Horoscopul zilei: Rac - E vremea plăţii! Primeşti bani din diversele colaborări!

Publicat pe 24.03.2017 la 07:36 Actualizat pe 24.03.2017 la 08:14

O zi fructuasa pentru nativii Rac.

Berbec

Sfaturile prietenilor sunt frecvente întreaga zi. Cu toate că unele remarci te vor necaji pe moment, până la urmă vei constată că au avut dreptate. Selectează din cele aflate, informațiile pe care le simți potrivite situațiilor în care ești implicat în această perioadă. Cineva aflat departe de granițele țării te va binedispune cu vești interesante.

Taur

Ziua anunța dialoguri și întâlniri oficiale, cu șefii de la locul de muncă sau cu reprezentanți ai unor instituții oficiale. Datorită unor divergente de opinii și concepții sunt posibile discuții aprinse, neintelgeri și negocieri eșuate. Fii prudent și alege-ți cu grijă vorbele și gesturile. Foarte ușor totul poate fi răstălmăcit. Membrii familiei, cei dragi te vor sprijini în tot ce vrei să realizezi.

Gemeni

La locul de muncă se pot ivi discuții aprinse, pe seamă concepțiilor de viață diferite. De fapt traversăm o perioadă în care gândirea și comunicarea sunt distorsionate, astfel că una se gândește, alte se spune și cu totul altceva se înțelege. Fii prudent și nu luă lucrurile prea personal. Elanul de care dai dovadă în câmpul muncii îi poate deranja pe colegi. Partenerul de viață îți este alături.

Rac

Este posibil să primești bani dintr-o colaborare sau vești interesante în acest sens. Amintește-ți să achiți la timp facturile sau alte tipuri de datorii. Astăzi sunt momente favorabile pentru planificarea bugetului, trasarea unor direcții financiare profitabile, dar și pentru a privi dincolo de aparențele vieții cotidiene. Rezervă-ți momente pentru relaxare și discuții amicale.

Leu

Colaborarile profesionale îți pot da ceva bătăi de cap. Sunt posibile răsturnări de situații în activitățile comune cu alții. Însă, având în vedere faptul că mentalul colectiv este bulversat și comunicarea dificil de realizat este bine să eviți discuțiile contradictorii și să lași deciziile majore pentru o altă perioadă. Susține-ți punctele de vedere și nu te lasă impresionat de problemele altora.

Fecioară

Activitățile de rutină îți vor umple întreagă zi. Ai spor și succes în orice demers, mai ales la locul de muncă. Însă ai grijă să-ți dozezi eforturile, să-ți planifici riguros activitățile și să te ocupi numai de sarcinile tale de lucru. Sănătatea este vulnerabilă și ți-ar prinde bine câteva momente de odihnă, o plimbare ușoară în aer liber sau o discuție amicală cu cineva drag.

Balanţă

Cu ajutorul unor rude apropiate sau a unor prieteni te poți distra pe cinste astăzi. Totuși, printre snoave și aventuri ar fi bine să fii prudent la ceea ce ți se spune. Sfaturile și informațiile primite îți vor fi de mare folos în viitorul apropiat. Evită excesele de orice fel! Persoană iubită sau copiii îți pot reproșa faptul că îi neglijezi în ultima vreme. Rezervă-ți timp și pentru cei dragi!

Citeşte mai departe pe astrocafe.ro.

În articolul

Horoscopul zilei: Rac - E vremea plăţii! Primeşti bani din diversele colaborări!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x