• VINERI, 29 DECEMBRIE 2017

  Horoscop de weekend. SCORPION: Revelionul te va prinde îngrijorat - vei avea discuții aprinse din cauza banilor

  Zodia Berbec

  Finalul acestei săptămâni este favorabil întâlnirilor și dialogului cu persoanele din anturajul apropiat. Datorită bugetului, restrâns în aceste zile, este posibil, fie să nu onorezi o invitație, fie să te împrumuți pentru a oferi un cadou deosebit cuiva drag. Ar fi bine să lași deoparte protocolul și să socializezi fără teamă. Simpla ta prezență și un zâmbet sincer vor rezolva totul.

  Zodia Taur

  Zilele acestea vei privi cu un ochi critic la situația ta materială. Posibil să contabilizezi bunurile și banii disponibili, trasând totodată noi direcții de folosință a lor. Sunt momente favorabile pentru a lucra la sistemul tău personal de valori morale și spirituale, detașându-te de planul material. Depinde numai de tine să adopți o altă filozofie de viață.

  Zodia Gemeni

  În acest weekend sunt binevenite ședințele de masaj, mersul la piscină, plimbările prin locurile preferate și trasarea unor planuri noi de viață. Chiar dacă, stările tale sufletești sunt oscilante, cu puțin efort vei reuși să le controlezi și să te bucuri de tot ce te înconjoară. Ține cont și de părerile celor dragi vizavi de ceea ce ar fi bine să schimbi la tine sau în viața ta.

  Zodia Rac

  Odihnește-te la acest sfârșit de săptămână și lasă grijile deoparte. Afecțiunile vechi, mai ales cele legate de sistemul osos și articular te pot necăji destul de mult. Folosește și terapii naturiste pentru a îmbunătăți starea întregului organism. Cineva din anturajul prietenilor te poate sfătui de bine vizavi de relațiile situațiile în care ești implicat. Totul este să accepți și alte păreri.

  Zodia Leu

  Foarte importante sunt la finalul acestei săptămâni relațiile cu prietenii. Chiar dacă unele păreri sunt total diferite de ale tale, totuși ar fi bine să reții spusele altora. Nesiguranța ivită în aceste tipuri de relații te va face să te îndepărtezi rapid de unele persoane, care până nu demult îți susțineau demersurile personale și profesionale. Evită investițiile financiare și emoționale!

  Zodia Fecioară

  Finalul acestei săptămâni îți aduce multă lume în preajmă, fie că ești invitat la evenimente sociale, fie în familie apar pe neașteptate întâlniri cu rudele. Posibil chiar să iei legătură cu cineva din străinătate sau să ți se propună o ofertă de colaborare cu parteneri străini. Reține detaliile celor discutate în aceste zile și nu te grăbi cu luarea deciziilor.

  Zodia Balanță

  Gândurile îți sunt atrase de subiecte spirituale, fiind posibil să se materializeze participarea la un seminar, la un curs sau o prezentare de profil. Detașează-te de mărunțișurile vieții cotidiene și urmează-ți dorințele sufletului. Vorbele frumoase, gesturile alese cu grijă, atitudinea deschisă și armonioasă față de tot ce te înconjoară, folosește-le din plin.

  Zodia Scorpion

  Apar discuții legate de banii și bunurile administrate și folosite în comun cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii în acest weekend. Sunt momente favorabile pentru planuri de investiții, cheltuieli comune pe facturi, taxe sau servicii de care beneficiați împreună. Ține cont de sfaturile sau doleanțele celor dragi. Dincolo de vorbele banale se ascund adevăruri deosebite.

  Zodia Săgetător

  Relațiile de colaborare sunt puse sub lupă la sfârșitul acestei săptămâni. Ar fi bine să te retragi dintr-un grup de lucru, dacă simți că nu mai rezonezi cu acele persoane sau cu acea activitate pe care o desfășurați împreună. Deziluziile sunt mari, astfel că orientează-te rapid spre noi orizonturi profesionale. În relația de cuplu pot apărea schimbări benefice.

  Zodia Capricorn

  Există posibilitatea să te afunzi în muncă la finalul acestei săptămâni. Te atrag mai mult activitățile specifice unui hobby, decât treburile de rutină de la locul de muncă sau cele domestice. Alege prioritățile și dozează-ți eforturile! Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului respirator. Amintește-ți că tu îți ești cel mai potrivit terapeut.

  Zodia Vărsător

  Finalul acestei săptămâni îți aduce în atenție activitățile comune cu persona iubită sau copiii. Posibil să înveți multe lucruri interesante de la generațiile mai tinere decât tine, astfel că deschide-ți inimă și transformă-te, preț de câteva momente, într-un învățăcel ascultător. Te poți relaxa cu un hobby sau tăifăsuind cu un prieten drag. Ferește-te de cheltuieli!

  Zodia Pești

  Să fii acasă, alături de cei dragi este cea mai indicată situație în acest weekend. Persoanele din anturajul apropiat te vor provoca la discuții sau vor dori să te viziteze. Ar fi bine să-ți alcătuiești un program personal în așa fel încât să ai momente, atât pentru odihnă, cât și pentru intimitate cu membrii familiei. Lasă îndatoririle profesionale deoparte și bucură-te de zilele libere!

  COMENTARII

  Horoscop 20 – 21 ianuarie. Iată care va fi zodia cea mai petrecăreață în acest weekend

  acum 23 ore

  Iată ce au rezervat astrele pentru weekendul 20-21 ianuarie pentru fiecare zodie în parte.

  Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie. FECIOARĂ: încearcă să nu te enervezi!

  acum 1 zile

   Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie. ZODIA BERBEC La începutul acestei săptămâni, te simţi incredibil. Nu îţi aminteşti când te-ai trezit ultima oară cu atât de multă energie. Profiţi de ea şi reuşeşti să duci la capăt toate...

  Horoscop 19 ianuarie. Zodia aceasta va face numai... năzdrăvănii, dar va scăpa basma curată! Cum așa?

  acum 2 zile

  Iata ce au pregatiti astrele pentru zodia ta. Asadar... horoscop 19 ianuaerie 2018.

  Horosocop 17 ianuarie 2018. Nimic nu le poate proteja pe aceste zodii! Apar probleme în cuplu, dar și la locul de muncă

  acum 3 zile

  Iata ce spun astrele pentru fiecare zodie in parte pentru ziua de miercuri, 17 ianuarie 2018.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »