Horoscopul CARIEREI: Zodia care va STRĂLUCI în Decembrie! Va fi în atenția tuturor, primind laude și ovații

Publicat pe 21.11.2017 la 08:53 Actualizat pe 21.11.2017 la 09:26

Esti tu aceea?

BERBEC

Decembrie 2017 aduce Berbecilor un eveniment important în plan profesional: Saturn intră în casa carierei, unde va rămâne timp de aproape trei ani. Sunt ani de temelie, în care, dacă ai un scop clar, o strategie bună și tenacitate, îți poți clădi o poziție solidă și durabilă.

Retrogradarea lui Mercur, stăpânul casei muncii Berbecului, și conjuncția dintre Mercur și Saturn favorizează examinarea felului în care se armonizează țelurile tale majore cu cadrul și metodele de lucru și luarea unor măsuri pentru punerea lor în concordanță.

Pe tot parcursul lunii decembrie, studiile, perfecționările, contactele cu mediul universitar și cultural, călătoriile și colaborările la distanță aduc Berbecilor realizări și bani.

Inițiativa financiară este mai vie începând cu a doua decadă.

TAUR

Luna decembrie îți stimulează două interese mari și late: cel financiar și cel pentru colaborări sau muncă de echipă.

Soarele și Venus tranzitează una dintre cele două case financiare ale Taurului, în care se află deja Saturn și în care retrogradează Mercur. Sub această configurație se poate să vrei să faci o afacere sau o investiție, să primești o moștenire, o dotă, o sponsorizare sau un cadou, să ai de-a face cu instituții precum băncile, asigurările, fiscul ș.a., să împarți bani sau bunuri cu cineva, ori să câștigi de pe urma unui parteneriat sau a bunăvoinței cuiva. Aceste situații pot avea evoluții complicate sau neașteptate, dar pline învățăminte.

Colaborările sunt fructuoase pe tot parcursul lunii decembrie 2017, însă trebuie tratate cu diplomație.

GEMENI

Decembrie 2017 este plin de dinamism în plan profesional.

Lui Jupiter, aflat în casa muncii Gemenilor, i se alătură, începând din a doua decadă, întreprinzătorul Marte. Motoarele merg în plin, eficiența este maximă, iar rezultatele nu întârzie să apară.

Să nu te miri, însă, dacă mai apar și incidente: Marte aduce energie multă, dar caută provocările și este cam războinic.

Parteneriatele, cooperarea, contractele și clientela sunt definitorii pentru parcursul profesional al Gemenilor în luna decembrie. Este o zonă aflată în mișcare, în căutarea soluțiilor optime și a informațiilor folositoare. Din acest motiv, comunicarea cu ceilalți trebuie să fie cât mai limpede, iar termenii interacțiunilor, cât mai bine definiți.

Din punct de vedere financiar, după 20 decembrie 2017 intri într-un nou ciclu, care va dura aproximativ 3 ani.

RAC


O lună fremătătoare, plină cu multe și de toate din punct de vedere profesional.

În decembrie 2017 Soarele traversează casa muncii Racului, unde se află deja Saturn și unde apar, pe rând, și Venus și Mercur – iar Mercur mai și retrogradează între 3 și 23 decembrie. Prin urmare, ai mult de lucru, ai de rezolvat probleme complexe și poate că uneori ți se pare că înaintezi greu, dar ai și satisfacții, momente de glorie sau de șansă.

Treci printr-o diversitate de situații care, de fapt, sunt menite să te facă să realizezi exact cum stai, ce poți și ce vrei, iar în urma lor tragi concluzi și ei decizii.

Așadar, se anunță un final de an interesant, care te-ar putea repoziționa în mod favorabil.

În ceea ce privește banii Racilor, aceștia vin îndeosebi din muncă, dar vin.

LEU

Retrogradarea lui Mercur – care este atât stăpânul Fecioarei, cât și al casei carierei Fecioarei – produce o oarecare forfotă profesională în decembrie 2017, cu atât mai mult cu cât Mercur se întâlnește și cu Soarele, semnificatorul tradițional al poziției și al prestigiului, și cu Saturn, care stăpânește casa muncii. Și, spre norocul tău, se întâlnește și cu Venus, Mica Benefică.

Cu alte cuvinte, te așteaptă o lună importantă, aglomerată, presărată cu obstacole și oportunități, cu stres și realizări deopotrivă. Se poate să existe la mijloc și ceva legat de un imobil, un sediu, un bun de inventar valoros, o investiție.

Cooperarea este importantă pentru Fecioare pe tot parcursul lunii decembrie, atât în plan profesional, cât și financiar.

FECIOARĂ

Retrogradarea lui Mercur – care este atât stăpânul Fecioarei, cât și al casei carierei Fecioarei – produce o oarecare forfotă profesională în decembrie 2017, cu atât mai mult cu cât Mercur se întâlnește și cu Soarele, semnificatorul tradițional al poziției și al prestigiului, și cu Saturn, care stăpânește casa muncii. Și, spre norocul tău, se întâlnește și cu Venus, Mica Benefică.

Cu alte cuvinte, te așteaptă o lună importantă, aglomerată, presărată cu obstacole și oportunități, cu stres și realizări deopotrivă. Se poate să existe la mijloc și ceva legat de un imobil, un sediu, un bun de inventar valoros, o investiție.

Cooperarea este importantă pentru Fecioare pe tot parcursul lunii decembrie, atât în plan profesional, cât și financiar.

În horoscopul carierei 2017 pentru Fecioară găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii decembrie 2017.

BALANȚĂ

Decembrie 2017 este o lună cu mare potențial financiar pentru Balanțe.

Jupiter se află în casa banilor Balanței, iar la 9 decembrie i se alătură și Marte, stăpânul aceste case. Prin urmare, capeți mult mai mult curaj și preiei inițiativa, cu intenția clară de a-ți spori veniturile și cu șanse maxime de a realiza ceea ce ți-ai propus.

Pe parcursul întregii luni, și în mod special în primele două decade, există o preocupare accentuată pentru informație, activități intelectuale, scris, studiu, muncă pe calculator, discursuri etc., deci pentru tot ceea ce implică mintea și comunicarea, cu impact mare asupra carierei.

Se mai poate, de asemenea, să faci unele drumuri cu caracter profesional sau să lucrezi la distanță sau cu cineva de departe.

SCORPION

Sectorul financiar domină luna decembrie 2017, la fel de mult ca sectorul relațional.

Casa a doua a Scorpionului este traversată de Soare, Venus, Mercur și Saturn, iar stăpânul acestei case, Jupiter, aflat chiar în Scorpion, este impulsionat de Marte. Simultan, stăpânul casei a opta, Mercur, se află în ciclul retrogradării și face o serie de conjuncții relevante.

Prin urmare, finanțele sunt în fierbere, simți o nevoie imperioasă de acțiune, cauți soluții, faci bilanțuri, analizezi, iei decizii, te răzgândești, dai de blocaje, întâlnești oportunități.

Evoluția profesională a Scorpionilor în decembrie 2017 este dictată de rațiunile pecuniare. Este vremea punerii în practică a unor proiecte îndrăznețe, de anvergură. Reușita depinde de evaluarea corectă a raportului aspirații-resurse.

SĂGETĂTOR

Încă din noiembrie, stăpânul casei carierei Săgetătorului a început să-și facă de lucru prin zodia ta, parcă pregătind terenul pentru ceva important. Decembrie 2017 îl găsește tot aici, executând acel du-te-vino specific ciclului retrogradării, care obligă la analiză, la depistarea eventualelor erori care se cer îndreptate sau a detaliilor care trebuie puse la punct pentru a-ți putea atinge obiectivele.

Procesul de analiză este binevenit, fiindcă te ajută să știi exact cum stai și să-ți clădești planurile pentru 2018 pe un teren mai ferm.

Colaborările sunt definitorii pentru Săgetători în decembrie 2017 și trebuie examinate atent.

În privința banilor, ai de luat niște decizii în decembrie-ianuarie. Ar fi preferabil să le iei în ianuarie, când ai o viziune mai clară asupra situației.

CAPRICORN

Cu Marte și Jupiter în casa a unsprezecea a Capricornului, luna decembrie este foarte activă în planul activităților colective. Asociațiile, fundațiile, adunările, conferințele și evenimentele cu public fac parte din viața ta curentă. Te agiți pentru un proiect de grup și se poate chiar să joci rolul de lider în grupul respectiv.

Pentru primele două decade, este posibilă și o altă interpretare: cea în care îți analizezi în singurătate viața profesională, treci în revistă realizările, iar rezultatul nu te bucură prea tare.

Perioada este însă bună pentru a pune la cale strategiile de viitor. Ultima decadă din decembrie te găsește cu lecțiile făcute și cu convingerea că anul viitor va fi mult mai rodnic.

VĂRSĂTOR

Cu Marte și Jupiter la Zenit, în decembrie 2017 motoarele sunt ambalate la maximum, ca și când ai vrea să rezolvi totul pe ultima sută de metri a anului. Și chiar rezolvi. Sau măcar faci primul pas, decizi, inițiezi o acțiune sau o serie de acțiuni cu impact mare asupra vieții profesionale, prestigiului, poziției.

Efervescența novatoare, care va continua și în ianuarie, are ca scop extinderea, expansiunea, trecerea la o nouă anvergură. Se întrevede, de asemenea, o intensificare a vieții sociale, a vizibilității, a implicării în proiecte colective sau activități de grup.

Pe tot parcursul lunii decembrie 2017 câștigi bine, dar trebuie să ai grijă la veniturile din parteneriate, la relațiile cu băncile, asigurările, fiscul și mediile financiare, în general.

PEȘTI

Casa carierei Peștilor este tranzitată în decembrie 2017 de multe planete, devenind astfel deosebit de reliefată. Soarele, Venus și Mercur par foarte interesați de viața ta profesională.

Soarele te vrea în atenția tuturor, pe un podium sau pe o scenă, primind laude și ovații – oricum, într-o postură care impune admirație sau respect. Venus îți netezește calea, scoțându-ți în cale șansa sau relațiile potrivite.

La rândul lui, Mercur pune accentul pe intelect, informare, comunicare și drumuri, dar uneori mai creează complicații, fiindcă este în retrogradare. Avantajul este că, după ce Mercur își reia mersul direct, vei avea o imagine mult mai clară asupra obiectivelor și strategiilor profesionale.

În plan financiar, pe tot parcursul lunii decembrie este rost de surplus, iar depărtările, internetul, studiile și cultura pot avea un amestec.

În articolul

Horoscopul CARIEREI: Zodia care va STRĂLUCI în Decembrie! Va fi în atenția tuturor, primind laude și ovații

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x