• VINERI, 29 SEPTEMBRIE 2017

  HOROSCOPUL DE WEEKEND | Fecioară: distracția și veselia sunt la cote mari

   Berbec

  Este rost de întruniri deosebite, fie cu persoanele din mediul socio-profesional, fie cu membrii familiei. Dorința de a fi mai mult alături de rude este mare, însă în aceste zile de weekend este nevoie să socializezi mai mult cu alții. Fii prudent vizavi de modul în care te prezinți lumii, deoarece multe reflectoare vor fi ațintite asupra ta. Cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să depășești situațiile ivite cu bine.

  Taur

  Comunicarea îți este înlesnită, atât cu anturajul apropiat, că și cu persoanele elevate din mediul socio-profesional în care activezi. Participarea la cursuri de weekend, procesele de învățare și evaluare sunt active și plăcute. De asemenea poți călători pentru studii, cercetări, documentare sau dezbateri cu oameni deosebiți. Pe de altă parte sunt momente bune de a alcătui planuri de călătorii îndepărtate și de a conversa cu prietenii din străinătate.

  Gemeni

  Este ușor să te concentrezi în zilele acestui weekend pe chestiunile financiare comune cu alții. Se întrezăresc variante bune de câștig din activitățile profesionale pe care le desfășori la serviciu. Ești tentat să plănuiești deja cheltuieli necesare traiului zilnic, dar și pentru niscai mofturi. Deocamdată este indicat să te rezumi la bugetul disponibil și să eviți investițiile de anvergură. Privește dincolo de aparențe situațiile prin care treci acum.

  Rac

  Minunat este că doar de tine depinde, la finalul acestei săptămâni, relaționarea cu ceilalți. Chiar dacă pot apărea tensiuni, fie în relația cu partenerul de viață, fie în relațiile profesionale, cu puțin efort și bunăvoință, le vei putea ameliora. Fii prudent, deoarece ești foarte combativ, existând riscul să strici relații și situații bune. Organizează reuniuni festive, pentru a-i bucura pe cei dragi cu farmecul tău nativ.

  Leu

  Se conturează multă muncă în aceste zile de weekend. Fie că trebuie să lucrezi pentru serviciu, fie că ești nevoit să rezolvi treburi domestice, este bine să-ți dozezi eforturile. Organsimul tău va da semne de oboseală, fiindu-i dificil să mențină un ritm constant în activități. Sunt posibile neplăceri de la și prin colegii de serviciu. Deocamdată se țes în umbră mici conflicte. Recomandabil este să fii prudent, discret și să te rezumi strict la îndatoririle tale.

  Fecioară

  Distracția și veselia sunt la cote mari la finalul acestei săptămâni. Foarte ușor poți să-ți pui în valoare talentele. Acordă timp și resurse și pentru un hobby, pentru că te-ar relaxă mult. Pe de altă parte este posibil că persoana iubită sau copiii să-ți creeze neplăceri, reproșându-ți faptul că asculți prea mult de prieteni. Găsește un echilibru just între activitățile desfășurate cu cei dragi și cele desfășurate cu persoanele din anturajul socio-profesional.

  Balanța

  Sufletul tău dorește să petreacă acest weekend, acasă alături de cei dragi. Posibil să apăra ceva neprevăzut la serviciu și să fii nevoit să participi la o reuniune profesională. Oricât ai încerca să te detașezi de segmentul profesional, gândurile tale se îndreaptă tot acolo. Bine este să depui eforturile necesare pentru a rezolva onorabil ceea ce se ivește la locul de muncă. Membrii familei te susțin și chiar, acasă te vor aștepta cu toate treburile domestice rezolvate.

  Scorpion

  Se întrezăresc întâlniri și discuții interesante cu persoanele din anturajul apropiat. Este bine să participi cu sufletul deschis. Activitățile de învățare îți sunt favorizate, mai ales că ai o mare putere de asimilare a subiectelor vehiculate în preajma ta. Tu la rândul tău îi poți învață pe alții, lucruri banale în aparentă, dar ele vor rezona atât în sufletul tău, cât și în al lor, multă vreme de acum încolo. Totuși, ferește-te de a da sfaturi dacă nu ți se cer.

  Săgetător

  Sunt posibile cheltuieli importante la finalul acestei săptămâni. Se pare că vei primi o sumă de bani consistență, fie dintr-o colaborare, fie partenerul de viață sau o rudă îți oferă sprijin material nesperat. Pe de altă parte poți află informații deosebite legate de veniturile tale de la un loc de muncă oficial. Reține cele aflate pentru că îți vor fi de mare folos de acum încolo. Dozează-ți eforturile și relaxează-te alături de cei dragi.

  Capricorn

  Sunt zile bune pentru a te ocupă numai de ține. Reevaluează-ți prioritățile, detașează-te de oamenii și situațiile care te solicita prea mult și gândește-te pe îndelete la a face altfel lucrurile. Ceilalți te pot provocă mult și bine, însă cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să treci peste toate. Ți-ar prinde bine să fii discret și numai în compania oamenilor dragi și de încredere. Însă evită să-ți divulgi intențiile și părerile de orice fel.

  Vărsător

  La finalul acestei săptămâni îți sunt favorizate activitățile ușoare, relaxarea și dialogurile banale cu cei dragi. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea fii prudent și îngrijește-te corespunzător. Cineva din mediul profesional în care activezi te poate provocă la discuții interesante. Bine ar fi să vorbești strictul necesar și să privești dincolo de aparențele cotidiene. Câteva momente petrecute în meditație, într-un loc drag sufletului tău ți-ar aduce beneficii mari.

  Pești

  Sunt zile pe care le poți petrece alături de prieteni sau de colegii apropiați de serviciu. Cele puse la cale acum ar putea avea efecte pe termen lung. Poate fi vorba despre planificarea unor activități de recreere sau aventuri. Însă vor intra în discuție și activitățile profesionale, de genul dezvoltarea unei mici afaceri care să aducă dividente tuturor celor implicați sau veți continua lucrul în comun la un proiect profesional din cadrul locului de muncă.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 135 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 137 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 140 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 141 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  DivaHair

  divahair.ro


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »