HOROSCOP 29 septembrie. Rac: Detașează-te de problemele altora și concentrează-te doar pe sufletul tău

Publicat pe 29.09.2016 la 07:57 Actualizat pe 29.09.2016 la 08:11

Specialistii in astrologie au realizat principalele previziuni pentru data de 29 septembrie.

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru data de 29 septembrie. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
În primele ore ale dimineții ai spor la treburile de la serviciu. Controversele din sectorul muncii se pot răsfrânge asupra sănătății, de aceea fii prudent și ocupă-te doar de îndatoririle tale. La prânz vor interveni aspecte legate de parteneriate și colaborări. Sunt posibile dialoguri aprinse cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri, dar nu sunt motive de îngrijorare.

Taur

Aromă zilei constă dintr-un amestec de distracții, veselie și muncă. Dacă în prima parte a zilei mai poți ține cont doar de ține și de cei dragi sufletului tău, în a două parte vei fi nevoit să-ți îndrepți eforturile și atenția către serviciu și implicațiile lui. Se anunța multă treabă în acest segement de viață, dar va merita pentru că plată nu se va lasă așteptată.

Gemeni
Membrii familiei îți pot da bătăi de cap, dar prudența și temperanță te vor ajută să depășești totul cu bine. Folosește-ți creativitatea pentru a te pune în valoare și pentru a-i bucură pe cei dragi. Aceștia îți poate reproșa faptul că ești implicat mai mult în treburile altora în detrimentul relațiilor sentimentale. Ocupă-te pe îndelete de casă și nevoile ei!

Rac

Dacă dimineață te găsește mai mult pe drumuri, rezolvând-ți mai mult sau mai puțin treburile propuse, după-amiază vine cu o mare dorință de a te odihni acasă, alături de familie. Abundență veștilor legate de cei apropiați din ultimele zile te-au pus pe gânduri, însă detașează-te de problemele altora și concentrează-te doar pe sufletul tău.

Leu
În prima parte a zilei, bine ar fi să te ocupi de cumpărăturile cotidiene și de bilanțul veniturilor și cheltuielilor. Abține-te de la cumpărături extravagante sau de la investiții riscante! După-amiază s-ar putea să fii nevoit să faci comisioane pentru cineva drag. Acceptă sfaturile celor din jur și ia decizii împreună cu cei dragi.

Fecioară
O zi în care va trebui să găsești timp și pentru sufletul tău, și pentru ceialti. Până în prânz mai primești susținere astrala pentru a-ți pune la punct activitățile personale. După-amiază va trebui să te ocupi de cumpărături. Un cadou sau o recompensa mult așteptată îți vor însenina momentele zilei. Rezervă momente și pentru relaxare.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 29 septembrie. Rac: Detașează-te de problemele altora și concentrează-te doar pe sufletul tău

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x