HOROSCOP 19 septembrie. Gemeni: Ai încredere că Universul te sprijină necondiționat!

Publicat pe 19.09.2016 la 08:25 Actualizat pe 19.09.2016 la 08:39

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru data de 19 septembrie. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru data de 19 septembrie. Află din materialul următor cum îți va merge în această zi!

Berbec
Tentația cumpărăturilor este uriașa. Pe de o parte dai bani, pe de altă ai toate șansele să primești alții. Totuși, fii prudent, nu te hazarda la cheltuieli nefondate și mai ales evită gândurile legate de afaceri sau investiții. Dozează-ți eforturile pentru că organismul tău este destul de solicitat, iar nivelul energiei vitale fluctuează.

Taur
Dai dovadă de multă hotărâre în a-ți rezolva treburile. Ceilalți te vor privi că pe un exemplu demn de urmat, așa încât fii prudent și prezintă-te cum se cuvine. Pe de altă parte, ar trebui să fii mai atent la nevoile sufletului tău și să-ți acorzi regulat momente de relaxare. După-amiază vizitează un prieten sau plimbă-te prin magazine.

Gemeni
Ar trebui dedicată ziua numai odihnei, plimbărilor în aer liber sau meditațiilor în locuri sfinte. Continuă periplul în ungherele sufletului tău și vei descoperi talente deosebite pe care nu le-ai pus în valoare până acum. Sunt momente excelente de a-ți scoate la iveală toate fricile și de a le anihila. Ai încredere că Universul te sprijină necondiționat!

Rac
Mulți prieteni în preajmă! Chiar dacă se ivesc și discuții contradictorii, ascultă mai întâi ce au de spus ceilalți și apoi spune-ți punctele de vedere. Totuși, printre rânduri vei găsi informații interesante legate de posibilitățile tale de dezvoltare personală și profesională. Spre seară, detașează-te de forfotă cotidiană și bucură-te de prezența celor dragi.

Leu

Bine ar fi să discuți cu un șef de la serviciu. Ordonează-ți ideile, alege cuvinte puține, dar concise și prezintă-ți punctele de vedere legate de îmbunătățirea prestației tale profesionale. Există posibilitatea de a nu fi luat în seamă, dar treci peste asta și continuă-ți demersurile propuse. Evită temerile legate de statutul tău social sau de imaginea ta în ochii celorlalți.

Fecioară
Dacă în prima parte a zilei ești preocupat de treburile cotidiene, în a două parte, bine ar fi să uiți capitolul muncă. Alcătuiește-ți un program de vizite la muzee, galerii de artă sau gândește-te la îmbogățirea bagajului de cunoștințe prin studiul culturilor altor țări. Veștile din străinătate nu prea sunt pe placul tău, dar nu luă în seama chiar tot ce auzi.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 19 septembrie. Gemeni: Ai încredere că Universul te sprijină necondiționat!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tot mai multe incidente cu avioanele Boeing. Expert, despre cât de sigure sunt aeronavele 737 MAX cumpărate de TAROM
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
O „furtună geomagnetică severă” ar putea afecta rețelele de telefonie mobilă și Internetul. E prima dată în ultimii 20 de ani când se întâmpla așa ceva
as.ro
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
MediCOOL
Surse vegetale de calciu. Beneficiile pe care le pot aduce alimentației
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
8 sfaturi care te ajută să rămâi mai repede gravidă
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea colonului. Cum pot sprijini funcțiile sistemului digestiv
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x