• MARTI, 26 SEPTEMBRIE 2017

  Horoscopul zilei 26 septembrie. LEU: Zi tensionată în plan amoros

   Berbec

  Componența mentală este foarte solicitată. O mulțime de gânduri și idei îți trec prin minte, într-o avalansă greu de oprit. Alăctuieste o listă de priorităti și concentrează-te numai pe ea. Posibile discuții aprinse pe teme legate de străinătate, probabil pentru studii, pentru a lucra departe de locurile natale sau pur și simplu iei legătura un cineva drag.

  Taur

  Aspectele financiare comune cu alții te pun serios pe gânduri. Sunt șanse să descoperi nereguli în documentele financiare personale sau în actele de la locul de muncă. În mod special pot apărea neplăceri legate de bani și bunuri la serviciu. Pentru că schimbările profesionale sunt în toi, acesta atrag după sine restricții financiare majore.

  Gemeni

  Răscoliri în plan partenerial. Nemultumrile din acest segment ies la iveală foarte ușor astăzi și ar fi bine să le iei în serios. Orice acțiune sau relație tărăgănată va duce inevitabil la eșec. Urmăreste atent ce se discută sau se petrece atât în relația de cuplu, cât și în relațiile profesionale de colaborare. Se spun și se fac lucruri importante.

  Rac

  Multă zarvă la serviciu, astfel că este posibil să te confrunți cu sarcini de lucru noi. La prima vedere pare dificil de rezolvat totul în timp util. Insă ai încredere că te vei descura excelent cu toate. Ba vei primi și aplauze pentru eforturile depuse. Faptul că vin spre tine diverse de rezolvat reprezintă o apreciere a calitătilor tale profesionale.

  Leu

  Zi tensionată în plan amoros. Din cauza faptului că ești foarte implicat în treburi comune cu persoanele din anturajul apropiat, copiii dar și persoana iubită îți pot reproșa multe și mărunte. Se recomandă calm, prudentă, tolerantă și răbdare. Sunt momente în care turnurile de situație vizavi de cei dragi au implicații pe termen lung.

  Fecioară

  Se conturează cheltuieli domestice. Poate fi vorba despre reparații necesare spațiului locativ, despre achiziționarea unor obiecte de uz casnic sau despre vizionarea unor case și trenuri de vânzare. Dialoguri cu rudele și cu membrii familiei. Pot apărea tensiuni din te miri ce, insă ia-le în calcul și depune eforturi să înveselești atmosfera din jur.

  Balanță

  Controverse în relațiile cu anturajul apropiat. Cei mai în varstă decât tine îți vor solicita ajutorul, iar cei mai tineri vor dori să se amuze alături de tine, prin activităti recreative. Dialogurile purtate astăzi îți vor imbogăti bagajul de cunoștințe, îți vor oferi soluții constructive la situațiile în care te afli și nu în ultimul rând, te vor distra.

  Scorpion

  Neplăceri financiare. Se conturează schimbări majore în segmentul financiar, secțiunea venituri obținute din muncă proprie. Totuși îți vin bani de la locul de muncă, favoruri sau produse de care te poți folosi din plin. Ai încredere că te vei descurca foarte bine și cu datoriile și cu cele necesare traiului cotidian. Cultivă gândirea pozitivă!

  Săgetător

  Ești foarte serios astăzi și cu greu îți intră cineva în voie. Ceilalți nu pot ține pasul cu tine și se pot indepărta pe neobservate, deoarece ești prea exigent și taciturn. Controlează-ți stările de spirit, mimica feței, reacțiile! Sunt momente pasagere, dar sunt șanse să procedezi incorect mai ales fată de cei dragi și fată de cei care te susțin.

  Capricorn

  Rezervă momente pentru liniște, detașare de cotidian și pentru o plimbare în aer liber. Sănătatea este vulenerabilă, astfel că se pot activa probleme vechi sau se pot instala, discret, altele noi. Iureșul din segmentul socio-profesional te obosește foarte mult. Acum a sosit momentul să te gândești pe îndelete la tine și să te odihnești.

  Vărsător

  Importantă zi pentru relațiile cu prietenii, dar și pentru relațiile cu persoanele în segmentul muncii. Unii te vor provoca subtil, insă vei observa rapid despre ce este vorab. Ferește-te de oamnii care profită mult de pe urmă ta! Discuții contradictorii pe teme spirituale, pe tema călătoriilor în străinătate la muncă sau la studiu.

  Pești

  Ești în vizorul șefilor de la serviciu, dar și alți oficiali din diverse instituții te pot căuta din motive mai vechi sau mai noi. Substratul evenimentelor și discuțiilor de astăzi face referire la bani, bunuri sau cheltuieli comune cu alții. Poate fi vorba despre neachitarea unor datorii, dar și despre amenzi sau daune provocate de cei apropiați ție.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 162 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 163 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 167 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 167 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Program TV

  Happy Channel

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »