Joan Collins declara: “Warren Beatty era dragut, insa epuizant in pat”

Publicat pe 14.10.2013 la 15:30 Actualizat pe 14.10.2013 la 15:34

“Am avut cinci soti si cred ca stiu un lucru sau doua despre casatorie. O sa fiti surprinsi cand va voi spune ca inca mai cred cu tarie in aceasta institutie. Insa nici un cuplu nu ar trebui sa-si imagineze ca vor trai fericiti pana la adanci batraneti. Vor exista intotdeauna certuri si contraziceri daca cei doi se casatoresc de tineri. Sau daca aleg persoana gresita. Eu am facut niste greseli teribile. Tristul adevar este ca majoritatea sotilor mei s-au dovedit a fi niste mincinosi. Primii patru ma insultau si ma criticau adesea. Unul era violent fizic. A fost vina mea ca am scos ceea ce e mai rau din ei? Sau a fost doar o alegere proasta?

In adolescenta nu eram interesata de baieti. Nu stiam nimic despre ei si nu vazusem nici macar o fotografie a unui barbat dezbracat. Primul baiat de care m-am indragostit s-a dovedit a fi gay. La 18 ani am primit un rol in I Believe in You, film in care juca si Laurence Harvey. Am inceput sa ne intalnim si am crezut ca el este acela. Insa m-a refuzat spunandu-mi ca trebuie sa astept si ca nu sunt pregatita inca. Am fost ranita. La cateva zile, actrita Hermione Baddeley a dat o petrecere. M-a umilit in fata tuturor si mi-am dat seama ca Larry traieste cu scorpia.

Nu am mai vrut sa fiu cu el. Ca sa se revanseze fata de mine, m-a condus la un club unde mi-a facut cunostinta cu Maxwell Reed – unul din idolii mei. Avea 32 de ani, parul vopsit negru, perciuni si … i-am permis sa ma defloreze chiar de la prima intalnire. Da, i-am permis. Tehnic, m-a violat dupa ce mi-a pus un drog in cocktail. Dupa acest episod, am inceput sa iesim impreuna. Apoi m-am simtit flatata cand Max m-a cerut de sotie. Sexul era groaznic, insa mama imi spusese ca femeile trebuie sa indure, asa ca strangeam din dinti, ma gandeam la Anglia si ma uitam la tv. Cum data nuntii se apropia, am realizat ca nu vreau sa ma marit cu Max. Parintii mei erau de neclintit si ma intrebau . Tata imi spunea ca nu va mai putea iesi din casa. Ca sa-i impact, m-am casatorit cu el in ziua in care am implinit 19 ani. A fost un dezastru inca de la inceput. Max nu suporta cand se sriau review-uri despre mine. Odata s-a suparat trei zile si a refuzat sa-mi vorbeasca. Iar daca un barbat se uita mai lung la mine pe strada, ma ameninta ca ma taie pe fata.

Ultima idiotenie a fost cand un domn i-a oferit 10.000 de lire sa se culce cu mine si Max voia sa faca intelegerea. . Am plecat din club plangand si m-am dus acasa, la parintii mei. Din fericire, nu la mult timp dupa aceea mi s-a oferit un rol la Hollywood. M-am mutat la Los Angeles. A trebuit insa sa astept trei ani pana la pronuntarea divortului. M-a costat 10.000 de lire, o avere in 1956 – bani pe care i-am imprumutat de la 20th Century Fox.

Apoi, o lunga perioada, nu am mai fost interesata de barbate si de casatorie. Am fost implicata in relatii cu Arthur Loew Jr. – fiul fondatorului MGM si cu Nicky Hilton – mostenitorul lantului hotelier. Insa toate au esuat.

Am plecat in Indiile de Vest sa filmez Island in the Sun si l-am intalnit pe Harry Belafonte. Avea 31 de ani, era inalt, ochi caprui, nas puternic si par negru. Alura lui sexy era accentuata de pantalonii stransi si camasile deschise la piept ce lasa sa i se vada pielea bronzata.

Nu am avut nicio scena impreuna, insa toti ma tachinau ca Belafonte – care era insurat – imi arunca ocheade. Se spunea ca avea o ambitie – sa faca dragoste cu cat de multe femei. Mi se spunea sa am grija ca voi fi urmatoarea. Eu ziceam ca nu va exista asa ceva. Insa intr-o seara, in Grenada, eu si Belafonte am facut o plimbare pe plaja, la lumina lunii. Cu vocea lui ragusita - promisiunea unei promisiuni interzise mi-a spus: . Da, i-am raspuns. Si m-am dus. L-am vazut interpretand calypso si jazz. Era fermecator si am inceput o aventura, departe de ochii curiosi, in apartamentul meu. Insa dupa cateva intalniri am stiut ca trebuie sa ne linistim. El s-a intors la sotie, iar eu am mers mai departe. Si vai, in bratele altui barbat insurat.

George Anglund avea 32 de ani si era producator la MGM si, inainte sa-mi dau seama, am inceput o relatie care a durat 18 luni. Apoi, intr-o dupa-amiaza, sotia sa a batut la usa. Stia ca esta acolosi voia sa-i vorbeasca. Era. Si era speriat. Apoi i-am pus intrebarea de 64.000 de dolari: Te mai culci cu Cloris? A jurat pe cei trei copii ca doarme la birou. Desigur, nu am crezut. Intr-o seara am trecut pe langa casa lor si i-am vazut in dormitor pregatindu-se de culcare. A doua zi, m-am dus direct la studiouri. A recunoscut nu numai ca se culca din nou cu sotia, insa ca aceasta era insarcinata: , mi-a spus el cu o voce slaba.mAm plecat acasa furioasa. George mi-a promis ca divorteaza. Relatia noastra a mai durat cateva luni.

Apoi, intr-o seara, la restaurant, am remarcat un tanar care lua cina cu Jane Fonda si inca un cuplu. mi s-a spus. M-am uitat la el, el a zambit si a ridicat paharul. Apoi, saptamana urmatoare, m-a sunat. Am fost uimita ca s-a descurat sa-mi obtina numarul, insa daca iti doresti ceva cu adevarat la Hollywood, reusesti. De fapt, curand mi-am dat seama ca ceea ce domnul Beatty isi dorea – obtinea. Atunci ma voia pe mine. Si am fost de acord sa ies cu el. De ce nu? Nu apartineam nimanui. Warren avea 22 de ani si era ambitios, arata bine si obisnuia sa-mi spuna ca sunt tineri si mai aratosi decat el, de aceea spunea ca are 20.

S-a mutat curand la mine. Nu inainte ca George sa-si ia lucrurile si sa incerce sa ma faca sa ma razgandesc. Aproape ma convinsese, insa mi-am dat seama ca e o relatie toxica si i-am spus la revedere. Desi nu eram nebuneste indragostita de Warren, eram foarte compatibili. El avea nevoie sa faca sex de cateva ori pe zi, ceea ce adesea, ma epuiza. Odata am socat-o pe Joanne Woodward – care era casatorita cu Paul Newman cand i-am spus ca vreau sa ma despart caci sunt epuizata. . Asa ca am continuat sa ne jucam de-a familia fericita. Warren m-a cerut de sotie cu un inel mare de aur, cu perle.

Locuiam in apartamentul lui Paul Newman din New York cand Warren facea primul lui film – Splendoare in iarba. Eu trebuia sa merg la Roma, si Warren a zis ca nu ma lasa. Am plecat insa ma bombarda cu telegrame, telefoane si scrisori in care imi spunea cat de mult ii lipsesc. Chiar ma suspecta ca am o aventura, ceea ce nu era adevarat. Ma bucuram de pauza. Insa era persuasiv si a trebuit sa vin de trei ori acasa sa il vad. In cea de a treia vizita am stabilit sa ne casatorim anul urmator si am inceput sa-mi desenez rochia de mireasa.

Se zvonea ca a avut o aventura cu Natalie Wood, insa ma gandeam ca nu avea cum caci vorbeam permanent. De fapt el vorbea permanent cu toti cei pe care-i cunostea. Cand m-am intors de la Roma, filmul sau era celebru. Se zvonea ca ar fi fost si cu Vivien Leigh – care pe atunci avea 45 de ani.

In 18 luni Warren se transformase complet. De la tanarul necunoscut si miop la gigolo-ul italian, bronzat, vopsit ce purta haine de marca. Cand printesa Margaret i-a fost prezentata la o petrecere, am observant ca se uita lung la el. Apoi au avut o conversatie animata. Si cine stie ce altceva s-a intamplat?

Apoi am inceput sa avem certuri cumplite – una dintre ele in legatura cu chiria despre care el spunea ca nu si-o putea permite. Ultima picatura a venit cand mama si fratele meu au venit sa stea la noi o saptamana. Warren a spus ca se simte ofensat. . Apoi facea plimbari lungi. Cand am acceptat rolul din The Road to Hong Kong care se filma in Marea Britanie, m-a intrebat de ce? , i-am spus.

A fost un sfarsit trist, insa stiam ca relatia noastra era consumata. Casatoria cu el nu ar fi durat pentru ca ii placeau foarte mult femeile. La final am aflat ca lista cuceririlor sale le cuprindea pe: Natalie Wood, Julie Christie, Leslie Caron, Diane Keatin si Goldie Hawn. Warren devenise tinta glumelor. I se spunea falusul cu picioare.

Ultima data ne-am intalnit la o filmare si i-a spus sotului meu Percy: .

În articolul

Joan Collins declara: “Warren Beatty era dragut, insa epuizant in pat”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
Cele mai bune telefoane Android cu senzor telefoto din 2024. Ce smartphone-uri au impresionat
as.ro
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: „Întotdeauna găsesc o cale”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de eucalipt. Beneficiile și potențialele riscuri ale acestei băuturi
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Cum să practici disciplina pozitivă acasă
MediCOOL
Ce să nu faci niciodată dimineața dacă vrei să ai energie ziua și un somn bun noaptea
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x