• LUNI, 13 MARTIE 2017

  Horoscopul săptămânii 13- 19 Martie: Săgetător - Te afli mereu cu un pas în faţa celorlalţi!

  Berbec

  Suntem într-o continuă schimbare, de la naștere și până părăsim această lume. Doar că, în ceea ce te privește, în această săptămâna se pare că a sosit timpul să îți reevaluezi propriul sistem de valori. Și să mai schimbi câte ceva, în bine, pe ici, pe colo... Și să faci tot posibilul pentru a-ți păstra banii în buzunar. O săptămâna în care îți vei găsi destule resurse pentru a obține ceea ce ți-ai propus, dar și pentru a reuși să aplanezi orice conflict. Totul este să nu te lași copleșit de lenevie, bineînțeles. Și asta deoarece se pare că toate merg de la șine, poate chiar în virtutea inerției. Descoperi informații noi legate de persoană iubită sau de asociații tăi.

  Taur

  De vreme ce Marte și-a avut ingresul în semnul tău solar, poți consideră că a sosit timpul pentru a da dovadă de empatie și de compasiune (mai mult decât de obicei) pentru cei din jurul tău. Probabil că trebuie să cauți și să găsești de unul singur o metodă pentru a face lucru. În ceea ce privește relația ta de dragoste, se pare că începi a-ți reanaliza propriul ideal. Cumva, trebuie să faci în așa fel încât să ieși din setarea de "auto-pilotaj" și să începi să fii prezent trup și suflet în viață ta. Profită de "starea vremii" astrale pentru a identifică aspecte ascunse în subconștientul tău.

  Gemeni

  Și iată cum, odată cu primăvară, apare și dorință de a părăsi locul în care iarnă te-a ținut prizonier, evidența devenind dorință de a-ți petrece timpul alături de prieteni, în văzul lumii. Destul de narabdator în ceea ce privește rezolvarea problemelor descoperite în ultima perioadă, după cum se pare. Probabil că vei face totul pentru a câștiga o dezbatere, însă limitează-ți intensitatea intențiilor pentru a nu face rău. În orice caz, vestea bună este aceea că, spre sfârșitul săptămânii, vei află cine îți sunt cu adevărat prieteni și cine nu. Este posibil că, în ultima zi a săptămânii, să pierzi controlul. Ferește-te de ritualuri magice în această zi.

  Rac

  Dacă nu ai învățat încă să oferi și, în același timp, să primești, o vei face în această săptămâna. Este asemenea unei reîntoarceri acasă, indiferent ce înseamnă acest lucru, pentru ține. Cheia oferită ție este aceea a armoniei, a împăcării cu cei din familie. Indiferent ce se întâmplă, alege să nu perpetuezi conflictul. Vin vești bune și cu energie favorabilă dezvoltării tale, pe toate planurile. Însă, nu uită că Dumnezeu îți oferă, dar nu îți și pune în traistă ceea ce îți da... de aici și sfatul de a acționă, de a nu aștepta să vina totul, de la șine. Nu acum.

  Leu

  O săptămâna în care exuberantă și jovialitatea pe care le manifești nu te lasă să rămâi în umbră, ascuns. Îi atragi pe cei care au câte ceva de învățat, de la ține, fără a întâlni obstacole. Pe cât posibil, evită excesul, mai ales cel alimentar. Aspectele astrologice nu-ți dau pace și nu te "lasă" până nu îți manifești potențialul creator. E timpul să-ți reevaluezi șansele. O săptămâna în care îți manifești generozitatea cu multă bucurie.

  Fecioară

  O săptămana în care exuberantă și jovialitatea pe care le manifești nu te lasă să rămai în umbră, ascuns. Îi atragi pe cei care au câte ceva de invătat, de la ține, fără a întâlni obstacole. Pe cât posibil, evită excesul, mai ales cel alimentar. Aspectele astrologice nu-ți dau pace și nu te "lasă" pană nu îți manifești potențialul creator. E timpul să-ți reevaluezi șansele. O săptămana în care îți manifești generozitatea cu multă bucurie.

  Citeşte continuarea pe astrocafe.ro.

  COMENTARII

  Horoscop de weekend. Iată ce au pregătit astrele pentru zilele de 24 și 25 februarie 2018

  acum 14 ore

  Astrologii spun că urmează un weekend relaxant pentru nativi. Timp petrecut în familie, regăsire, dar sunt și câteva avertismente. Iată, așadar, horosocpul pentru weekendul 24-25 februarie 2018.  ZODIA BERBEC Weekend-ul acesta foloseste-l pentru a fi alaturi...

  Zodii compatibile în iubire. Acești nativi vor forma cupluri cu adevărat fericite

  acum 1 zile

  Care sunt zodiile compatibile în iubire poți afla din articolul de mai jos.

  Horoscop săptămâna 26 februarie - 4 martie 2018. Această zodie poate începe o frumoasă poveste de iubire

  acum 1 zile

  Ce spun specialiștii pentru fiecare zodie în parte aflați din horsocopul pentru săptămâna 26 februarie - 4 martie 2018.

  Horoscopul zilei joi, 22 februarie 2018. Avertismentul zilei: nu cheltuiți sume mari de bani

  acum 2 zile

  Pentru ziua de joi, 22 februarie 2018, specialiștii au un avertisment: atenție la cheltuieli! Ziua de 22 februarie este una favorabilă familiei, planurilor pentru casă, pentru cuplu. ZODIA BERBEC S-ar putea sa va preocupe in mod special caminul si eventualele reparatii sau...

  Ferește-te de aceste zodii! În relația de cuplu nu vei fi deloc fericită alături de acești nativi

  acum 2 zile

  Conform astrologilor, sunt anumite zodii care nu pot face casă bună împreună. Care sunt zodiile incompatibile în relația de cuplu vei afla din acest articol.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »