Hande Erçel continuă să se extindă pe plan internațional. Care sunt pașii pe care îi urmează vedeta

Publicat pe 08.05.2024 la 10:54 Actualizat pe 08.05.2024 la 11:42

Hande Erçel este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Actrița din Dragostea plutește în aer continuă să-și extindă orizonturile profesionale.

actrița poartă o bluză verde

Hande Erçel continuă să se extindă pe plan internațional

Happy Channel

Hande Erçel este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. Născută pe 24 noiembrie 1993, a continuat să demonstreze că este un pion important în lumea actoriei. A jucat alături de Burak Deniz în Bambașka Biri, însă proiectul a avut o durată de 16 episoade. Ulterior a renunțat la seriale pentru a se dedica studiilor și în prezent se bucură de relația pe care o are cu Hakan Sabancı.

Hande Erçel continuă să se extindă pe plan internațional

Printre cele mai importante seriale în care a jucat rolul de protagonistî se află Dragostea plutește în aer. Între 2020 și 2021, vedeta a format un cuplu cu colegul de platou Kerem Bürsin, însă relația lor nu a trecut testul timpului. În prezent Hande Erçel se bucură de momente speciale alături de partenerului actual.

Urmărește Dragostea plutește în aer de la 23:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În mediul online se vehiculează faptul că vedetei i-ar fi interzis să mai joace în seriale sau filme ori să-și exercite meseria de actriță. Hande Erçel și-a început cariera în 2014 cu un rol secundar în serialul Çalıkuşu – Pitulicea. A urmat Güneşin Kızları și Aşk Laftan Anlamaz. Are peste 30 de milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 700 de fotografii și filmulețe.

Citește și: Hande Erçel și Hakan Sabancı se căsătoresc. Când va avea loc fericitul eveniment și alte detalii

Cele mai recente dintre acestea sunt colaborări cu diverse branduri de top. În urmă cu doar câteva zile, vedeta a îmbrăcat o rochie din voal și s-a afișat încă o dată cu părul roșcat. Ca și anul trecut, Hande Erçel urmează să apară pe covorul roșu la Cannes ca invitat special pentru brandul de bijuterii Pomellato. După ceremonie, aceasta va participa și la gala celor de la AIDS Research Foundation amfAR, arată seriesturkish.com.

“Drăguță”, “Perfectă ca întotdeauna”, “Hande strălucește în orice ținută”, “Zici că nu e reală”, “Parcă ea ar fi luna care strălucește pe cer”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Care este persoana favorită a faimoasei Hande Erçel. Chiar ea a dezvăluit

Într-o postare emoționantă din mediul online, protagonista din Dragostea plutește în aer a lăsat să se înțeleagă pe cine iubește cel mai mult. Ca de obicei, familia este pe primul loc pentru ea, indiferent de situație. De-a lungul timpului, a publicat mai multe fotografii alături de nepoțica sa, Mavi. Cu toate că nu a dorit să o expună pe micuță în mediul online, a lăsat să se înțeleagă faptul că este persoana sa favorită.

Citește și: Hande Erçel publică momente din spatele camerelor de fotografiat. Actrița continuă colaborările profesionale și se bucură de succes

A dovedit astfel încă o dată faptul că pentru ea unitatea familiei și sprijinul necondiționat sunt lucrurile care primează într-o viață. Cu toate că vedeta s-a îndepărtat treptat de lumea actoriei, fanii de pe rețelele sociale o îndeamnă să se îndrepte către modelling. Pasionată de ținutele excentrice, Hande Erçel a adoptat întotdeauna atitudini potrivite oricăror situații. Deși rezervată în ceea ce privește planurile personale, aceasta a ținut să călătorească și să se bucure de timpul petrecut împreună cu partenerul său. Din Londra în Mauritius, la Paris sau Madrid, actrița din Turcia a bifat mai multe locații superbe pe parcursul anului 2024. A jucat alături de Burak Deniz în Așk Laftan Anlamaz între 2016 și 2017.

În articolul

Hande Erçel continuă să se extindă pe plan internațional. Care sunt pașii pe care îi urmează vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 mai 2024. Gemenii vor avea discuții cu partenerul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Se schimbă CNP-urile. De ce va apărea numărul unic "70" în toate codurile numerice personale
a1.ro
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
HelloTaste.ro
Cum se bate frișca din smântână naturală. Sfaturi și trucuri utile
Catine
Cel mai bun plan de alimentație sănătoasă de 7 zile, creat de dieteticieni. De ce îl recomandă specialiștii
useit.ro
Ce înseamnă semnalul SOS, de fapt. A fost folosit pentru prima dată acum mai bine de 1 secol
as.ro
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
MediCOOL
Condimente pentru sănătatea ficatului. Cum îți pot proteja acest organ vital
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Nutrienți esențiali pentru sănătatea creierului. Efectele pozitive asupra minții
HelloTaste
Crumble cu rubarbă și căpșuni. Rețeta unui desert simplu și rapid
x