HOROSCOP 13 iunie: Răsturnări de situație pentru acești nativi

Publicat pe 13.06.2016 la 09:30 Actualizat pe 13.06.2016 la 09:41

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru începutul acestei săptămâni, scoțând în evidență principalele aspecte pentru data de 13 iunie. Se anunță răsturnări de situație pentru mai mulți nativi. Află din materialul următor cum îți va merge!

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru începutul acestei săptămâni, scoțând în evidență principalele aspecte pentru data de 13 iunie. Se anunță răsturnări de situație pentru mai mulți nativi. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Relațiile parteneriale și colaborările intră în atenția ta. Beneficiezi de o susținere astrală excelenta pentru a te ocupa, pe îndelete, de aceste lucruri. Cu toate că deja ți-ai stabilit direcțiile pe care vei merge de acum încolo în acest sens, ai senzația că unele aspecte îți scapă. Si așa și este! Sunt încă multe necunscute în toate tipurile de relații pe care le ai, astfel că se recomandă prudență.

Taur
Cheful de a munci este astăzi la cote înalte. Sunt posibile situații conflictuale, dar reușești să depășești totul cu bine. Factorul necunoscut este prezent, însă rabdarea si discernământul te ajută mult. La capitolul sănătate, influxurile astrale pot accentua anumite probleme, mai ales în zonele rinichilor și capului. Nu se recomandă consultații sau analize medicale, pentru că rezultatele pot fi compromise.

Gemeni
Bucuria de a trăi te învăluie într-un farmec aparte. Este o zi minunată de a-ți pune în valoare talentele creative. Relațiile sentimentale sunt în vizorul astrelor, astfel că iubirea plutește în aer. Sunt posibile răsturnări de situatie în segmentul amoros, dar totul este în favoarea ta. Chiar dacă unele relații se destramă, fii convins că apar altele mult mai potrivite ție acum și plăcute.

Rac
Te poti ocupa cu succes de aspectele legate de casă și patrimoniu. Planurile de reamenajare sau chiar de schimbare a casei revin în atenția ta. Sunt posibile răsturnari de situație, dar le poți depăși cu bine. În această zonă există lucruri destul de confuze, greu de controlat, însă primești multe ajutoare discrete. După-amiaza, cele mai potrivite activități sunt întâlnirile sau dialogurile cu membrii familiei.

Leu
S-ar putea să fii nevoit să faci o mulțime de drumuri, însă toate cu folos. Prudență la călătorii, pentru că viteza este bună, dar nu în toate situațiile. Întâlnirile sau dialogurile cu rudele și prietenii apropiați te pot lua prin surprindere. Vei afla anumite lucruri interesante, la care ar trebui să iei aminte. Spre seară, organizează o plimbare în aer liber sau o reuniune cu cei dragi.

Fecioară
Chestiunile financiare sunt subiectele principale ale zilei. Chiar dacă sunt multe necunoscute reușești să rezolvi tot ce ți-ai propus. Cadourile sau recompensele pot apărea oricând. Speculațiile nu au succes, asa că recomandabil este să te orientezi doar către acțiunile cinstite. Răsturnarile de situație pândesc din umbră. Spre seară, te poti gândi la o schimbare de priorități.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 13 iunie: Răsturnări de situație pentru acești nativi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 15 mai 2024. Berbecii sunt sfătuiți să facă ce le place. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un cuplu a cumpărat un siloz cu o liră şi l-a transformat în casa visurilor în 6 ani. Cât i-a costat renovarea
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Pachețele de primăvară cu brânză și verdeață, în foi de plăcintă
Catine
Supă cremă de sparanghel verde, cu parmezan
useit.ro
Pericolul care se ascunde în mașini, potrivit experților. 99% dintre vehicule sunt afectate
as.ro
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale apei cu castraveți. Cum îți poate completa dieta
Spynews
Cu ce se ocupă Adina Miuleasa de la Mireasa, sezonul 6. Fosta concurentă este virală pe TikTok și a plecat într-o vacanță de vis / FOTO
DeParinti
Cele mai bune alimente pentru sarcină
MediCOOL
Metode naturale de scădere a tensiunii arteriale. Impactul stilului de viață asupra sănătății
HelloTaste
Tort spirală cu blat bicolor, cremă de mascarpone și vișine
x