HOROSCOP 26 septembrie. Leu: Ferește-te de problemele celorlalți și fii mai atent la nevoile sufletului tău!

Publicat pe 26.09.2016 la 07:45 Actualizat pe 26.09.2016 la 08:09

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru data de 26 septembrie. Află din materialul următor cum îți va merge!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru data de 26 septembrie. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Sunt momente bune de a te ocupa de persoană iubită și de copii. Sunt posibile neînțelegeri, dar cu prudența și deschidere către problemele celorlalți te vei descurcă foarte bine. Pe de altă parte ar fi bine să-ți pui în valoare talentele creative și să organizezi o petrecere-surpriză pentru cei dragi. Îndreaptă-ți atenția și eforturile și către un hobby neabordat demult.

Taur

Casa și familia îți vor acapara toată atenția. Sunt favorizate curățeniile generale, reparațiile curente sau reamenajarile interioare. Se pot produce stricăciuni foarte ușor în spațiul locativ. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, de aceea fii prudent în vorbe și fapte. Poți afla informații prețioase legate de trecutul familei sau despre intențiile unor rude.

Gemeni

Cele mai potrivite activități sunt întâlnirile, dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat și excursiile în aer liber. Schimbul de informații dintre ține și ceilalți este important, întrucât poți află vești interesante legate de bani sau profesie. Totuși selectează informațiile și nu pleca urechea la tot ce auzi, pentru că nu toate te privesc pe ține.

Rac
Preocupările financiare te vor acapara întreagă zi. Este vorba despre banii câștigați din muncă desfășurată la un serviciu. Pe de o parte îți vin bani, dar pe de altă ești tentat să cheltui cam mult. Provocarea momentului constă în a găsi un echilibru între venituri și cheltuieli. Energia vitală fluctuează destul de mult. Dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de treburi ușoare.

Leu
Astăzi ar trebui să te simți bine, chiar dacă stările de spirit alternează. Sunt momente bune de a-ți scoate la iveală toate îndoielile și temerile vizavi de propria-ți persoană. Ferește-te de problemele celorlalți și fii mai atent la nevoile sufletului tău. Programează-ți vizite la un salon de întreținere corporală, începe o dietă, gândește-te la schimbarea garderobei.

Fecioară
Sufletul tău are nevoie de atenție deosebită. Sunt momente bune pentru plimbări în aer liber, meditații în locuri sfinte sau pentru reevaluări ale evenimentelor și oamenilor din viață ta. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele inimii, de aceea fii prudent. Exersează lecția tăcerii și a gândirii profunde și astfel te vei simți mai bine.

Citește continuarea materialului aici!



În articolul

HOROSCOP 26 septembrie. Leu: Ferește-te de problemele celorlalți și fii mai atent la nevoile sufletului tău!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tot mai multe incidente cu avioanele Boeing. Expert, despre cât de sigure sunt aeronavele 737 MAX cumpărate de TAROM
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
O „furtună geomagnetică severă” ar putea afecta rețelele de telefonie mobilă și Internetul. E prima dată în ultimii 20 de ani când se întâmpla așa ceva
as.ro
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
MediCOOL
Surse vegetale de calciu. Beneficiile pe care le pot aduce alimentației
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
8 sfaturi care te ajută să rămâi mai repede gravidă
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea colonului. Cum pot sprijini funcțiile sistemului digestiv
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x