HOROSCOPUL DE WEEKEND | Fecioară: distracția și veselia sunt la cote mari

Publicat pe 29.09.2017 la 22:11 Actualizat pe 29.09.2017 la 22:17

Iata ce au pregatit astrele pentru acest weekend pentru cele 12 zodii.

Berbec

Este rost de întruniri deosebite, fie cu persoanele din mediul socio-profesional, fie cu membrii familiei. Dorința de a fi mai mult alături de rude este mare, însă în aceste zile de weekend este nevoie să socializezi mai mult cu alții. Fii prudent vizavi de modul în care te prezinți lumii, deoarece multe reflectoare vor fi ațintite asupra ta. Cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să depășești situațiile ivite cu bine.

Taur

Comunicarea îți este înlesnită, atât cu anturajul apropiat, că și cu persoanele elevate din mediul socio-profesional în care activezi. Participarea la cursuri de weekend, procesele de învățare și evaluare sunt active și plăcute. De asemenea poți călători pentru studii, cercetări, documentare sau dezbateri cu oameni deosebiți. Pe de altă parte sunt momente bune de a alcătui planuri de călătorii îndepărtate și de a conversa cu prietenii din străinătate.

Gemeni

Este ușor să te concentrezi în zilele acestui weekend pe chestiunile financiare comune cu alții. Se întrezăresc variante bune de câștig din activitățile profesionale pe care le desfășori la serviciu. Ești tentat să plănuiești deja cheltuieli necesare traiului zilnic, dar și pentru niscai mofturi. Deocamdată este indicat să te rezumi la bugetul disponibil și să eviți investițiile de anvergură. Privește dincolo de aparențe situațiile prin care treci acum.

Rac

Minunat este că doar de tine depinde, la finalul acestei săptămâni, relaționarea cu ceilalți. Chiar dacă pot apărea tensiuni, fie în relația cu partenerul de viață, fie în relațiile profesionale, cu puțin efort și bunăvoință, le vei putea ameliora. Fii prudent, deoarece ești foarte combativ, existând riscul să strici relații și situații bune. Organizează reuniuni festive, pentru a-i bucura pe cei dragi cu farmecul tău nativ.

Leu

Se conturează multă muncă în aceste zile de weekend. Fie că trebuie să lucrezi pentru serviciu, fie că ești nevoit să rezolvi treburi domestice, este bine să-ți dozezi eforturile. Organsimul tău va da semne de oboseală, fiindu-i dificil să mențină un ritm constant în activități. Sunt posibile neplăceri de la și prin colegii de serviciu. Deocamdată se țes în umbră mici conflicte. Recomandabil este să fii prudent, discret și să te rezumi strict la îndatoririle tale.

Fecioară

Distracția și veselia sunt la cote mari la finalul acestei săptămâni. Foarte ușor poți să-ți pui în valoare talentele. Acordă timp și resurse și pentru un hobby, pentru că te-ar relaxă mult. Pe de altă parte este posibil că persoana iubită sau copiii să-ți creeze neplăceri, reproșându-ți faptul că asculți prea mult de prieteni. Găsește un echilibru just între activitățile desfășurate cu cei dragi și cele desfășurate cu persoanele din anturajul socio-profesional.

Balanța

Sufletul tău dorește să petreacă acest weekend, acasă alături de cei dragi. Posibil să apăra ceva neprevăzut la serviciu și să fii nevoit să participi la o reuniune profesională. Oricât ai încerca să te detașezi de segmentul profesional, gândurile tale se îndreaptă tot acolo. Bine este să depui eforturile necesare pentru a rezolva onorabil ceea ce se ivește la locul de muncă. Membrii familei te susțin și chiar, acasă te vor aștepta cu toate treburile domestice rezolvate.

Scorpion

Se întrezăresc întâlniri și discuții interesante cu persoanele din anturajul apropiat. Este bine să participi cu sufletul deschis. Activitățile de învățare îți sunt favorizate, mai ales că ai o mare putere de asimilare a subiectelor vehiculate în preajma ta. Tu la rândul tău îi poți învață pe alții, lucruri banale în aparentă, dar ele vor rezona atât în sufletul tău, cât și în al lor, multă vreme de acum încolo. Totuși, ferește-te de a da sfaturi dacă nu ți se cer.

Săgetător

Sunt posibile cheltuieli importante la finalul acestei săptămâni. Se pare că vei primi o sumă de bani consistență, fie dintr-o colaborare, fie partenerul de viață sau o rudă îți oferă sprijin material nesperat. Pe de altă parte poți află informații deosebite legate de veniturile tale de la un loc de muncă oficial. Reține cele aflate pentru că îți vor fi de mare folos de acum încolo. Dozează-ți eforturile și relaxează-te alături de cei dragi.

Capricorn

Sunt zile bune pentru a te ocupă numai de ține. Reevaluează-ți prioritățile, detașează-te de oamenii și situațiile care te solicita prea mult și gândește-te pe îndelete la a face altfel lucrurile. Ceilalți te pot provocă mult și bine, însă cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să treci peste toate. Ți-ar prinde bine să fii discret și numai în compania oamenilor dragi și de încredere. Însă evită să-ți divulgi intențiile și părerile de orice fel.

Vărsător

La finalul acestei săptămâni îți sunt favorizate activitățile ușoare, relaxarea și dialogurile banale cu cei dragi. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea fii prudent și îngrijește-te corespunzător. Cineva din mediul profesional în care activezi te poate provocă la discuții interesante. Bine ar fi să vorbești strictul necesar și să privești dincolo de aparențele cotidiene. Câteva momente petrecute în meditație, într-un loc drag sufletului tău ți-ar aduce beneficii mari.

Pești

Sunt zile pe care le poți petrece alături de prieteni sau de colegii apropiați de serviciu. Cele puse la cale acum ar putea avea efecte pe termen lung. Poate fi vorba despre planificarea unor activități de recreere sau aventuri. Însă vor intra în discuție și activitățile profesionale, de genul dezvoltarea unei mici afaceri care să aducă dividente tuturor celor implicați sau veți continua lucrul în comun la un proiect profesional din cadrul locului de muncă.

În articolul

HOROSCOPUL DE WEEKEND | Fecioară: distracția și veselia sunt la cote mari

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x