• MARTI, 03 OCTOMBRIE 2017

  Horoscopul zilei. SCORPION: zona sentimentală stă astăzi sub semnul surprizei

   Zodia Berbec

  O zi potrivită pentru a te retrage puțin din contextul problemelor cotidiene și a privi totul de pe margine, pentru a obține o imagine cât mai amplă. Punând accentul pe detașare și rațiune în defavoarea emoțiilor, astăzi poți găsi răspunsuri sau poți primi vești bune legate de domeniul financiar, pe căi surprinzătoare.

  Zodia Taur

  Ai parte de surprize plăcute din partea prietenilor sau cunoștințelor. Vin vești bune, propuneri tentante cu privire la un proiect inedit sau invitații cu privire la o vacanță. În orice caz, e important să te arăți disponibil pentru orice apare nou, chiar dacă nu era inclus în programul tău de astăzi.

  Zodia Gemeni

  În cazul tău, astăzi este activată zonă profesională. Inspirația, creativitatea și intuiția te ajută să găsești metode ingenioase de a ieși dintr-o criză sau de a face un progres semnificativ în cadrul unui proiect sau al unei afaceri. Nu e nevoie decât să fii receptiv și deschis. Succesul de astăzi te va repune pe linie și din punct de vedere financiar, chiar dacă rezultatele concrete nu se văd încă.

  Zodia Rac

  Ziua de astăzi pare să fie dedicată demersurilor administrative și discuțiilor pe seamă derulării unui proiect, pentru care este necesară găsirea unei formule de lucru cât mai eficiente. Creativitatea este la cote maxime, veștile sunt bune, doar e nevoie să fii atent la mici detalii din cadrul unui contract sau în ce privește actele oficiale pe care le semnezi.

  Zodia Leu

  Ești foarte interesat de câștig și siguranță materială. Astăzi explorezi noi căi de profit, noi demersuri prin care să obții finanțări, credite, împrumuturi. Este o zi în care norocul îți poate surâde în această privință, așa că fii pe fază și primește cu brațele deschise orice oportunitate care se ivește. S-ar putea ca cineva să-ți ofere un sprijin financiar.

  Zodia Fecioară

  S-ar putea ca în relațiile tale, dar mai ales în relația conjugală, să apară un element de noutate. Poate că partenerul vine cu o propunere neașteptată sau cu o abordare nouă a relației și planurilor de viitor. De asemenea, nu este exclus ca cineva din anturaj să-ți propună o colaborare nouă sau să contribuie cu idei ingenioase la buna desfășurare a unui proiect.

  Zodia Balanță

  Poți extrage beneficii maxime din aspectele acestei zile, mai ales din punct de vedere financiar. Pentru asta este necesar să fii inovator și inventiv, să schimbi ceva în modul de gândire și acțiune, să faci lucrurile altfel decât le făceai până acum. Schimbările inteligente se soldează astăzi cu beneficii materiale, așa că merită să te lași purtat de inspirație și să-ți faci cunoscute ideile ingenioase.

  Zodia Scorpion

  O zi pe care o trăiești după pofta inimii, în sensul că îți aduce emoții intense, experiențe amoroase de neuitat, poate chiar dragoste la prima vedere sau cel puțin declarații neașteptate din partea unei persoane dragi. Cert este că zona sentimentală stă astăzi sub semnul surprizei și ineditului.

  Zodia Săgetător

  S-ar putea să ai surprize din partea membrilor familiei, în sensul că devin mai flexibili, revin asupra unei decizii neconvenabile luate zilele trecute, își schimbă poziția față de unele investiții pe care intenționezi să le faci... Pe de altă parte, un eveniment care are loc în familie, o veste neașteptată sau un succes al unuia dinntre apropiați, îți oferă motiv de bucurie.

  Zodia Capricorn

  Ziua de astăzi îți aduce conjuncturi favorabile, momente agreabile petrecute cu prietenii, oportunitatea de a cunoaște oameni care-ți împărtășesc viziunea asupra vieții și care te inspiră. O zi cu mulțumire sufletească, echilibru emoțional și satisfacții. Te simți apreciat și important, iar prezența ta este dorită și așteptată în cercul de prieteni.

  Citiți continuarea aici.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 135 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 137 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 140 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 141 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  DivaHair

  divahair.ro


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »