HOROSCOP 20 MAI: Peștii simt un puternic cutremur sentimental astăzi

Publicat pe 20.05.2016 la 00:18 Actualizat pe 20.05.2016 la 00:26

Pare că astrele n-au vești prea bune pentru Pești, dar nu este deloc așa. Da, aceștia vor simți anumite relații cum se zguduie, dar vor înțelege perfect și de ce li se întâmplă ce li se întâmplă.

Pare că astrele n-au vești prea bune pentru Pești, dar nu este deloc așa. Da, aceștia vor simți anumite relații cum se zguduie, dar vor înțelege perfect și de ce li se întâmplă ce li se întâmplă.

Vezi ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte.

Taur
O zi foarte potrivita pentru socializare, dar si pentru a relua/discuta unele idei si proiecte din trecut. Luna plasata in zona imaginii si a parteneriatelor te ajuta foarte mult sa ajungi la oamenii potriviti pentru orice ti-ai propus sa faci. Mai mult decat atat, astazi te bucuri de admiratie, recunoastere, laude si apreciere. Asta te ajuta sa privesti cu mai mult optimism viitorul.

Fecioară
Astazi nu prea vei avea stare, ci te vei tot deplasa de colo colo, ba cu treburi administrative, ba pentru diverse intalniri si discutii cu potentiali parteneri. Este o zi dinamica din acest punct de vedere, dar merita sa-ti consumi astfel energia, pentru ca intalnesti persoane agreabile, care-ti furnizeaza informatii utile si chiar iti dau sfaturi foarte bune. Nu este exclus sa planifici si o excursie.

Scorpion
Luna plasata in zodia ta si aspectele pe care le formeaza te ajuta sa-ti deschizi inima, sa-ti clarifici si sa-ti exprimi sentimentele. Este o zi a creativitatii, a iubirii sublime, a experientelor traite cu inima. Pe de alta parte, configuratia celesta din aceasta perioada te ajuta si sa faci putina ordine in relatiile tale. Unele relatii vechi, care se racisera, se pot reface, altele se pot rupe.

Pești
Luna plasata in zona aspiratiilor, idealurilor si mentalului superior, promite o zi frumoasa, in care poti privi cu incredere si optimism spre viitor si spre visele tale cele mai indraznete. Chiar daca in aceasta perioada unele relatii se reformuleaza, fiind zguduite serios, astazi incepi sa intelegi si sa accepti rolul tuturor acestor experiente in viata ta.

Citește continuarea aici.

În articolul

HOROSCOP 20 MAI: Peștii simt un puternic cutremur sentimental astăzi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x