• VINERI, 12 IANUARIE 2018

  Horoscopul de weekend. Cheltuieli, vorbe grele aruncate la nervi. Iată ce le așteaptă pe zodii în zilele de 13 și 14 ianuarie

   Zodia Berbec

  Filozofia ta de viață va suferi modificări în acest weekend. Probabil în urma unor studii, cercetări sau discuții cu persoane experimentate în varii domenii de activitate te vei hotărî să abordezi cu totul altfel lumea și provocările ei. Totuși, mentalul tău este labil și ar fi bine să lași deciziile sau observațiile importante pentru zilele următoare. Relaxează-te cu un film bun!

  Zodia Taur

  Zilele acestui weekend te predispune la cheltuieli împreună cu partenerul de viață sau cu neamurile. Pe de altă parte, bugetul comun cu aceste persoane este insuficient pentru nevoile și mofturile tuturor. Selectează cheltuielile prioritare și lămurește aceste chestiuni și cu ceilalți. Recomadnabil este să achiți mai întâi taxele, facturile sau alte tipuri de datorii.

  Zodia Gemeni

  Raportarea la ceilalți, mai ales la o relație partenerială este dificil de gestionat și înțeles la sfârșitul acestei săptămâni. Poți avea senzația că toată lumea este împotriva ta și că ar fi momentul să iei măsuri. Lumea nu are treabă cu tine, ci tu cu ea. Remodelează-ți felul de a fi și de a relaționa. Tu îți ești cel mai bun prieten, partener, susținător, dar și dușman veritabil.

  Zodia Rac

  Ești tentat să muncești mult la finalul acestei săptămâni, lucru greu de realizat. Sănătatea este vulnerabilă și o afecțiune veche poate recidiva brusc. Posibil să fie nevoie de consultații, analizele medicale sau de intervenții chirurgicale. Totuși, pe cât posibil, evită-le în aceste zile. Odihna, compania celor dragi și buna dispoziție îți prind bine.

  Zodia Leu

  Sunt zile potrivite activităților de genul hobby în acest weekend. Cei dragi te pot necăji, cerându-ți sprijin pentru mofturile lor. Capitolul sentimental este răscolit și numai cu eforturi susținute se poate ajunge la un consens. Iubește-te mai mult și evită să ai așteptări prea mari de la persoana iubită sau de la copii. Pot interveni sarcini profesionale și să fii nevoit să lucrezi.

  Zodia Fecioară

  Activitățile gospodărești au succes la finalul acestei săptămâni. Posibil să întâmpini neplăceri, fie din partea membrilor familiei care doresc alt program decât propui tu, fie unele reparații sau reamenajări trebuie amânate. Selectează treburile care pot fi realizate și ține cont și de nevoile sau părerile celor dragi. O masă festivă organizată în familie va bucura pe toată lumea.

  Zodia Balanță

  Gândești și vorbești mult în acest weekend, astfel cei din preajma ta vor fi nevoiți să-ți asculte pledoariile. Pe undeva, datorită unor frici acumulate de-a lungul anilor, acum în perioada pe care o traversăm depui eforturi, mai mult sau mai puțin conștiente de a le scoate la suprafață și de a le dizolvă odată pentru totdeauna. Acceptă sfaturile și sprijinul celor dragi.

  Zodia Scorpion

  Finalul acestei săptămâni îți aduce în atenție cheltuielile necesare traiului zilnic. Este posibil să primești bani, bunuri sau cadouri, fie dinspre segmentul profesional, fie din partea celor dragi. Bucuria de a oferi și celorlalți din avutul tău este mare și de bun augur. La la momenul potrivit ți se vor înapoia toate cu acceași monedă. Odihnește-te și evită excesele alimentare!

  Zodia Săgetător

  Sunt momente importante la sfârșitul acestei săptămâni, deoarece contextul astral îți oferă forța, dorința de schimbare și posibilități de a începe proiecte personale noi. În primul rând ai grijă de sănătatea ta. Atât sufletul, cât și trupul îți sunt stresate și au nevoie, pe de o parte de sprijinul celor dragi, iar pe de altă parte de îngrijiri de specialitate.

  Zodia Capricorn

  Weekend-ul acesta ar fi bine să te detașezi de tot și toate. Ești predispus la izolare, meditații interioare și la discuții tainice cu persoane de încredere din mediul profesional. Fii prudent și vorbește puțin despre tine și intențiile de viitor. Se pot accentua unele afecțiuni ale sistemului renal și segmentelor capului. Controalele și analizele medicale pot fi luate în calcul.

  Zodia Vărsător

  Segmentul prietenilor este controversat la finalul acestei săptămâni. Unii vin în preajma ta aducându-ți informații deoasebite, însă alții vor doar să profite de pe urma experienței tale profesionale. În umbră încep să se croiască disensiuni între tine și colegii de muncă. Se recomandă discreție și evitarea implicării în acțiuni neprofitabile.

  Zodia Pești

  Se conturează întâlniri și dialoguri cu multă lume la sfârșitul acestei săptămâni. Oricât ai încerca să treci neobservat, tot se va găsi cineva care să te urmărească și să te provoace în vreun fel. Ar fi bine să profiți de forța acestor zile și să socializezi cu toată lumea. Însă și acasă se pare că vei fi solicitat destul de mult. Alege-ți prioritățile, vorbele și gesturile cu grijă!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 251 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 252 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 256 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 256 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »