• VINERI, 15 SEPTEMBRIE 2017

  Horoscopul de weekend 16-17 septembrie. CAPRICORN: se pot lămuri chestiuni importante

   Berbec

  Ești dornic de distracții și de a petrece mai mult timp cu persoana iubită și copiii. Alcătuiește, împreună cu aceste persoane, un program agreat în comun. Ține cont și de doleanțele sau nevoile celorlalți, chiar dacă sunt pe alte lungimi de unde decât tine. Cu puțin efort și bunăvoință veți reuși să ajungeți la înțelegeri bune. Ai mai multă grijă de sănătatea ta și de felul în care îți organizezi programul cotidian.

  Taur

  Reuniunile cu neamurile și membrii familiei îți vor aduce provocări interesante la sfârșitul acestei săptămâni. Datorită divergențelor de opinie exprimate destul de zgomotos este posibil să-ți schimbi buna dispoziție. Ar fi bine să depășești astfel de momente cu zâmbetul pe buze. Totul are un rost, iar dacă cineva ți se opune sau îți propune să faci lucrurile altfel decât vrei tu acceptă și bucură-te de provocare.

  Gemeni

  Întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat îți vor da serios de gândit, în sensul că ar fi bine să faci o selecție drastică printre aceste persoane. Posibil să-ți fie greu să te desprinzi de unii, chiar dacă ai dovezi clare că relațiile dintre voi s-au deteriorat mult și ireversibil. Vorbește cât mai puțin și numai la nevoie. Pe de altă parte, fii înțelegător vizavi de nevoile celor dragi.

  Rac

  Se întrezăresc dialoguri importante cu persoane specializate în domeniul financiar. De asemenea sunt posibile câștiguri din activitatea profesională desfășurată oficial. Însă, persoanele din anturajul apropiat vor dori să profite de pe urmă bugetului tău. Fii prudent, evită cheltuielile nefondate și lasă, deocamdată, generozitatea deoparte. Se pot accentuta cumpărăturile pentru casă.

  Leu

  La finalul acestei săptămâni îți poți cumpăra diverse lucruri personale, pentru a-ți schimba garderoba sau pentru a face pe plac cuiva drag. Tendința de a te implica în mai multe treburi deodată este mare și păguboasă. De asemenea, ferește-te de reacții zgomotoase și de polemici pe teme puțin cunoscute. Cineva din anturajul apropiat îți va oferi informații prețioase legate de segmentul profesional.

  Fecioara

  În acest weekend se recomandă odihnă, discreție și compania celor dragi și de încredere. Stările tale de spirit sunt fluctuante, așa încât fii prudent și înțelegător cu tine însuți. Gândurile îți sunt acaparate de veniturile pe care le obții la locul de muncă și de cheltuielile curente. Detașează-te de toate și privește partea plină a paharului vieții tale. Cu sigurata găsești multe lucruri frumoase în el.

  Balanța

  Dialogurile cu prietenii sunt frecvente la sfârșitul acestei săptămâni, unele chiar zgomotoase. Este posibil să fii invitat la evenimente cu multă lume, iar prezența sau discursurile tale vor fi aclamate de către ceilalți participanți. Totuși fii prudent și nu te bază pe mirajul din preajmă ta. Ascultă cu atenție și la spusele altora și vorbește numai atunci când te simți stăpân pe subiect.

  Scorpion

  În zilele acestui weekend se conturează invitații la evenimente sociale, unde vei întâlni o lume diversă. Posibil să te obosească toate acestea, de aceea fii prudent. Unii vor dori să le povestești despre ultimele tale realizări, alții vor dori să-ți povestească ei despre ale lor, iar alții vor tine morțiș să se amuze, provocându-te la discuții pe teme de larg interes. Cultivă-ți înțelegerea, toleranța și răbdarea.

  Săgetător

  Lasă, preț de câteva momente, gândirea rigidă, conservatoare și mofturile personale. Dialogurile cu ceilalți din aceste zile de weekend îți pot modifica filozofia de viață și felul în care te raportezi la relațiile cu mediul în care trăiești și îți desfășori activitatea. Ia aminte la recomandările făcute de către cei dragi și deschide-ți sufletul și mentalul spre orizonturi noi. Relaxează-te,vizionanâd un spectacol de teatru sau film.

  Capricorn

  Sunt momente potrivite în aceste zile pentru a discuta cu neamurile, cu partenerul de viață sau colaboratorii pe temă banilor și bunurilor comune. Se pot lămuri chestiuni importante în acest sens, ceilalți fiiind dispuși să coopereze și chiar să investească alături de ține în planurile tale personale sau profesionale. Deocamdată stabilește clar punctele-cheie a ceea ce dorești să faci și apoi prezintă-le și celorlalți.

  Vărsător

  Activitățile comune cu ceilalți sunt o temă importantă la finalul acestei săptămâni. Se pare că până la urmă te vei desprinde de unii colaboratori sau chiar de partenerul de viață, pentru că pe măsură ce trece timpul descoperi adevăratele intenții ale acestor persoane, intenții total diferite de ale tale. O persoană din alt anturaj decât cel profesional sau personal apropiat îți poate oferi o imagine bună de ansamblu a situației existente.

  Pești

  Ești foarte solicitat de către partenerul de viață sau de colaboratorii de la serviciu. Cum sănătatea ta rămâne în continuare vulnerabilă, fii prudent și dozează-ți eforturile. Este posibil să concluzionezi că ar fi bine să renunți fie la partenerul de viață, fie la o colaborare, din care câștigi prea puțin, dar în schimb îți ocupă mult timp. Lecturile amuzante, o plimbare în aer liber, la braț cu cineva drag te revigorează rapid.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 162 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 163 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 167 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 167 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Program TV

  Happy Channel

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »