15 trucuri care te fac sa te simti super sexy intreaga zi

Publicat pe 31.10.2012 la 13:24 Actualizat pe 31.10.2012 la 15:32

Invidiezi celebritatile precum Angelina Jolie, Christina Aguilera si Alexa Chung care au invatat sa isi iubeasca corpul asa cum este si sa nu ceara scuze nimanui pentru felul in care isi traiesc viata. Asii lor din maneca? 15 trucuri care le ajuta sa aiba incredere in sine si sa se simta super sexy intreaga zi.

1. Inainte sa pleci la serviciu de dimineata, uita-te bine in oglinda la tine: esti fresh, abia machiata si odihnita, cu siguranta arati fenomenal. Fa-ti timp sa iti admiri corpul si sa repeti mantra asta: "Arat atat de bine azi, incat pot cuceri lumea"

2. Sari de sectiunea de produse dietetice din supermarket. Mananca alimente cat mai neprocesate dar care iti potolesc foamea.

3. Nu lasa sa treaca mai mult de 4 ore fara sa rontai ceva. Altfel, dintr-o data te vei simti flamanda si vei da iama la frigider. Mai bine te asiguri ca ai la indemana mere, branza, nuci sau un pic de iaurt.

4. Ai grija sa fii hidratata pe perioada zilei. De multe ori, organismul confunda setea cu foamea. Cel mai bine ar fi sa consumi intre 2-3 litri apa/zi.

5. Incearca sa mananci 80% din timp alimente proaspete, cat mai putin prelucrate, iar in restul timpului cedeaza ispitelor dulci: un baton de ciocolata, o briosa sau un croissant.

6. Analizeaza-ti corpul atent in oglinda: talia ingusta, sanii frumosi sau fundul bombat te fac pe loc atragatoare? Oricare parte a corpului ar fi, ai grija sa o pui in evidenta de fiecare data cand iesi afara.

7. Fa-ti o agenda de fitness asemanatoare celei pe care o tii pentru serviciu. Planuieste dinainte orele pe care le vei dedica sportului si in ce zile pica, si iti va fi mai usor sa te tii de program.

8. Investeste in lenjerie intima din dantela. Chiar daca o vei purta pe sub haine opace, tu vei stii ca esti gata pentru orice, oricand.

9. Stabileste-ti obiective privind antrenamentul fizic si nu in legatura cu greutatea ta ideala. De exemplu, ambitioneaza-te ca o data la doua zile (macar) sa mergi rapid in jurul blocului de 10 ori.

10. Investeste intr-un accesoriu care sa te faca sa zambesti. Ar putea fi un lantisor cu semnificatie pentru tine, o geanta de calitate sau o pereche de pantofi fistichie.

11. Evita sa mananci in timpul saptamanii mancaruri procesate, cu mult zahar. Zaharul in exces iti o da stare de epuizare fizica si lipsa de concentrare.

12. Urmareste-ti serialul preferat cu femei puternice in rolurile principale, care sa te inspire: Grey's Anatomy (Meredith si Christina), Downton Abbery (Lady Mary, Lady Sybil), Gossip Girl (Blair Waldorf).

13. Daca vrei sa faci o activitate fizica in mod serios, atunci opteaza pentru ceva distractiv si energizant in acelasi timp: zumba sau kangoo jumps, de exemplu.

14. Poarta haine din materiale usoare si rafinate: matase, casmir, satin. Textura lor te va face sa te simti feminina si atragatoare sexului opus.

15. Mananca o varietate de legume verzi precum spanacul si broccoli, care au substante nutritive si vitamine necesare starii tale de bine.


foto: pinterest.com

În articolul

15 trucuri care te fac sa te simti super sexy intreaga zi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x