HOROSCOPUL ȘCOLAR. Cum îți va merge, în noul an de învățământ, în funcție de zodie

Publicat pe 11.09.2016 la 15:59 Actualizat pe 11.09.2016 la 16:14

Pe 12 septembrie, sună clopoțelul pentru un an nou școlar! Astrologul Elena Bunescu a pregătit principalele previziuni pentru fiecare zodie în parte, astfel încât să știi cum îți va merge din această toamnă până vara viitoare, la învăţătură.

hepta.ro

Pe 12 septembrie, sună clopoțelul pentru un an nou școlar! Astrologul Elena Bunescu a pregătit principalele previziuni pentru fiecare zodie în parte, astfel încât să știi cum îți va merge din această toamnă până vara viitoare, la învăţătură.

Specialistul a oferit și câteva sfaturi esențiale pentru nativii zodiacului, prezentând pe scurt ce îi așteaptă în noul an de învățământ.

Berbec (21.03-20.04)

Vor avea tot ce își propum
Vei reuşi în tot ce îţi propui în noul an şcolar, dar numai cu condiţia să înveţi foarte bine lecţia cooperării, a colaborării şi a diplomaţiei şi să o aplici mereu, indiferent de obstacolele pe care le vei întâmpina. Este un an de pregătire a unor succese viitoare, pe care le construieşti lent, dar sigur şi susţinut.

Taur (21.04-21.05)

Taurii au ocazia să se afirme
Este un an bun, care îţi aduce un cadru excelent pentru afirmare, dar există şi o obligaţie pentru tine: aceea de a fi mai atent(ă) la relaţiile pe care le stabileşti cu cei din jur decât la scopul tău final. Vei observa că e mai important drumul decât destinaţia, iar pe acest drum contează foarte mult cine te însoţeşte…

Gemeni (22.05-21.06)

Gemenii trebuie să aibă răbdare
Poate fi considerat un an de zbatere, în care dorinţa de a ieşi la lumină duce la realizări semnificative, dar în timp. E foarte important să ai răbdare în fiecare etapă pe care o parcurgi, să acorzi respectul cuvenit celor care se ocupă de tine şi să eviţi tentaţia de a căuta doar modalităţi plăcute de a-ţi petrece timpul liber.

Rac (22.06-22.07)

Racii, interesaţi mai mult de iubire
Ai şansa de a descoperi cât de valoroasă este susţinerea familiei, fie direct, beneficiind de ea, fie indirect, prin lipsa acesteia. Este un moment important pentru progresul tău ca om. Slăbiciunea principală va fi, până spre finalul iernii, tentaţia de a te implica într-o poveste de dragoste complicată, care te poate da peste cap.

Leu (23.07-22.08)

Leii acumulează multe cunoştinţe
Şansa îţi surâde în special prin intermediul celor din anturajul apropiat, care se vor dovedi persoane capabile să scoată la lumină cele mai frumoase calităţi ale tale. Este un an de creştere, de acumulare a cunoştinţelor practice, de promovare a unor examene şi de diversificare a abilităţilor personale.

Fecioară (23.08-22.09)

Fecioarele sunt expuse pericolelor
Anul trecut a fost unul de expansiune, de progres pe toate planurile, iar acum vei începe să culegi roadele acestei evoluţii. Vei avea ocazia să dai o utilitate cunoştinţelor acumulate, care încep să îţi aducă beneficii concrete. Anturajul ascunde pericole nebănuite – nu e deloc aşa cum pare! – cel puţin până spre sfârşitul iernii.

Citește restul previziunilor aici!

În articolul

HOROSCOPUL ȘCOLAR. Cum îți va merge, în noul an de învățământ, în funcție de zodie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x