Ce te așteaptă în ultima parte a lunii August: Rezultate MINUNATE pentru această ZODIE!

Publicat pe 23.08.2016 la 09:54 Actualizat pe 23.08.2016 la 10:04

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru perioada cuprinsă între 22 și 28 August. Ce te așteaptă în ultima parte a verii, dar și care sunt recomandările și sfaturile pentru sfârșitul lunii lui Cuptor, puteți afla din materialul următor!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru perioada cuprinsă între 22 și 28 August. Ce te așteaptă în ultima parte a verii, dar și care sunt recomandările și sfaturile pentru sfârșitul lunii lui Cuptor, puteți afla din materialul următor!

Berbec
Ești pe cale să faci un salt înainte, sărind cu această ocazie peste o etapă care este importantă în fireasca evoluție a lucrurilor. Deși poate fi tentantă ideea de a ajunge mai repede la rezultatul așteptat, ar fi de dorit să nu te grăbești, să ai răbdare, să-ți regandesti strategia, iar apoi să acționezi pas cu pas. Fiecare moment este esențial și conține informații prețioase pentru ține, pe care bine ar fi să nu le pierzi din vedere. Acționând în acest mod poți avea garanția unei reușite depline, fără elemente surpriză nedorite.

Taur
Ai observat cumva că în ultima perioadă ești centrat exclusiv pe propria persoană? Dacă răspunsul este da, atunci de dorit ar fi să fii atent, căci dibaciul tău ego ți-a întins o capcană subtilă. Este important să fii conștient de modul în care alegerile tale îi afectează pe cei din jurul tău și să observi dacă apare tendința de a-i manipulă pe ceilalți pentru a obține ceea ce îți dorești. Intențiile tale pot fi bune, însă pentru cei din jurul tău efectul poate fi pe dos. Uneori e mai bine să-i lași să-și trăiască experiențele deplin, în loc să le ușurezi “munca”.

Gemeni
În acest moment, nu poți obține chiar tot ce îți dorești, iar acest fapt nu ar trebui să devină un obstacol în calea ta, ci mai degrabă un semnal că ar fi bine să-ți prioritizezi activitățile. Poate că acum ți-ar fi benefică o pauză în care să te relaxezi sau o plimbare în natură sau o întâlnire cu prieteni dragi ție. Acționează cu înțelepciune și întreabă-te de fiecare data ce este cel mai bine pentru ține și corpul tău. Armonizează-te în interior și apoi, din această stare, adu echilibrul și în relațiile cu cei din jurul tău, mai ales cu cei apropiați.

Rac
În această săptămână, concentrarea și planificarea excesivă nu dau roadele mult așteptate, așa că mai degrabă rămâi în pace și bucură-te de ce există acum în viață ta. Este mai degrabă o perioadă a non-acțiunii și a relaxării, iar răbdarea este un element important acum. Acum încep să încolțească semințele pe care le-ai tot plantat în ultima vreme, iar norocul își face simțită prezența din ce în ce mai pregnant aducând în viață ta o mulțime de binecuvântări. Ai făcut tot ce se putea face până în prezent, așadar permite-i poveștii tale să se materializeze.

Leu
E posibil ca în aceste zile să se precipite unele lucruri, să apăra situații neprevăzute care vin în calea ta precum un torent, iar senzația că nu știi ce să faci mai întâi îți poate da bătăi de cap. De fapt tot ce ai de făcut este să te lași dus de flux, oriunde te duce acesta, fără a încerca să controlezi cursul acțiunilor. Nu ai de ce să te temi, toate lucrurile își au rostul lor în perfecta ordine universală, iar controlul și gândirea excesiva nu fac altceva decât să-ți pună bețe în roate acum. Lasă-te dus de curent și bucură-te de aventură!

Fecioară

Dacă te simți inspirat în aceste zile, ar fi de dorit să îți urmezi intuiția căci acum ai o ocazie minunată de a creă ceva spectaculos. Totodată ai putea să găsești unele soluții cu adevărat inedite ce te ajută să descalcesti cu ușurință unele situații din viață ta sau să faci acei păși care te duc către succes. Relațiile sunt un domeniu activ în care poți experimenta toate acestea acum, iar rezultatele finale pot fi într-adevăr minunate și pline de creativitate. Așadar nu rata aceste ocazii și acționează pe măsură inimii tale.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

Ce te așteaptă în ultima parte a lunii August: Rezultate MINUNATE pentru această ZODIE!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x