• JOI, 13 APRILIE 2017

  Mercur retrograd în Taur și Berbec. Cum influențează fiecare ZODIE în parte

  Specialiștii în astrologie anunță că Mercur va fi retrograd în Taur, din 10 aprilie până pe 20 aprilie, apoi în Berbec, până pe 3 mai. Potrivit acestora, Mercur retrograd scoate la iveală lucruri nerezolvate din trecut.

  Specialiștii de la astrocafe.ro sunt de părere că, în această perioadă, sunt revizuite și clarificate relații, se reiau anumite discuții, proiecte. Se pun la punct de detalii, cu scopul de a deveni mai eficienți în muncă noastră și, de ce nu, mai prosperi.

  După 20 aprilie, cu Mercur retrograd în Berbec, e bine să reluăm idei lansate în urmă cu câteva săptămâni, să nu ne grăbim să dăm răspunsuri sau să luăm decizii mai ales dacă e vorba de începuturi, proiecte noi, schimbări majore. Riscăm să ne grăbim sau să răstălmăcim anumite informații. De asemenea, mentalul nostru nu funcționează foarte bine, prin urmare e bine să lăsăm deciziile importante pentru finalul lunii mai.

  Posibilități pentru fiecare zodie:

  Berbec: Revizuirea capitolului financiar, refacerea unor calcule, recuperare de bani, revizuirea relațiilor. După 20 aprilie, Berbecii e bine să se pondereze, să amâne deciziile importante, să evite tranșarea relațiilor sub imperiul impulsivității. E o perioadă de retragere, re-evaluare, ajustări.

  Taur:
  Comunicarea poate avea de suferit. Una zic sau intenționează Taurii și altă înțeleg ceilalți. E posibil să fie înțeleși greșit de aceea e bine să nu inițieze acțiuni cu bătaie pe termen lung și nici proiecte noi. Ar fi bine să se retragă din lume, să se relaxeze, să facă un pas înapoi să folosească această perioadă pentru a se adună, liniști, înțelege mai bine.

  Gemeni: Mercur este guvernatorul Gemenilor, așa că acești nativi se pot simți frânați, confuzi sau neînțeleși în această perioadă. E bine să-și evalueze mai atent o serie de alegeri făcute, să corecteze o serie de greșeli și să-și reconsidere atitudinea în anumite contexte de viață. După 20 aprilie, multă agitație în zonă prietenilor, se dau cărțile pe față, se aruncă vorbe... dar se pot și clarifica o serie de neînțelegeri.

  Rac: O perioadă de reevaluare a unor conjuncturi, a unor proiecte, prin prismă unor acorduri făcute și nerespectate, sau modificate pe parcurs. E bine ca Racii să fie mai atenți la interesele lor și să-și joace cartea în concordanță cu ceea ce doresc să obțină.-Renegocieri de funcție, stătut. După 20 aprilie, au nevoie de strategiei de lucru în carieră.

  Leu: Repoziționare față de șefi, poate renegocierea salariului sau regândirea strategiei de afirmare. O șansă pierdută cândva poate fi folosită acum. Au de corectat erori care s-au strecurat în plan profesional și de rezolvat o serie de detalii juridice ale unei colaborări. Revin asupra unor decizii legate de străinătate sau studii.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »