Fondul de ten vara - potrivit sau nu?

Publicat pe 07.07.2011 la 16:15 Actualizat pe 07.07.2011 la 16:25

Aplica zilnic fondul de ten pe fata curata si bine hidratata, demachiaza-te cu grija dimineata si seara, iar tenul tau va ramane miraculos de tanar. Nu este un slogan comercial, este un sfat nepretuit.

Alege fondul de ten cu grija, pentru tipul tau de ten si pentru anotimpul in care te gasesti, si vei beneficia de toate avantajele lui, in deplin confort.

Ce tip de fond de ten alegem vara?

Baza de machiaj cea mai potrivita vara are o textura usoara, fluida, semitransparenta, pentru ca bronzul are oricum tendinta de a uniformiza pielea. Trebuie sa contina o formula hidratanta si neaparat un filtru de protectie solara.

Daca tenul tau are o culoare uniforma, fara mari probleme, aplica fondul de ten doar in zona T (frunte-nas-barbie) si pe pometi, intinzand cu grija ca sa nu ramai cu dungi de culoare. Daca insa ai imperfectiuni de acoperit, intinde-l foarte bine pe fata, gat si decolteu.

Foloseste o cantitate mai mica decat ai folosi in anotimpurile reci, dar nu iesi din casa fara sa beneficiezi de protectia salutara a fondului de ten. Îti va apara pielea de praf, raze ultraviolete, fum, radicali liberi, variatii de temperatura, il va mentine hidratat si va incetini foto-imbatranirea, provocata de expunerea la soare.

Mici secrete, bine de stiut

• Nuanta potrivita a fondului de ten trebuie sa fie apropiata de culoarea fetei si a gatului, de aceea nu este indicat sa-l incercam pe mana.
• Exista baze de machiaj iluminatoare, ce contin particule speciale care confera fetei luminozitate. Sunt potrivite pentru tenurile terne sau pentru perioadele in care tenul nu arata grozav.
• Pentru o aplicare usoara si pentru rezistenta de-a lungul zilei, lasa produsul cateva momente pe mana, pentru a se incalzi.

Foto: www.makeupbag.net
Citeste si Revista Felicia!

În articolul

Fondul de ten vara - potrivit sau nu?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x