• VINERI, 02 FEBRUARIE 2018

  Horoscop săptămânal 5-11 februarie 2018. Iată care sunt zodiile răsfățate ale săptămânii

   Horoscop săptămânal  5-11 februarie 2018 ZODIA Berbec:

  Lucrurile nu se întâmplă întotdeauna atunci când îți dorești. Răbdarea este cheia succesului pentru tine. Ești o fire agitată și explozivă. Aceste caracteristici ale personalității tale te dezavantajează în plan profesional.

  Horoscop săptămânal 5-11 februarie 2018 ZODIA Taur:

  Ești o persoană magnetică în plan social. Atragi privirile asupra ta cu orice acțiune pe care o întreprinzi. Gelozia pe care o stârnești în colegi nu poate fi însă de bun augur.

  Horoscop săptămânal 5-11 februarie 2018 ZODIA Gemeni:

  Această săptămână începe cu o aură pozitivă. Te lași dusă de val de tot ceea ce trăiești în prezent. Nu îți mai pui întrebări în legătură cu ceea ce simți, ci doar îți dai voie să simți. Starea de sănătate însă nu este prea bună în această perioadă.

  Horoscop săptămânal 5-11 februarie 2018 ZODIA Rac:

  Tensiunea psihică acumulată în timp începe să își arate efectele negative. În plan profesional, această săptămână este ceea ce ai nevoie pentru a te face remarcată. Modul în care ești construită psihologic te ajută să fii productivă în condiții de stres.

  Horoscop săptămânal 5-11 februarie 2018 ZODIA Leu:

  Domeniul profesional în care lucrezi este unul antrenant. Trebuie să ai o tărie psihică extraordinară pentru a nu ceda în mijlocul situațiilor stresante. Persoană iubită îți acceptă nevoia de a reuși în carieră și toate sacrificiile pe care le faci.

  Horoscop săptămânal5-11 februarie 2018 ZODIA Fecioară: 

  Influențe astrale agresive vor încerca să te dezechilibreze pe parcursul acestei săptămâni. Te vei afla față în față cu situații dificile și solicitante din punct de vedere psihic. Tăria de caracter și siguranța de sine te vor ajuta să iei deciziile cele mai bune.

  Horoscop săptămânal 5-11 februarie 2018 ZODIA Balanță: 

  Persoanele apropiate se încred în capacitatea ta de a discerne binele de rău. Cu toate acestea, lucrurile nu se întâmplă în direcția care trebuie. Te lași dusă de val, acționezi impulsiv, oferi gratuit insulte și ai tendința să fii agresivă.

  Horoscop săptămânal 5-11 februarie 2018 ZODIA Scorpion:

  Uranus continuă să își pună amprenta asupra vieții tale sentimentale. Partenerul este singura persoană de care ai nevoie atunci când nu mai ai încredere în ține. Te simți epuizată din cauza situațiilor stresante prin care treci la birou.

  Citește continuarea aici.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei joi, 22 februarie 2018. Avertismentul zilei: nu cheltuiți sume mari de bani

  acum 7 ore

  Pentru ziua de joi, 22 februarie 2018, specialiștii au un avertisment: atenție la cheltuieli! Ziua de 22 februarie este una favorabilă familiei, planurilor pentru casă, pentru cuplu. ZODIA BERBEC S-ar putea sa va preocupe in mod special caminul si eventualele reparatii sau...

  Ferește-te de aceste zodii! În relația de cuplu nu vei fi deloc fericită alături de acești nativi

  acum 10 ore

  Conform astrologilor, sunt anumite zodii care nu pot face casă bună împreună. Care sunt zodiile incompatibile în relația de cuplu vei afla din acest articol.

  Horoscopul zilei 21 februarie 2018. AVERTISMENT pentru acești nativi: ”Evitați discuțiile cu o femeie mai în vârstă!”

  acum 1 zile

  Ce au pregătit astrele pentru celelalte zodii pentru ziua de 21 februarie aflați din horoscopul detaliat pentru fiecare zodie în parte.

  Horoscop, marți, 20 februarie 2018. Sfatul zilei: luați o pauză!

  acum 2 zile

  Astrele va sfatuiesc sa luati o pauza daca v-ati suprasolicitat in ultima perioada1

  Horoscopul săptămânii 19 - 25 februarie 2018. Zodia asta va avea noroc la bani!

  acum 2 zile

  În săptămâna 19-25 februarie, o zodie va fi răsfățata astrelor. De ce? Pentru că îi va merge de la bine în sus pe toate planurile. Așadar, iată cum arată horsocopul în săptămâna 19-25 februarie pentru cele 12 zodii. ZODIA BERBEC...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »