• VINERI, 11 AUGUST 2017

  Florin Dumitrescu, pe cale să abandoneze dieta: ”Rezultatele au aparut, iar mintea este disperată după o felie de pâine crocantă, cu unt sau untură de porc!”

   facebook

  Chef Florin Dumitrescu este în ziua a 7- a de regim. A început cu trei de varză crudă, apoi cu alte trei de orez fiert, iar acum a venit prima zi de pui la grătar.

  Eforturile juratului ”Chefi la cuțite” de a da burta jos nu sunt atât de simple. Acesta este în a „șaptea zi de pedeapsă”.

  Deși ”trupul se chinuie”, sufletul tânjește după o gustare ceva mai ”neortodoxă”:  o felie de paine crocanta, cu unt sau untura de porc sau de gasca, sare grunjoasa si piper proaspat macinat, langa un pahar de vin rosu cules tarziu, dulceag si licoros. 

   ”Ziua 7!  Piept de pui la gratar sau fiert fara grasime si fara ulei. Rezultatele au aparut deja, iar mintea mea este disperata dupa o felie de paine crocanta, cu unt sau untura de porc sau de gasca, sare grunjoasa si piper proaspat macinat, langa un pahar de vin rosu cules tarziu, dulceag si licoros...

  Deci, piept de pui”, i-a informat acesta e internauți. 

  Mesajele nu au întârziat să apară: unele se susținere, altele care l-au îndemnat să abandoneze. Ce-i drept, Florin Dumitrescu, #incaRezista

  Apai n-ai sa slabesti niciodata, daca mintea ti-i tot la ce-ti place! Principala conditie ca sa slabesti este sa-ti "dresezi" creierul, ca sa nu mai vrea si sa-ti induca/comande placerile culinare, apoi, vointa ! Asa ca, las-o naibii de dieta, mananca sanatos, daca-ti permite organismul orisice, dar fara abuz, si la ore rezonabile ! A, si multa miscare, cat mai multa miscare!

  Hai ca se poate chef Florin. Eu în 5 luni, am reușit sa scap de 25 kg. Dar, cu ajutorul unui nutriționist. Sunt de un an la menținere. Totul, este autocontrol... Succes!”, i-au transmis prietenii virtuali.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »