Divortul Andreea Marin si Stefan Banica Jr. : Ultimele declaratii

Publicat pe 10.01.2013 la 22:07 Actualizat pe 15.01.2013 la 11:54

Update: Dupa o saptamana in are presa a vuit pe seama divortului anuntat subit si in cateva cuvinte pe Facebook, "Zana Surprizelor" a decis sa spuna ceva totusi despre subiect. Tot pe pagina sa de Facebook, Andreea Marin a multumit celor care au inteles-o in tot acest timp, cei care au avut numai cuvinte de bine pentru ea si i-a asigurat ca decizia separarii de Stefan Banica Jr. "are la baza cumpatarea, maturitatea, discernamantul, impacarea, intelegerea, pretuirea pentru tot ce am construit bun in ultimii 7 ani si dragostea pentru copii, care merita tot efortul parintilor pentru a fi protejati. "

Declaratia ei, mai jos:

"Am rupt orice legatura cu lumea virtuala si cu sursele de informare pentru cateva zile, pentru ca mintea mea avea nevoie de liniste, sufletul meu de regasire, copila mea de mine, toata, numai a ei. Sper sa-mi intelegeti nevoia de echilibru si in acelasi timp va multumesc pentru ca ati venit in numar neasteptat, coplesitor de mare alaturi de mine cu vorbe bune, cu respect si intelegerea faptului ca suntem, inainte de orice, oameni. Cu sentimente, cu limite, cu bucurii si tristeti, ca oricare dintre voi, dealtfel.

Sa descopar atata bun simt adunat in randurile voastre pe aceasta pagina in ultimele zile a fost pentru mine un adevarat balsam pentru suflet, nu vreau sa fiu poate prea sentimentala, dar asta simt sa fac: sa va multumesc! O vorba buna poate valora enorm la momentul potrivit. Si vreau sa va spun ca inteleg ca e greu sa accepti o astfel de veste cand e vorba de un cuplu de care chiar iti pasa, de ani buni, mai presus de vorbele ce vin si fug zi de zi, dar imi doresc sa aveti incredere ca acest moment din viata are la baza cumpatarea, maturitatea, discernamantul, impacarea, intelegerea, pretuirea pentru tot ce am construit bun in ultimii 7 ani si dragostea pentru copii, care merita tot efortul parintilor pentru a fi protejati.

Va multumesc voua, celor ce au inteles nevoia noastra de discretie si de a avea o relatie eleganta, calda si in continuare si va reamintesc faptul ca nu voi acorda interviuri pe acest subiect, dar abia astept sa ma intorc cu forte proaspete si sa ma apuc de treaba, de proiectele noi care ma asteapta acasa sau, din cand in cand, peste hotare, si care va sunt dedicate.

Cineva m-a intrebat unde inseamna "acasa" pentru mine. Raspunsul e acelasi ca intotdeauna: acolo unde mi-e rostul, in Romania, si unde am de gand sa raman pana cand voi apune. Pe curand, cu drag si cu respect, Andreea"

Stefan Banica Jr. s-a limitat doar la cateva cuvinte pe contul lui personal prin care le-a multumit celor care ii urmaresc pentru "mesajele de buna-credinta".

Update! Acum sotii Marin-Banica se afla in Dubai, impreuna cu fiica lor si mama lui Stefan Banica Jr. Paparazzi Cancan i-au surprins la aeroport, in timp ce se indreptau spre punctul de verificare. Aceasta miscare nu e de mirat, avand in vedere ca cei doi spuneau pe Facebook ca nu vor sa dea interviuri, vrand sa isi protejeze familia de scandal.

Parea ca nimic nu ii poate desparti, dar se pare ca scandalurile din ultima vreme, zvonurile si rautatile din showbiz au fost picatura care a umplut paharul pentru cuplul Andreea Marin - Stefan Banica Jr. Cei doi au anuntat ca se vor desparti pe contul ei de Facebook.

Andreea Marin a postat mai devreme pe Facebook anuntul-soc legat de despartirea ei de cel care i-a fost sot mai bine de 7 ani: "Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata, calda, atat pentru fetita noastra, cat si pentru noi. Ne-am trait relatia cu discretie, atat cat ne-a permis statutul de persoana publica, ce inseamna pentru altii in ziua de astazi, din pacate, transformarea vietii particulare intr-o telenovela. Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie (...) de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii".

Declaratia a fost semnata de amandoi. Stefan Banica Jr nu a mai dezvaluit alte detalii pe contul sau personal.

foto: facebook.com/AndreaMarinOfficial

În articolul

Divortul Andreea Marin si Stefan Banica Jr. : Ultimele declaratii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x