• LUNI, 13 MARTIE 2017

  Horoscopul săptămânii 13- 19 Martie: Săgetător - Te afli mereu cu un pas în faţa celorlalţi!

  Berbec

  Suntem într-o continuă schimbare, de la naștere și până părăsim această lume. Doar că, în ceea ce te privește, în această săptămâna se pare că a sosit timpul să îți reevaluezi propriul sistem de valori. Și să mai schimbi câte ceva, în bine, pe ici, pe colo... Și să faci tot posibilul pentru a-ți păstra banii în buzunar. O săptămâna în care îți vei găsi destule resurse pentru a obține ceea ce ți-ai propus, dar și pentru a reuși să aplanezi orice conflict. Totul este să nu te lași copleșit de lenevie, bineînțeles. Și asta deoarece se pare că toate merg de la șine, poate chiar în virtutea inerției. Descoperi informații noi legate de persoană iubită sau de asociații tăi.

  Taur

  De vreme ce Marte și-a avut ingresul în semnul tău solar, poți consideră că a sosit timpul pentru a da dovadă de empatie și de compasiune (mai mult decât de obicei) pentru cei din jurul tău. Probabil că trebuie să cauți și să găsești de unul singur o metodă pentru a face lucru. În ceea ce privește relația ta de dragoste, se pare că începi a-ți reanaliza propriul ideal. Cumva, trebuie să faci în așa fel încât să ieși din setarea de "auto-pilotaj" și să începi să fii prezent trup și suflet în viață ta. Profită de "starea vremii" astrale pentru a identifică aspecte ascunse în subconștientul tău.

  Gemeni

  Și iată cum, odată cu primăvară, apare și dorință de a părăsi locul în care iarnă te-a ținut prizonier, evidența devenind dorință de a-ți petrece timpul alături de prieteni, în văzul lumii. Destul de narabdator în ceea ce privește rezolvarea problemelor descoperite în ultima perioadă, după cum se pare. Probabil că vei face totul pentru a câștiga o dezbatere, însă limitează-ți intensitatea intențiilor pentru a nu face rău. În orice caz, vestea bună este aceea că, spre sfârșitul săptămânii, vei află cine îți sunt cu adevărat prieteni și cine nu. Este posibil că, în ultima zi a săptămânii, să pierzi controlul. Ferește-te de ritualuri magice în această zi.

  Rac

  Dacă nu ai învățat încă să oferi și, în același timp, să primești, o vei face în această săptămâna. Este asemenea unei reîntoarceri acasă, indiferent ce înseamnă acest lucru, pentru ține. Cheia oferită ție este aceea a armoniei, a împăcării cu cei din familie. Indiferent ce se întâmplă, alege să nu perpetuezi conflictul. Vin vești bune și cu energie favorabilă dezvoltării tale, pe toate planurile. Însă, nu uită că Dumnezeu îți oferă, dar nu îți și pune în traistă ceea ce îți da... de aici și sfatul de a acționă, de a nu aștepta să vina totul, de la șine. Nu acum.

  Leu

  O săptămâna în care exuberantă și jovialitatea pe care le manifești nu te lasă să rămâi în umbră, ascuns. Îi atragi pe cei care au câte ceva de învățat, de la ține, fără a întâlni obstacole. Pe cât posibil, evită excesul, mai ales cel alimentar. Aspectele astrologice nu-ți dau pace și nu te "lasă" până nu îți manifești potențialul creator. E timpul să-ți reevaluezi șansele. O săptămâna în care îți manifești generozitatea cu multă bucurie.

  Fecioară

  O săptămana în care exuberantă și jovialitatea pe care le manifești nu te lasă să rămai în umbră, ascuns. Îi atragi pe cei care au câte ceva de invătat, de la ține, fără a întâlni obstacole. Pe cât posibil, evită excesul, mai ales cel alimentar. Aspectele astrologice nu-ți dau pace și nu te "lasă" pană nu îți manifești potențialul creator. E timpul să-ți reevaluezi șansele. O săptămana în care îți manifești generozitatea cu multă bucurie.

  Citeşte continuarea pe astrocafe.ro.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 104 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 105 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 109 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 109 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »