HOROSCOPUL săptămânii 26septembrie-2octombrie. Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Publicat pe 26.09.2016 la 07:58 Actualizat pe 26.09.2016 la 10:34

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru intervalul cuprins între 26 septembrie și 2 octombrie. Află din materialul următor cum îți va merge în această săptămână!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru intervalul cuprins între 26 septembrie și 2 octombrie. Află din materialul următor cum îți va merge în această săptămână!

Berbec
Răsturnările de situație în plan sentimental vor atrage după șine altele în plan profesional. Probabil că în urma discuțiilor și evenimentelor în care ești implicat alături de persoanele dragi, te vei hotări să pui capăt acelor relații sau situații care te solicită prea mult sau în care ai descoperit nereguli serioase. Ziua de marți poate fi foarte înșelătoare, deci evit-o pentru decizii sau discuții ample. Sănătatea este deficitară și pot intră în discuție analize, consultații și intervenții chirurgicale. Încep modificările parteneriale!

Taur
Este nevoie să te ocupi de membrii familiei și de îndatoririle gospodăresti. Sunt posibile discuții aprinse, insă depinde numai ține cum gestionezi lucrurile spre binele tuturor. Marți este o zi deosebită, cu o energie aparte, de aceea se pot produce avarii în spațiul locativ. Prudentă, răbdare, tolerantă! În plan sentimental apăr răsturnări de situație. Ai nevoie de mai multă afecțiune și sprijin moral din partea celor dragi, dar acestea, deocamdată, întârzie să apară. Schimbări clare în segmentul muncii și al sănătății!

Gemeni
Ești înconjurat de multă lume la începutul săptămanii, insă unii te vor sâcâi destul de mult, mai ales marți. Selectează-ți anturajul și nu da crezare chiar oricui sau oricărei informații care se vehiculează în preajmă ta. În plan sentimental se intrezăresc noutăti. Asta inseamnă că fie se reconfigurează termenii și condițiile unei relații vechi, fie începe una nouă, dar ceva mai târziu, peste o vreme. Acum vei simți clar încotro bate vântul schimbării amoroase, dar incă nu este momentul acționezi. Ci doar să iei aminte.

Rac

Îți cresc veniturile obținute din muncă proprie, dar apar și cheltuieli în față cărora le reziști cu greu. Evită pe cât posibil ziua de marți, pentru cumpărături sau achitarea datoriilor! Energia astrală a acestei zile predispune la erori, pierderi, subiectivism în aprecieri și lipsă atenției la detaliile importante. Ești foarte căutat de persoanele din anturajul apropiat, fiind posibile multe întâlniri și dialoguri. Unii chiar au nevoie de sprijinul tău moral, dar acordă-l cu măsură. Se deschide un nou capitol familial și domestic.

Leu

La începutul săptămanii ai multă energie și poți rezolva treburile restante, atât cele din plan personal, cât și cele din plan profesional. Nu forța notă, pentru că energia vitală fluctuează mult, mai ales marți. Apăr câștiguri din muncă desfăsurată la un loc de muncă, dar totodată apare și ispită cheltuielilor. Poate fi vorba despre achitarea unor datorii vechi sau despre achiziționarea unor bunuri dorite de mult. Modificări în relațiile cu anturajul apropiat! Gândește-te bine pe cine mai păstrezi în preajmă ta de acum încolo.

Fecioară
Stările tale de spirit oscilează mult pe tot parcursul săptămanii, astfel că este rost să fii înțeles greșit de alții. Controlează-ți reacțiile menține un ritm constant acțiuni. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să odihnești, să mergi la controale de specialitate să urmezi sfaturile specialiștilor. Se deschide un nou capitol financiar acum vei discret germenii care încep ușor să incoltească. Insă nu este momentul să gândești la investiții la achiziționarea unor credite. Deocamdată ocupă-te de datoriile vechi.

Citește continuarea materialului aici!



În articolul

HOROSCOPUL săptămânii 26septembrie-2octombrie. Previziuni pentru fiecare zodie în parte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 10 mai 2024. Scorpionii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Părinţii tinerilor ucişi de Vlad Pascu au răbufnit după o întrebare a judecătoarei. "Chiar nu ştiţi nimic?!"
a1.ro
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
HelloTaste.ro
Budincă de orez cu mere caramelizate. Desert cu gust de copilărie
Catine
3 zodii au noroc în dragoste săptămâna aceasta. Luna Nouă în Taur le aduce relații romantice
useit.ro
Cel mai vândut telefon Android în prima parte a anului 2024. Ce model a dominat piața
as.ro
Cristi Tănase, lovitură totală primită de la femeia care l-a ţinut la uşă, fără doi dinţi. Nu îşi poate vedea nici propria fiică
MediCOOL
Câtă sare poți consuma pe zi și cum să reduci cantitatea
Spynews
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
DeParinti
Cum să previi răul de mașină la copii: de ce apare și cum poate fi combătut
MediCOOL
Semne care pot indica boli pulmonare. Cum poți evalua sănătatea plămânilor
HelloTaste
Prăjitură cu ananas și pudră Matcha, delicioasă și spectaculoasă
x