• MIERCURI, 23 AUGUST 2017

  Horoscopul zilei 23 august. FECIOARA: Te simți destul de bine în pielea ta astăzi, iar Luna în tranzit prin semnul tău astral te ajută în tot

  De astăzi, începe Zodia Fecioarei. Iată care sunt previziunile astrologice ale specialiștilor pentru ziua de azi, 23 august.

   Berbec

  Astăzi este muncitor, responsabil și dorești ca tot ceea ce faci să iasă ca la carte. Ești cel mai aspru critic al tău și nu îți accepți nicio greșeală. Sunt favorabile activitățile care necesită mult simț al răspunderii, perseverență și mai ales răbdare. Acum este cel mai bine să rezolvi orice sarcină ți-a rămas din zilele anterioare și care se încadrează în atmosfera zilei.

  Taur

  Ai parte de o zi frumoasă pe care merită să o petreci desfășurând activități care te inspiră și care îți aduc un plus de energie. Nu este o zi potrivită pentru munca de rutină, ci din contră, merită să ieși puțin din ritmul cotidian. Ești creativ, intuitiv, original și ai spirit de inițiativă. De altfel, ești susținut în orice activitate care îți pune la treabă simțul estetic și creativitatea.

  Gemeni

  Astăzi, gândul pare să îți fugă la o chestiune de ordin familial sau la o discuție pe care ai avut-o cu persoana iubită. Oricum, Luna în tranzit prin casa familiei și căminului îți activează acest sector de viață, declanșând în tine dorința de a te implica mai mult în activități domestice sau de a te retrage la liniștea căminului pentru câteva ore de repaos.

  Rac

  Este o zi propice pentru a găsi metode, căi, mijloace de a spori sau de a investi resursele bănești sau pentru a-ți acoperi spatele în cazul asumării unor riscuri financiare. De asemenea, azi poți găsi soluții pentru a ieși dintr-o situație păguboasă mai veche și poți cere explicații pentru niște experiențe încurcate care au avut loc în ultima perioadă.

  Leu

  Ești mai interesat decât în mod obișnuit de câștig și poți accepta să desfășori o activitate, dar nu intainte de a stabili un preț. Pentru tine cam orice are un preț astăzi. Pe de altă parte, datorită muncii și conștiinciozității de care dai dovadă este posibil să te bucuri chiar de un câștig material sau de susținerea unei persoane cu funcție înaltă.

  Fecioară

  Te simți destul de bine în pielea ta astăzi, iar Luna în tranzit prin semnul tău astral te ajută în tot ceea ce ține de autoexprimare. Dai o atenție destul de mare felului în care te percep ceilalți, așa că poți schimba mici detalii care țin de imaginea ta socială. Spiritul de inițiativă de care dai dovadă te ajută să desfășori orice îți propui fără să aștepți de la alții să preia frâiele situației.

  Balanța

  Ziua este propice activităților de ordin intelectual sau spiritual. Este posibil să te simți din când în când lipsit de energie, motiv pentru care sfatul meu este să eviți suprasolicitarea sau stresul. Ai tendința de a te retrage departe de aglomerație, mulțime și zgomot, pentru că ai nevoie să-ți conservi resursele interioare și energia.

  Scorpion

  Ziua se dovedește a fi favorabilă sub aspectul relațiilor sociale, activităților de grup sau relațiilor de prietenie. De altfel, natură altruistă de care dai astăzi dovadă, te poate împinge să dăruiești mai mult decât îți poți permite. Încearcă să eviți cheltuielile în exces sau darurile scumpe.

  Săgetător

  Luna în aspect tensionant cu Soarele tău natal îți poate aduce stări emoționale fluctuante, momente de incertitudine sau indispoziție. Cu siguranță nu este una din cele mai bun zile pentru inițierea unor chestiuni importante, însă merită toată atenția ta un proiect sau o activitate din plan profesional.

  Capricorn

  Luna în tranzit prin casa a 9-a îți activează zonă călătoriilor, deplasărilor îndepărtate, contactului cu țările străine și activităților de ordin intelectual. De altfel, este o zi propice în cazul în care dorești să începi studiul unei limbi străine sau ai de susținut un examen. Tinzi să filosofezi destul de mult și cauți persoane care reușesc să te stimuleze la nivel mental prin inteligența lor sau prin artă de a comunică.

  Vărsător

  Astăzi poți avea parte de evenimente care vin să declanșeze în tine nevoia de transformare sau schimbare într-un anumit domeniu de viață. Ești foarte curios și dai dovadă de o intuiție financiară de invidiat. Prezența Lunii în casă a 8-a vine să te rasplateaca cu o sumă de bani la care nu prea te aștepți.

  Pești

  Astăzi ai tendința de a te dedica destul de mult persoanelor din jurul tău, uitând oarecum de tine. Simți nevoia de a fi lângă cineva sau de a-ți împărtăși gândurile, iar lucrul acesta te poate face dependent de prezența celorlalți. De altfel, tranzitul Lunii în casa relațiilor și parteneriatelor poate veni cu dorința de a clarifica o relație importantă din viața ta.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 106 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 107 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 111 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 111 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »