• MIERCURI, 11 IANUARIE 2017

  Radu Vâlcan e trist de ziua fiului său. Nu a putut să-i fie alături

   Radu Vâlcan și soția sa își serbează fiul în fiecare lună de când micuțul Alexandru a venit pe lume și le-a făcut viața mult mai frumoasă. Pe 11 ianuarie, micuțul a împlinit 7 luni, iar Radu, din păcate, nu i-a putut fi alături fiului său în această zi importantă.

  Radu Vâlcan se află în Thailanda, acolo unde filmează pentru un nou sezon al emisiunii ”Insula iubirii”. Însă, prezentatorul a ținut să transmită un mesaj și o inimioară fiului său.

  Astăzi este ziua fiului meu! Iartă-mă, nu sunt lângă tine, dar te iubesc mai presus decât viața!”, ascris Radu pe pagina sa de Facebook, de departe, de la căldură.

  Primele pregătiri pentru cel de al treilea sezon al emisiunii ”Insula iubirii” au inceput zilele acestea îin Thailanda, cu amplasarea camerelor de supraveghere, amenajarea resorturilor, stabilirea locațiilor de filmare, a locurilor în care concurenții vor merge la întâlniri. O parte a echipei a ajuns deja în cele două complexe unde le vor întâmpina în curând atât pe cuplurile concurente, dar și pe ispitele care promit foarte multă acțiune. Grupurile vor sosi pe rând, fără să se vadă în prealabil.

  Deși nu i-a fost ușor să se despartă de Adela și de cel mic, iar această plecare este un pic diferită de cea de anul trecut datorită familiei extinse, Radu Vâlcan așteaptă cu nerăbdare începerea filmărilor.

  Am ajuns în Thailanda cu prima parte a echipei și ne ocupăm acum de amenjarea resorturilor și a detaliilor de filmare astfel încât atunci când vin concurenții noștri să fie totul pregătit. Abia aștept să văd ce se va întâmpla în cel de-a treilea sezon, cum vor evolua poveștile, mai ales după experiențele din primele două. De fiecare dată lucrurile devin mai neașteptate decât poți crede la prima vedere și sunt convins că și de data aceasta vom avea surprize”, spune prezentatorul emisiunii.

  Momentan, Radu se reacomodează în Thailanda și se bucură de mâncarea specifică de aici, de care zice că i-a fost dor.

  Îmi place foarte mult mâncarea asiatică și abia așteptam să ajung aici și să mă bucur de tot felul de preparate foarte picante. Inclusiv de insectele prăjite”, adăugă Radu, care va sta aici aproximativ o lună.

  COMENTARII

  Reacția Angelinei Jolie când legendara sa rivală, Jennifer Aniston, a urcat pe scena Globurilor de Aur: umilire pură!

  acum 13 zile

  Scena a fost pe buzele tuturor și a făcut deliciul cârcotașilor din Cetatea Filmului.

  S-a trezit pe masa de autopsie, după ce trei medici îl declaraseră ”mort”! Povestea dețintului ”salvat de un sforăit” a făcut înconjurul lumii

  acum 13 zile

   Un deținut în vârstă de 29 de ani s-a trezit chiar pe masa de autopsie, după ce cu doar câteva ore înainte fusese declarat mort de către trei doctori. Gonzalo Montoya , un hoț care își efectua pedeapsa într-o închisoare din nord-vestul...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »