FOTO! Noua generatie de fashionisti: Copiii vedetelor de la Hollywood

Publicat pe 31.05.2013 la 13:59 Actualizat pe 31.05.2013 la 16:59

O noua generatie de pitici glam se “inalta” la Hollywood! Sunt copiii vedetelor din lumea filmului si a muzicii care calca pe urmele parintilor, atat in privinta celebritatii, cat si a alegerilor vestimentare. Cu mame care au veleitati de designer sau de stilisti, nici nu este de mirare ca Suri Cruise, Kingston Rossdale, Skyler Berman, Harper si Romeo Beckham se afla in topul celor mai bine imbracati copii. “Este ca si cum ai imbraca o papusa vie”, spune Rachel Zoe despre fiul ei, Skyler.

Katie Holmes a dezvaluit ca fiica ei, Suri poate fi foarte pretentioasa si dificila, cand vine vorba de haine. “Mergeam amandoua pe strada, cand a inceput sa bata puternic vantul. Pur si simplu, a refuzat sa poarte peste tinuta respectiva o haina”, a declarat Katie despre fiica ei. Tatal, Tom Cruise are o alta parere despre faptul ca fetita este foarte pretentioasa si rasfatata. “Eu cred ca ar trebui sa poarte ceea ce vrea ea. Imi doresc sa ii stimulez creativitatea si libera exprimare. Cred ca este un lucru important pentru identitatea copilului”. Suri are o adevarata colectie de rochite cu buline, volanase sau dungi, majoritatea din linia Little Marc Jacobs. Ea le accesorizeaza cu pantofi cu toc, balerini si mini-posete. Unoeri, poarta si machiaj, in special ruj roz!

Cu o mama precum Victoria Beckham, care si-a creat un adevarat nume in industria modei, nici nu este de mirare ca Harper Beckham este asa de bine imbracata. “Are atat de multe rochite…Nu mi-am imaginat vreodata ca voi deveni atat de entuziast la vederea funditelor”, spune tatal, David Beckham care este totodata incantat ca Romeo, fiul cel mare este deja o vedeta in lumea modei. La inceputul anului, Romeo Beckham a devenit imaginea casei de moda britanice Burberry si a aratat adorabil imbracat in trench-uri clasice, bej, jachete metalizate “bomber” si ochelari de soare, The Splash.

Ea insasi o fashionista, Gwen Stefani spune ca fiul ei, Kingston isi alege singur hainutele . “Se afla la varsta la care nu mai pot controla eu tot, asa ca il las sa aleaga. Din fericire, in dulapul lui se afla numai haine dragute, asa ca orice va alege va arata bine. Intr-o vreme ii placeau costumele, acum nu mai vrea sa auda nici macar de pantofi”, povesteste Gwen despre micul rebel din familia sa.

Mama a sase copii, Angelina Jolie este fascinata de fiica sa Shiloh care “isi doreste sa fie baiat”. “este un <>. Poarta sacouri si bretele, dar nu o voi forta sa faca alte alegeri vestimentare, decat cele pe care si le doreste. Sunt de parere ca parintii ar trebui sa le permita copiilor lor sa poarte ceea ce vor, fara sa ii judece. Acest proces face parte din dezvoltarea fireasca a copilului”, spune Angelina. Shiloh adora hainele Hugo Boss Kids care se inspira din linia pentru adulti pentru a oferi un “mini-me look”. Paleta clasica de culori, elementele simple de design, formele relaxate si materialele moi, ofera colectiei un aspect clasic si totodata luxos.

Printre cei mai bine imbracati copii se numara si Blue Ivy Knowles, fiica lui Beyonce, Matlida Rose Ledger (fiica lui Heath Ledger si Michelle Williams) sau Anja Ambrosio Mazur (fiica top-modelului Alexandra Ambrosio).

În articolul

FOTO! Noua generatie de fashionisti: Copiii vedetelor de la Hollywood

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x