• MARTI, 26 SEPTEMBRIE 2017

  Horoscopul zilei 26 septembrie. LEU: Zi tensionată în plan amoros

   Berbec

  Componența mentală este foarte solicitată. O mulțime de gânduri și idei îți trec prin minte, într-o avalansă greu de oprit. Alăctuieste o listă de priorităti și concentrează-te numai pe ea. Posibile discuții aprinse pe teme legate de străinătate, probabil pentru studii, pentru a lucra departe de locurile natale sau pur și simplu iei legătura un cineva drag.

  Taur

  Aspectele financiare comune cu alții te pun serios pe gânduri. Sunt șanse să descoperi nereguli în documentele financiare personale sau în actele de la locul de muncă. În mod special pot apărea neplăceri legate de bani și bunuri la serviciu. Pentru că schimbările profesionale sunt în toi, acesta atrag după sine restricții financiare majore.

  Gemeni

  Răscoliri în plan partenerial. Nemultumrile din acest segment ies la iveală foarte ușor astăzi și ar fi bine să le iei în serios. Orice acțiune sau relație tărăgănată va duce inevitabil la eșec. Urmăreste atent ce se discută sau se petrece atât în relația de cuplu, cât și în relațiile profesionale de colaborare. Se spun și se fac lucruri importante.

  Rac

  Multă zarvă la serviciu, astfel că este posibil să te confrunți cu sarcini de lucru noi. La prima vedere pare dificil de rezolvat totul în timp util. Insă ai încredere că te vei descura excelent cu toate. Ba vei primi și aplauze pentru eforturile depuse. Faptul că vin spre tine diverse de rezolvat reprezintă o apreciere a calitătilor tale profesionale.

  Leu

  Zi tensionată în plan amoros. Din cauza faptului că ești foarte implicat în treburi comune cu persoanele din anturajul apropiat, copiii dar și persoana iubită îți pot reproșa multe și mărunte. Se recomandă calm, prudentă, tolerantă și răbdare. Sunt momente în care turnurile de situație vizavi de cei dragi au implicații pe termen lung.

  Fecioară

  Se conturează cheltuieli domestice. Poate fi vorba despre reparații necesare spațiului locativ, despre achiziționarea unor obiecte de uz casnic sau despre vizionarea unor case și trenuri de vânzare. Dialoguri cu rudele și cu membrii familiei. Pot apărea tensiuni din te miri ce, insă ia-le în calcul și depune eforturi să înveselești atmosfera din jur.

  Balanță

  Controverse în relațiile cu anturajul apropiat. Cei mai în varstă decât tine îți vor solicita ajutorul, iar cei mai tineri vor dori să se amuze alături de tine, prin activităti recreative. Dialogurile purtate astăzi îți vor imbogăti bagajul de cunoștințe, îți vor oferi soluții constructive la situațiile în care te afli și nu în ultimul rând, te vor distra.

  Scorpion

  Neplăceri financiare. Se conturează schimbări majore în segmentul financiar, secțiunea venituri obținute din muncă proprie. Totuși îți vin bani de la locul de muncă, favoruri sau produse de care te poți folosi din plin. Ai încredere că te vei descurca foarte bine și cu datoriile și cu cele necesare traiului cotidian. Cultivă gândirea pozitivă!

  Săgetător

  Ești foarte serios astăzi și cu greu îți intră cineva în voie. Ceilalți nu pot ține pasul cu tine și se pot indepărta pe neobservate, deoarece ești prea exigent și taciturn. Controlează-ți stările de spirit, mimica feței, reacțiile! Sunt momente pasagere, dar sunt șanse să procedezi incorect mai ales fată de cei dragi și fată de cei care te susțin.

  Capricorn

  Rezervă momente pentru liniște, detașare de cotidian și pentru o plimbare în aer liber. Sănătatea este vulenerabilă, astfel că se pot activa probleme vechi sau se pot instala, discret, altele noi. Iureșul din segmentul socio-profesional te obosește foarte mult. Acum a sosit momentul să te gândești pe îndelete la tine și să te odihnești.

  Vărsător

  Importantă zi pentru relațiile cu prietenii, dar și pentru relațiile cu persoanele în segmentul muncii. Unii te vor provoca subtil, insă vei observa rapid despre ce este vorab. Ferește-te de oamnii care profită mult de pe urmă ta! Discuții contradictorii pe teme spirituale, pe tema călătoriilor în străinătate la muncă sau la studiu.

  Pești

  Ești în vizorul șefilor de la serviciu, dar și alți oficiali din diverse instituții te pot căuta din motive mai vechi sau mai noi. Substratul evenimentelor și discuțiilor de astăzi face referire la bani, bunuri sau cheltuieli comune cu alții. Poate fi vorba despre neachitarea unor datorii, dar și despre amenzi sau daune provocate de cei apropiați ție.

  COMENTARII

  Horoscop 20 – 21 ianuarie. Iată care va fi zodia cea mai petrecăreață în acest weekend

  acum 16 ore

  Iată ce au rezervat astrele pentru weekendul 20-21 ianuarie pentru fiecare zodie în parte.

  Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie. FECIOARĂ: încearcă să nu te enervezi!

  acum 1 zile

   Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie. ZODIA BERBEC La începutul acestei săptămâni, te simţi incredibil. Nu îţi aminteşti când te-ai trezit ultima oară cu atât de multă energie. Profiţi de ea şi reuşeşti să duci la capăt toate...

  Horoscop 19 ianuarie. Zodia aceasta va face numai... năzdrăvănii, dar va scăpa basma curată! Cum așa?

  acum 1 zile

  Iata ce au pregatiti astrele pentru zodia ta. Asadar... horoscop 19 ianuaerie 2018.

  Horosocop 17 ianuarie 2018. Nimic nu le poate proteja pe aceste zodii! Apar probleme în cuplu, dar și la locul de muncă

  acum 3 zile

  Iata ce spun astrele pentru fiecare zodie in parte pentru ziua de miercuri, 17 ianuarie 2018.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »