• MIERCURI, 06 DECEMBRIE 2017

  HOROSCOP joi, 7 decembrie | CAPRICORN: vești bune pentru tine în plan material

   Zodia Berbec

  Depune toate eforturile și lasă deoparte animozitățile dintre tine și cei dragi. Planifică activități recreative comune și stai de vorbă pe îndelete cu persoanele apropiate. Este nevoie să-ți schimbi ideile, concepțiile vizavi de iubire și implicațiile ei. Pe de altă parte, un prieten bun te poate sfătui în chestiunile amoroase, dar și în cele legate de copii. În a doua parte a zilei, ocupă-te de îndatoririle profesionale.

  Zodia Taur

  Ești nostalgic și cu gândurile departe la perioadă copilăriei sau adolescenței. Răsfoiește un album cu fotografii sau stai de vorbă cu o rudă dragă. Totuși, dinspre familie poți întâmpina obstacole vizavi de realizarea treburilor pe care ți le-ai propus astăzi. Explică-le pe îndelete celor dragi, raționamentele tale și vei obseva că până la urmă te vor susține cu toții. Zi bună pentru lămurirea chestiunilor patrimoniale.

  Zodia Gemeni

  Avalanșa de informații te va pune pe gânduri, pentru că unele sunt alarmante și vizează direct locul tău de muncă. Demersurile intelectuale, dezbaterile colegiale sunt îngreunate, așa încât vorbește strictul necesar și ocupă-te de documentele importante în zilele următoare. Călătoriile pe distanțe scurte sunt o altă temă posibilă pe parcursul zilei. Fii prudent în toate activitățile întreprinse.

  Zodia Rac

  Ar fi bine să-ți revizuiești sistemul valorilor după care îți ghidezi activitatea cotidiană. Este nevoie să găsești un echilibru între aspectele materiale și cele spirituale ale vieții. Te afli într-un moment important al anului în care beneficiezi de inspirație din planurile subtile ale existenței. Stai de vorbă pe îndelete, sincer cu tine însuți și vezi ce aspecte ale personalității tale necesită îmbunătățiri sau chiar abandonări.

  Zodia Leu

  Este o zi în care ai multă energie și poți rezolva unele treburi care își așteaptă demult rândul. Fii prudent deoarece raționamentele tale de astăzi au puțină aplicabilitate practică. Astfel există riscul de a munci în zadar și să obții reproșurile celor din jur. Selectează numai acele treburi urgente și, la nevoie, cere sprijinul cuiva de încredere. A doua parte a zilei este potrivită pentru relaxare.

  Zodia Fecioară

  Sănătatea este vulnerabilă și ar fi bine să te îngrijești ceva mai mult. Sunt posibile consultații, și analize medicale. Totuși, dacă te stăpânești poți depăși ziua foarte bine. Ai nevoie de linsite, neimplicare în situații stresante sau discuții contradictorii. Mentalul este agitat și astfel stările tale de spirit fluctuează mult. Alege compania unui prieten drag și plimbă-te prin locurile preferate.

  Zodia Balanță

  Sunt posibile animozități în relațiile cu prietenii, dar și în cele socio-profesionale. Există o mare vulnerabilizare pe acest segment, de aceea păstrează o anumită distanță față de ceilalți. Chiar dacă unii îți fac remarci supărătoare, tu analizează-le pe îndelete și vezi care îți sunt de folos cu adevărat. Lasă resentimentele și frustrarea deoparte, pentru că reacțiile sunt doar o chestiune de alegere.

  Zodia Scorpion

  Ar fi bine să stai deoparte și să observi atent ce se întâmplă în segmentul profesional în care activezi. Posibil ca atât colegii, șefii, cât și membrii familiei să aibă multe așteptări de la tine. Unii vor, fie să le rezolvi treburile personale sau profesionale, fie măcar să vii cu soluții și idei bune necesare și lor. Însă, cel mai bine pentru tine ar fi să te gândești mai întâi la tine și la ceea ce ai tu de făcut.

  Zodia Săgetător

  Demersurile necesare unei călătorii au șanse de succes. S-ar putea să întâmpini neplăceri din partea celor apropiați, fie că sunt în dezacord total cu modul tău de a gândi, fie că vor să-i ajuți ceva mai mult, însă în detrimentul treburilor tale. Pe de altă parte, fii prudent, pentru că segmentul mental este vulnerabil și există riscul disputelor chiar și pe teme banale.

  Zodia Capricorn

  Sunt momente bune pentru a-ți achita facturile, diverse alte datorii, dar și pentru a relaționa cu instituții financiare. Pe de altă partea este posibil să primești ajutor material substanțial din partea altora. Bani, bunuri, chiar și o încadrare nouă salarială la serviciu pot face parte din surprizele zilei. Ferește-te de specilatii și hazardarea în planuri de investiții pe termen lung.

  Zodia Vărsător

  Urmărește atent cum decurg relațiile tale cu ceilalți. Vei observă atât neplăceri, tensiuni, cât și aspecte plăcute, interesante, chiar amuzante. Concentrează-te numai pe acelea care îți fac plăcere și care te ajută să te dezvolți din toate punctele de vedere. Poate datorită unor principii personale de viață ești tentat să ceri prea mult de la alții. Reformulează-ți teoriile relaționale și deschide-ți sufletul către toată lumea.

  Zodia Pești

  Ar fi bine dacă ți-ai lua liber sau măcar dacă te-ai ocupa numai de treburi ușoare, de rutină. Însă chiar și așa, randamentul tău de astăzi este minim. A nevoie de odihnă, relaxare și detașare de tot ce te înconjoară. Ferește-te, pe cât posibil, de consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale, pentru că există un risc major de erori. Îngrijindu-te corespunzător nevoilor tale vei depăși ziua foarte bine.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 229 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 230 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 234 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 234 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »