HOROSCOP 22 septembrie. Gemeni: Orice vei dori să faci îți va reuși din deplin!

Publicat pe 22.09.2016 la 00:02 Actualizat pe 22.09.2016 la 00:09

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru data de 22 septembrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru data de 22 septembrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Se pare că astăzi ești mai mult pe drumuri. Ori vei fi nevoit să pleci la rude sau prieteni, ori în interes de serviciu. S-ar putea să afli vești neplăcute legate de cineva drag. Fii prudent în relațiile cu membrii familei! Îți sunt bine susținute dialogurile cu cei apropiați, dar notele conflictuale predomina. Spre seară rezervă momente pentru o plimbare în aer liber.

Taur
Poți primi cadouri și recompense, dar și cheltuielile sunt favorizate. Pe de altă parte energia vitală este destul de scăzută, așa încât fii prudent și ocupă-te doar de activități ușoare. În a doua parte a zilei se întețesc treburile de la serviciu. Chiar dacă vei avea mai mult de lucru, colegii te vor ajuta, iar plata muncii va fi pe măsură.

Gemeni
O zi minunată pentru tine. Ai spor și chef de toate, așa încât orice vei dori să faci îți va reuși pe deplin. Se pare că începe o perioadă în care iubirea și implicațiile ei vor fi la ordinea zilei. Pentru alții se pun probleme legate de copii. Dar, se pot ivi conflicte când te aștepți mai puțin. Spre seară rezervă momente numai pentru sufletul tău.

Rac
Ești de negăsit astăzi. Tendința la izolare este evidența, întrucât ultimele zile te-au obosit destul de mult. Recomandabil este să te ocupi doar de treburile de rutină care nu te solicita prea mult. Sănătatea este vulnerabilă, dar evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Spre finalul zilei plimbă-te în aer liber și trasează noi direcții de viață.

Leu
Zi minunată la capitolul prieteni. Sunt posibile întâlniri și dialoguri interesante, dar mai ales poți primi sfaturi bune vizavi de partenerul de viață și de afaceri și de colaborarile în care ești implicat sau vrei să te implici. Totuși, fii prudent și selectează cu atenție informațiile. Chiar dacă apar și neînțelegeri sau mici conflicte, le poți depăși cu ușurință.

Fecioară
Se vor remarca relațiile cu șefii. Există nemulțumiri legate de locul de muncă sau de colegi, așa încât un dialog cu șeful ți-ar fi de mare folos. Ți se pot deschide oportunități deosebite de câștig din muncă proprie sau se pot îmbunătăți condițiile de la serviciu. În a două parte a zilei, vorbele celor apropiați, privitoare la imaginea ta publică, te pot necaji.

Citește continuarea materialului aici!


În articolul

HOROSCOP 22 septembrie. Gemeni: Orice vei dori să faci îți va reuși din deplin!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 10 mai 2024. Scorpionii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Părinţii tinerilor ucişi de Vlad Pascu au răbufnit după o întrebare a judecătoarei. "Chiar nu ştiţi nimic?!"
a1.ro
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
HelloTaste.ro
Budincă de orez cu mere caramelizate. Desert cu gust de copilărie
Catine
3 zodii au noroc în dragoste săptămâna aceasta. Luna Nouă în Taur le aduce relații romantice
useit.ro
Cel mai vândut telefon Android în prima parte a anului 2024. Ce model a dominat piața
as.ro
Cristi Tănase, lovitură totală primită de la femeia care l-a ţinut la uşă, fără doi dinţi. Nu îşi poate vedea nici propria fiică
MediCOOL
Câtă sare poți consuma pe zi și cum să reduci cantitatea
Spynews
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
DeParinti
Cum să previi răul de mașină la copii: de ce apare și cum poate fi combătut
MediCOOL
Semne care pot indica boli pulmonare. Cum poți evalua sănătatea plămânilor
HelloTaste
Prăjitură cu ananas și pudră Matcha, delicioasă și spectaculoasă
x