Ce ne așteaptă în perioada 29 august-4 septembrie. Care sunt ZODIILE norocoase ale acestei săptămâni

Publicat pe 29.08.2016 la 08:47 Actualizat pe 29.08.2016 la 09:19

O nouă săptămână a început, iar specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni astrale pentru perioada cuprinsă între 29 august și 4 septembrie. Ce te așteaptă în aceste zile și ce trebuie să faci ca să-ți meargă bine, poți afla din materialul următor!

astrocafe.ro

O nouă săptămână a început, iar specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni astrale pentru perioada cuprinsă între 29 august și 4 septembrie. Ce te așteaptă în aceste zile și ce trebuie să faci ca să-ți meargă bine, poți afla din materialul următor!

Găsești mai jos recomandări pentru fiecare zodie în parte!

Berbec
Săptămană foarte importantă la locul de muncă, dar și în domeniul sănătătii. Este posibil ca unele afecțiuni mai vechi să recidiveze pe un fond emoțional foarte răscolit. Cum relațiile cu persoană iubită și copiii vor lua turnuri nebănuite în primele zile ale săptămanii vei fi foarte acaparat de ceea ce se petrece în plan amoros și de aici întregul organism va avea de suferit. Prudență, discernămant, răbdare și înțelegere! În plan profesional se vor contura schimbări în regimul muncii, relațiile colegiale capată alte valențe, dar poți lua în calcul și un alt loc de muncă.

Taur
Accentul săptămanii revine segmentului amoros. Atât în relația cu persoană iubită cât și în relația cu copiii se intrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai puțin. Deocamdată, totul este învăluit într-o ceață greu de pătruns și bine ar fi să lași lucrurile așa. Chiar dacă îți doreai altceva de la cei dragi, ai încredere că la momentul potrivit vei primi. Tu ești cel care ar fi bine să-și reevalueze felul în care privește iubirea și implicațiile ei. Treburile gospodăresti le poți realiza mai ușor în intervalul 19 – 31 August, dar implică-i și pe membrii familiei, pentru că îți vor oferi idei deosebite.

Gemeni
În primele zile ale săptămanii ești căutat de prieteni și rude apropiate, astfel că ar fi bine să-ți programezi atent treburile, lăsand loc și factorului neprevăzut. Pot interveni călătorii pe distante scurte pentru a rezolvă chestiuni personale, pentru a ajută pe cineva drag sau în interes de serviciu. Fii prudent în vorbe și fapte! În segmentul domestic se conturează schimbări. Observă încotro bate vântul schimbării și trasează rapid planuri noi, fie de a te mută într-o casă nouă, fie a achiziționa sau vinde bunuri patrimoniale care-ți prisosesc.

Rac
Apar cheltuieli, dar vin și banii necesari realizării acestora în primele zile ale săptămanii. Insă, pe 31 August ar fi bine să eviți cumpărăturile deosebite, cheltuirea unor sume mari de bani sau semnarea unor documente care te implică pe termen lung, deoarece sunt puține șanse de succes. Este posibil să primești bani, bunuri, cadouri sau favoruri dinspre segmentul profesional. Schimbări majore se intrezăresc în relațiile cu anturajul apropiat. Discuții, întâlniri, schimb de informații și documentare asupra unor subiecte de larg interes. Prudență în toate!

Leu
Ai spor în toate în primele zile ale săptămanii, astfel că poți rezolva treburi restanțe, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Evită graba, hazardul și implicarea în treburile altora sau în cele prea solicitante! Organsimul este vulnerabil, astfel că energia vitală fluctuează mult. Segmentul financiar aduce noutăti, în sensul că se vor deschide variante noi de câștig din muncă proprie. Tentația cheltuielilor este păguboasă, pe 01 Septembrie. Rezumă-ta la a cheltui strictul necesar. Finalul săptămănii este potrivit excursiilor prietenilor.

Fecioară

Săptămâna este favorabilă dialogului interior, regândirii unor trasee de viață a relațiilor, în care ești implicat. Ai șanse deosebite de a privi cu obiectivitate la situația în care afli și de a stabili repere noi. Farmecul și misterul care te inconjoară vor atrage multe priviri, admirație, dar și critici ale unora care doresc să afle multe despre intențiile tale. Bine ar fi să-ți vezi numai de treburile interesele tale, fără a te lăsa impresionat și sedus de vorbele și gesturile celorlalți. Există mulți profitori în preajma ta, iar acum este vremea să te te debarasezi de ei definitiv.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

Ce ne așteaptă în perioada 29 august-4 septembrie. Care sunt ZODIILE norocoase ale acestei săptămâni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 15 mai 2024. Berbecii sunt sfătuiți să facă ce le place. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un cuplu a cumpărat un siloz cu o liră şi l-a transformat în casa visurilor în 6 ani. Cât i-a costat renovarea
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Pachețele de primăvară cu brânză și verdeață, în foi de plăcintă
Catine
Supă cremă de sparanghel verde, cu parmezan
useit.ro
Pericolul care se ascunde în mașini, potrivit experților. 99% dintre vehicule sunt afectate
as.ro
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
MediCOOL
Obiceiul pe care trebuie să-l eviți dacă ai prediabet. Metoda simplă prin care poți ține glicemia sub control
Spynews
Cu ce se ocupă Adina Miuleasa de la Mireasa, sezonul 6. Fosta concurentă este virală pe TikTok și a plecat într-o vacanță de vis / FOTO
DeParinti
Cele mai bune alimente pentru sarcină
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea prostatei. Ce impact pot avea asupra organismului
HelloTaste
Tort spirală cu blat bicolor, cremă de mascarpone și vișine
x