• MARTI, 29 AUGUST 2017

  O adolescentă a născut în plină stradă, fără ca personalul medical din apropiere să o ajute! Motivul e strigător la cer!

  O adolescentă de 17 ani a dat naștere unui copil în plină stradă. Se întâmplă în India, orașul Chandil, Jharkhand, la doar câțiva metri de un centru de sănătate aflat în zonă.

  Presa locală scrie că tânăra mamă a fost total ignorată de personalul medical, care a surprins-o chiar în durerile facerii, epuizată de zbaterile puternice.

  Martorii susțin că aceștia au refuzat să o ajute la fața locului, deoarece aveau nevoie de permisiunea șefilor lor, dar și a familiei minorei.

  Când oamenii au dat buzna peste personalul medical pentru a le cere ajutor, au refuzat spunând că nu există ambulanță disponibilă.

  Au sunat apoi la Poliție și astfel mama și pruncul ei au fost transportați la spital.

  Tânăra este o mamă singură, expulzată de propria familie la aflarea veștii că e însărcinată. Ultimele luni le petrecuse pe stradă, trăind doar din mila oamenilor.

  Din păcate, și tatăl copilului ei a părăsit-o când a rămas însărcinată. Situația ei a devenit mai grea după ce propria mamă a expulzat-o de teama criticilor și a presiunii liderilor comunității. 

  Autoritățile spitalului au declarat că, în cazul în care niciun aparținător al fetei nu-și va face apariția, vor lua legătura cu un ONG care se va îngriji de ea și pruncul ei. Cazul revoltător a făcut înconjurul lumii.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »