Marte în Capricorn. Ce se întâmplă până pe 9 noiembrie cu ZODIILE. ANUNȚ IMPORTANT de la specialiști!

Publicat pe 28.09.2016 la 17:24 Actualizat pe 28.09.2016 la 17:32

In perioada 27 septembrie-9 noiembrie, Marte se va afla in semnul Capricornului, iar acest aspect astrologic va avea influențe asupra nativilor zodiacului.

În perioada 27 septembrie-9 noiembrie, Marte se va afla în semnul Capricornului, iar acest aspect astrologic va avea influențe asupra nativilor zodiacului. Specialiștii susțin că Marte în Capricorn ne sprijină să atingem niște piscuri ale succesului in diverse arii de viață.

Potrivit celor de la astrocafe.ro, în intervalul cuprins între 27 septembrie și 9 noiembrie, cariera revine în prim plan. Devenim mai concentrați, aplicați, hotărâți și clari. Ne interesează să stabilim și să stim care este rolul nostru în lume. Ce facem pentru a fi respectați, apreciați și mai ales pentru a ne simți parte dintr-un proces mai amplu de construcție.

Ce implicare și ce rol ne alegem în plan social. Cât de mult timp și câte resurse suntem dispuși să alocăm creației și construcției carierei pe baza darurilor și abilităților noastre. Câtă putere și autoritate avem. Ce ne reprezintă, care este marca noastră...

Marte este războinicul. Capricornul este semnul său de exaltare. Se simte bine aici. Și are sorți de izbândă. Iată ce arme are și ne indeamnă să folosim:

1. Scop. Adică să știi încotro mergi, pentru ce depui efort și consumi resurse, unde vrei să ajungi. E absolut necesar să-ti stabilești niște obiective foarte clare. Daca acestea vizează și schimbări sau îmbunătățiri la scară mai largă în societate, cu atât mai bine.

2. Strategie. Cum ai de gând să-ți atingi scopurile, de ce/cine ai nevoie pentru asta și care sunt pașii de parcurs în linii mari.

3. Disciplină, fermitate și angajament. Lui Marte în Capricorn îi place angajamentul. Asumarea condițiilor și folosirea lor pentru a înainta. Nu se plânge, nu se lamentează. Continuă să pășească. Nu se oprește.

Asta avem și noi de făcut...

4. Seriozitate si discreție. Pe principiul "râdem, glumim, dar nu părăsim incinta". Adică rămânem atenți la ceea ce ne-am propus. Nu ne lăsăm distrași din "filmul" și ideile noastre. Și facem cât mai puțin zgomot. Adică tăcem și facem...

5. Standard personal. Statut. Curajul de a spune NU. Cand vorbim de Capricorn, vorbim de un cadru personal adecvat. De setarea unor limite, pentru a ne crește eficiența. De un standard de viață cu care ne-am simți împăcați. Și de statut, adică o poziție respectabilă în societate.

In alta ordine de idei, Marte in Capricorn organizează un team-building cu toți oamenii din viața noastră. Si apoi un test de evaluare, urmat de un plan de dezvoltare acolo unde e cazul sau o strangere de mână în semn de "mulțumesc pentru participare", acolo unde relațiile respective nu mai sunt de folos creșterii și creației de posibilități sănătoase pentru noi și viața noastră.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

Marte în Capricorn. Ce se întâmplă până pe 9 noiembrie cu ZODIILE. ANUNȚ IMPORTANT de la specialiști!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x