Horoscop de weekend: Racii lasă munca deoparte, Balanțele fac shopping toată ziua

Publicat pe 27.09.2014 la 11:18 Actualizat pe 27.09.2014 la 11:26

Weekend-ul acesta, racii lasă munca deoparte în sfârșit și se concentrează pe relațiile amoroase, în timp ce Balanțele cheltuiesc nechibzuit pe cadouri și obiecte personale!

vecteezy.com

Berbec
Discutiile legate de banii si bunurile comune cu partenerul de viata, cu rudele sau cu persoanele din anturajul profesional sunt frecvente. Datorita restrictiilor existente in sectorul financiar este mai dificil ca toata lumea alaturi de care esti implicat fie in afaceri, fie in cheltuieli comune, sa agreeze sau sa inteleaga ceea ce se petrece. Fii prudent si cheltuieste strictul necesar.

Taur
Sunt posibile neintelegeri in relatiile parteneriale. Fie partenerul de viata, fie colaboratorii profesionali au doleante pe care tu le consideri greu de satisfacut sau simple mofturi. Totusi ar fi bine sa asculti atent ce au de spus acestia. Printre randuri vei gasi informatii deosebite vizavi de relatiile dintre voi, dar si solutii viabile pentru rezolvarea neplacerilor existente.

Gemeni
Preocuparile tale din aceste zile sunt legate fie de sectorul domestic, pentru a rezolva treburile restante din timpul saptamanii, fie de activitatea porfesionala de la serviciu. In orice situatie te-ai afla ai grija mai mult de sanatate. Evita eforturile mentale si fizice, dar si consultatiile sau analizele medicale. Odihna, dieta potrivita si plimbarile in aer liber sunt de mare folos.

Rac
Activitatile recreative alaturi de cei dragi și hobby-urile sunt cele mai potrivite la acest final de saptamana. Cu toate ca tendinta este de a-ti continua treburile de la serviciu sau de a te afunda mult in treburile de rutina ale casei. Posibil, datorita bugetului disponibil pentru cheltuieli, sa eviti extravagantele sau mofturile celor dragi. Ceea ce de fapt este foarte bine.

Citește horoscopul complet aici!

În articolul

Horoscop de weekend: Racii lasă munca deoparte, Balanțele fac shopping toată ziua

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
9 judeţe, sub avertizări meteo cod galben şi portocaliu de vijelii. Vreme severă până vineri seară
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Catine
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: „E un exemplu”
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă
x