Horoscopul zilei. Berbecii fac curăţenie...şi în casă, şi în viaţă!

Publicat pe 27.08.2016 la 00:45 Actualizat pe 27.08.2016 la 01:09

Cu toţii ar trebui să ne descotorosim de lucruri care nu ne sunt necesare.

O zi în care este necesară o retrospectivă a vieţii de până acum şi o reorganizare pentru viitor. Gânduri, planuri, oameni şi locuri, toate vor fi trecute sub lupă astăzi.

Berbec

Activitățile gospodărești și relațiile cu membrii familiei sunt cele indicate la finalul acestei săpătmani. Se pot face mai ușor curățeniile generale, reparațiile curente sau reamenajarile interioare. Dacă se pune problemă achiziționării sau vanzării unor bunuri patrimoniale sunt momente prielnice pentru informare și dialog cu cei dragi. Totul va ieși cum planifici.

Taur

Se pare ca vei fi mai mult pe drumuri la sfârșitul acestei săpătmâni. Relatiile cu rudele si prietenii apropiati sunt frecvente, astfel că poti afla vesti interesante. Nu asculta chiar tot ce ti se spune. Rezervă momente pentru odihnă, lectură, vizionarea unor filme bune sau vizitează in târg de sezon. Cheltuieli neașteptate pentru partenerul de viață, rude sau colaboratori.

Gemeni

Weekend-ul este potrivit cumpărăturilor și verificării bugetului de venituri și cheltuieli. S-ar putea să primești cadouri, recompense sau vești legate de îmbunătățirea condițiilor de muncă sau a remunerației aferente. Evită cheltuielile extravagante sau speculatiile legate de banii pe care-i vei avea undeva cândva. Insă, detasează-te de problemele vieții cotidiene și odihnește-te.

Rac

Zile bune la finalul acestei săptămani. Beneficiezi de energie, spor în toate și poți duce la bun sfârșit tot ce îți propui pentru astăzi. Tendința de a exagera este la cote înalte, fie că este voba despre problemele tale personale, fie ale altora. Evită implicarea în treburile celorlalți. Rezervă moment pentru odihnă, dialog interior și plimbări ușoare în aer liber.

Leu

Prietenii te inconjoară la finalul acestei săptămani, fie că vrei, fie că nu. Întâlniri și dialoguri interesante, suprinzătoare. S-ar putea să primești invitații la evenimente mondene sau la o întrunire agreabilă cu invitați de seamă. Atenție la tendința de a exagera în aceste relații și de a caută sprijinul persoanelor influențe. Selectează prioritătile și evită să te lași pe mână altora.

Fecioară

Socializarea este activitatea care te atrage cel mai mult la sfârșitul acestei săptămani. Sunt posibile unele neînțelegeri, reproșuri din partea unor persoane cu autoritate, dar situația ivită seamăni mai mult a dojană părintească. Totuși există o tendința exagerată a de ține prea mult, cont de părerile și dorințele altora. Relaxează-te, dar fii ferm în propriile opinii și acțiuni.

Citeşte mai departe aici:

În articolul

Horoscopul zilei. Berbecii fac curăţenie...şi în casă, şi în viaţă!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x