Ce se întâmplă cu ZODIILE în perioada 02-08 mai. SUCCESUL bate la ușă pentru acești nativi

Publicat pe 02.05.2016 la 12:29 Actualizat pe 02.05.2016 la 12:52

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru începutul lunii mai. Este un context astral care va afecta majoritatea zodiilor și va aduce numerose schimbări. Pentru unii nativi, succesul bate la ușă.

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru începutul lunii mai. Este un context astral care va afecta majoritatea zodiilor și va aduce numerose schimbări. Pentru unii nativi, succesul bate la ușă.

Berbec: Dacă îți dorești mai multă armonie în viața ta de zi cu zi, acum este momentul potrivit să îți acorzi timp să privești în profunzimea relațiilor pe care le ai și să observi unde nu ești onest cu tine însuți și cu ceilalți. E posibil ca sub acest aspect să se afle o teamă de a fi abandonat, de a fi lăsat baltă dacă nu corespunzi dorințelor celor din jur... Nu ai nevoie să schimbi ceva la tine sau să te camuflezi într-un “costum” care nu ți se potrivește, mai ales pentru a manipula niște rezultate pe care ți le dorești. Doar fii tu însuți pur și simplu.

Taur: E timpul să lași deoparte toate planurile, schemele și strategiile și să ceri universului o nouă viziune și apoi să o urmezi. Ai nevoie de mai multă creativitate, libertate în a te exprima și flexibilitate în a implemeta toate acestea în viața ta de zi cu zi. Lasă-ți spiritul liber și ai încredere că îți va oferi cea mai bună ghidare, chiar dacă nu știi modul în care o va face. Dacă te conectezi la acest flux al vieții mesajele inspirate nu se vor lasă așteptate și vor veni în întâmpinarea ta la momentul potrivit pentru a te ajuta să îți urmezi bucuria.

Gemeni: Oricât de mult ai încerca să imprimi lucrurilor propriul tău ritm, trebuie să admiți că și acestea au propria lor cadență naturală și că a le forța nu îți aduce rezultatul dorit, ci doar mai multă frustrare. Sincronizarea este importantă dacă vrei că lucrurile să iasă așa cum îți dorești și, mai ales, în forma lor perfectă. Totodată acum este o perioadă bună pentru a începe noi activități folosindu-te de energia minunată a primăverii. Continuă cu răbdare și fii atent la ritmurile oportunităților. Fiecare moment contează acum.

Rac: Încă ai momente în care te îndoiești de vocea ta interioară? Tinzi să dai crezare mai degrabă rațiunii decât intuiției care e precum un flash? E posibil ca acum intuiția să-ți arate alte căi sau posibilități despre care nu știi nimic, iar teama de schimbare nu face altceva decât să distorsioneze ordinea naturală a lucrurilor. Ce poți face este să fii blând cu tine și să permiți ca ceva diferit să aibă loc, cu ușurință, căci acum este imperioasă o schimbare a perspectivei tale, mai ales în acele domenii din viață în care simți că îți dorești ca lucrurile să fie altfel.

Leu:
În această săptămâna primești vești, indicii, semnale pe căi cât mai diferite și neașteptate care îți arată direcția cea mai potrivită pentru tine în a-ți manifesta destinul. Următorul pas ți se dezvăluie cu ușurință, iar etapa în care te afli acum este o treaptă importantă în calea succesului tău, construit cu multă migală. Pe de altă parte, această carte reprezintă comunicarea, dialogul pe care Spiritul îl poartă cu tine oferindu-ți neîncetat sprijin, ghidare astfel încât să găsești drumul către prosperitate în toate aspectele vieții tale.

Fecioară: Felul în care privești latura materială a acestei lumi și modul în care te raportezi la ea este subiectul acestei săptămâni pentru tine. Cât de important este acest aspect în viața ta în raport cu altele? Ai devenit mult prea atașat de “lucruri”? Uită-te cu atenție la toate astea, în liniște, și percepe cu inima deschisă bogăția care există dincolo de tot ce vezi. Darul deziluziei pe care o poți percepe reprezintă de fapt întoarcerea la adevărul tău interior, la scopul perfect și prosperitatea reală.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

Ce se întâmplă cu ZODIILE în perioada 02-08 mai. SUCCESUL bate la ușă pentru acești nativi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x