Ce fac vedetele de Revelion? Află secrete starurilor Antenei 1!

Publicat pe 31.12.2014 la 10:58 Actualizat pe 31.12.2014 la 11:14

Noaptea dintre ani are o însemnătate specială pentru fiecare dintre noi, iar vedetele respectă o anumită tradiție, mereu, în seara de Revelion. Acestea ne-au mărturisit ce obiceiuri au la trecerea dintre ani

Noaptea dintre ani are o însemnătate specială pentru fiecare dintre noi, iar vedetele respectă o anumită tradiție, mereu, în seara de Revelion. Acestea ne-au mărturisit ce obiceiuri au la trecerea dintre ani.

Anda Adam - dezvăluie care este obiceiul din noaptea de Revelion la care nu renunță niciodată. “Port lenjerie roșie (râde) Mi se pare foarte sexy lenjeria roșie!”. Interpreta s-a hotărât și în privința toaletei de Revelion: În haine de scenă, pentru că voi avea concerte, iar apoi într-o rochiță sexy unde voi continua petrecerea (râde)”. Revelionul îl va petrece pentru câteva ore pe scenă, apoi fug unde va fi gașca mea de prieteni, ca să petrec alături de iubitul meu și de prietenii noștri. De fiecare dată miezul nopții mă prinde pe scenă. Întodeauna bem șampanie la miezul nopții, indiferent unde ne prinde în momentul acela.

Pentru anul 2015, Anda știe ce-și dorește: Voi schimba show-ul total, într-un concept foarte complex... Fiecare piesă va avea povestea ei, recuzită și schimbări de costume pe care le vom folosi în show-ul final. Va fi un fel de Te cunosc de undeva!” (râde) și cu band live, Iar pe plan personal, vom planifica o nuntă nebună, nebună de tot!

Iuliana Luciu - povestește care sunt superstițiile ei legate de noaptea de Revelion: “Trebuie să am bani la mine, să îmi pun o dorință la ora 00.00, să sparg un pahar și să mă urc pe un scaun pentru câteva secunde”. Cum va arăta ținuta ei festivă nu știe încă. “O să mă hotărăsc în ziua respectivă. Am mai multe variante și, în funcție de locație, îmi aleg și ținuta. Iuliana ne mai spune că nu prea mănâncă în noaptea de Revelion dar că, de obicei, la miezul nopții alege, de obicei, peștele.

Pentru 2015, Iuliana își dorește un proiect important, eventual un rol într un film. Și să am activități așa de multe, încât să nu am timp să mă plictisesc”.

Lora - Pentru 2015, dorințele Lorei sunt simple, spune ea: Îmi doresc să fiu liniștită, să am în jurul meu tot mai mulți oameni frumoși si cariera mea să continue să se clădească pe aceleași cărămizi solide ca și până acum.

În articolul

Ce fac vedetele de Revelion? Află secrete starurilor Antenei 1!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x