Blake Lively si Ryan Reynolds s-au casatorit in secret!

Publicat pe 10.09.2012 la 12:57 Actualizat pe 11.09.2012 la 10:11

Ea e considerata cea mai hot actrita a momentului; el, unul din sex-simbolurile de la Hollywood. Blake Lively si Ryan Reynolds s-au casatorit aseara, relateaza People.com.

In ciuda faptului ca cei doi nu au confirmat inca informatia, o sursa a declarat pentru revista ca cei doi s-au casatorit duminica noapte in Carolina de Sud. La ceremonie au asistat atat familiile Lui Blake si Ryan, cat si alti prieteni. Solista trupei Florence and the Machine a fost si ea prezenta si a sustinut un recital la petrecere.

Ceremonia nuntii celor doi actori a fost un secret foarte bine pazit, cel putin pana cand o statie locala de radio a postat vestea pe Twitter duminica dupa-amiaza.

Blake a purtat o rochie de mireasa Marchesa, din tulle cu un corset incrustat cu cristale si aplicatii roze-aurii si pantofi Christian Louboutin, iar Ryan, un costuum Burberry, potrivit Daily Mail. Tortul de nunta a costat 3.000 de dolari iar verighetele au fost realizate de Lorraine Schwartz.

Nunta lui Ryan Reynolds cu frumoasa Blake Lively vine la aproape un an de cand acestia au fost surprinsi impreuna pentru prima oara, alimentand zvonurile conform carora sunt un cuplu. In general, indragostitii si-au tinut relatia in afara reflectoarelor, cu exceptia unei relatari recente, potrivit careia cei doi si-au cumparat impreuna o casa in New York.

Ryan a mai fost casatorit intre 2008 si 2011 cu actrita Scarlett Johanssonm iar Blake s-a despartit de iubitul sau stabil, partenerul de pe micul ecran din serialul Gossip Girl, Penn Badgley, in octombrie 2010.

sursa foto: hepta.ro

În articolul

Blake Lively si Ryan Reynolds s-au casatorit in secret!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului său. Cum arată la 41 de ani
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x