Lună Nouă în Taur. Anunț de ultimă oră de la specialiști! ASTĂZI, se întâmplă totul

Publicat pe 26.04.2017 la 13:18 Actualizat pe 26.04.2017 la 13:33

Schimbari majore pe 26 aprilie pentru toate zodiile!

Luna Nouă în Taur, de pe 26 aprilie, va produce schimbări majore în viața nativilor zodiacului! Specialiștii au explicat în materialul următor felul în care ne va influența acest aspect astrologic.

Luna nouă în Taur, din 26 aprilie ora 15:16, este o invitație la încredere, susțin specialiștii de la astrocafe.ro. La revendicarea puterii de a ne crea viața în abundență și belșug, folosindu-ne cu grație de talentele și darurile noastre.

Este o invitație la a construi cu mai multă determinare și chiar cu încăpătânare, ceea ce cu adevărat avem nevoie, ne dorim, suntem dispuși să primim în viața asta.

Nu asta face Taurul? Lucrează cu tenacitatea și încăpățânarea de care numai el este capabil, la împlinirea scopurilor sale. El cultivă. Crește. Dezvoltă. Rodește. Fară încetare. Este inepuizabil.

Aceasta este invitația pentru noi, astăzi și în următoarele 28 de zile: să mobilizăm din interior acele întenții curate, să descoperim ce ne face să ne simțim bine și împliniți cu adevărat. Apoi să însuflețim tot ceea ce vrem, tot ceea ce suntem și n-am știut. Să dăm viață talentelor noastre și resurselor interioare care, puse la treabă, pot crea abundența și bună-starea pe care le-am așteptat din exterior atâta vreme și n-au venit.

Luna nouă în Taur, în casa a IX-a, cu Ascendent în Fecioară și aflată sub influența a 4 planete retrograde (Mercur, Jupiter, Saturn, Pluto)... e un apel de trezire, un îndemn de a ne vedea pe noi sursa experiențelor noastre, inclusiv a banilor, relațiilor și sănătății noastre.

"Orice crezi, ai dreptate"- spune această Luna nouă în Taur. Dacă tu crezi că nu depinde de tine, nici nu va depinde. Dacă tu crezi că banii sunt insuficienți și nu sunt destui în lume, ai dreptate. Dacă tu crezi că banii trebuie să vină la tine, doar când îi meriți și când muncești din greu, ei bine, ai dreptate.

Citește aici continuarea!

În articolul

Lună Nouă în Taur. Anunț de ultimă oră de la specialiști! ASTĂZI, se întâmplă totul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x