiul tau personal este cat se poate de invadat. Ar trebui sa fii mai precaut atunci cand intri in dialog (sau in orice forma de comunicare) cu ceilalti - riscul de a prelua ideile acestora si de a crede ca iti sunt potrivite, este situat la limite maxime.

Citeşte mai departe pe astrocafe.ro

În articolul

Horoscop 9-15 Ianuarie: Capricorn: evoluţie majoră în carieră

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x