HOROSCOP 21 septembrie. Gemeni: Fă lucrurile pe îndelete, evită deciziile importante și fii mai îngăduitor!

Publicat pe 21.09.2016 la 00:21 Actualizat pe 21.09.2016 la 09:19

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile pentru 21 septembrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile pentru 21 septembrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Astăzi e necesar să folosești cu precauție cuvintele și să fii cât mai prezent în conversațiile pe care le porți. Dacă te lași condus de impulsivitate, riști să transformi orice interacțiune într-o luptă, iar cuvintele rostite nu doar că vor fi regretate, dar de cele mai multe ori nici nu reprezintă adevărul. Folosește limbajul și cunoașterea pentru a creă ceva ce te inspiră, în loc să le folosești în dispute.

Taur
Cum siguranță materială este esențială pentru ține, astăzi probabil te gândești la soluții în acest sens, pe care ai și șansa să le găsești. Însă, atenție la tendința de a risipi prea multă energie și eventual prea mulți bani în capricii de moment și în investiții făcute din frustrare. E esențial, de asemenea, să fii cu băgare de seamă la cuvinte, mai ales în discuții care vizează banii și afacerile. Nu promite mai mult decât poți/vrei să faci.

Gemeni

Luna va trece în semnul tău solar, iar contextul astral este unul destul de ambiguu. E destul de tentant să privești în mai multe direcții simultan, să te risipești în activități multe începute și neterminte ori să te încâlcești în propriile gânduri care de multe ori rezultă din zumzetul exterior. Așadar, astăzi fă lucrurile pe îndelete, evită deciziile importante și fii mai îngăduitor, atât cu tine cât și cu cei din jur.

Rac

Tu ai nevoie de odihnă, relaxare și discreție. Luna în Gemeni în contextul astral actual agită destul demult mințile oamenilor și aduce în discuție multe informații și direcții de judecată, destul de departe de adevăr. De asemenea, ascute limbile și se spun multe cuvinte, unele regretabile. Așadar, ascultă mai mult, vorbește mai puțin și apoi triază totul bazându-te pe intuiție și bun simț. Darul acestei zile sunt revelațiile, veștile și răspunsurile interioare.

Leu
Luna în Gemeni activează astăzi zonă prietenilor și anturajului, astfel că e posibil să percepi atmosferă că fiind destul de încărcată, dinamică și epuizantă uneori. Parcă toți vor să te întrebe ceva sau să-ți ceară ceva și fiecare vrea să se facă auzit cu tot dinadinsul. Așadar, e esențial să fii atent în ce conversații te implici și căror invitații/cereri le dai curs, astfel încât să fii sincer cu ține și să-ți conservi energia și resursele.

Fecioară

Cuvintele care-ți sunt adresate astăzi, de către șefi sau alte persoane cu autoritate, au fie iz de critică, fie de judecată, prin urmare te vezi nevoit să te aperi sau să reprimi nemulțumirea. Este o perioadă în care comunicarea tinde să fie tăioasă, ambiguă și cu multe derapaje în ce privește sinceritatea și adevărul. E o provocare, așadar, să-ți menții coloană dreaptă și să spui când nu ești de acord, fără a fi dezagreabil sau a întreține lupte pe care nu vei mai ști cum să le oprești.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 21 septembrie. Gemeni: Fă lucrurile pe îndelete, evită deciziile importante și fii mai îngăduitor!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ce facem cu mâncarea după sărbători? Soluția recomandată de specialiști pentru a evita risipa alimentară
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
Cel mai vândut telefon Android în prima parte a anului 2024. Ce model a dominat piața
as.ro
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
MediCOOL
Surse vegetale de calciu. Beneficiile pe care le pot aduce alimentației
Spynews
Părinții victimelor lui Vlad Pascu, revoltați după întrebările pe care le-au primit la proces din partea Ancuței Popoviciu. Ce s-a întâmplat în sala de judecată: ”Nu mai am cuvinte”
DeParinti
8 sfaturi care te ajută să rămâi mai repede gravidă
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea colonului. Cum pot sprijini funcțiile sistemului digestiv
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x