VIDEO! Fetele de la Moulin Rouge vin in Romania si iti spun secretele seductiei!

Publicat pe 26.04.2013 la 11:06 Actualizat pe 26.04.2013 la 17:03

11 dansatoare din 15 tari diferite, 4 show-uri exclusiviste de striptease glamour, lectii de erotism si seductie imbracate in lumini decadente si costume care aduc un omagiu corpului femeii – asta veti vedea intre 23-26 mai la World Trade Plaza, in “templul nudului chic” – Le Crazy Horse Paris, de la Moulin Rouge.

Cel mai provocator si elegant show de cabaret din lume va avea patru reprezentatii in Bucuresti de la care nu puteti lipsi. Spectacolul definit de Steven Spielberg ca “magic”, iar de Hugh Hefner, “magnific”, este chiar Best-Off-ul cabaretului Crazy Horse. Dansatoare cu experienta ca Loa Vahina, Enny Gmatic, Loulou de Paris, Mina Velours, Lila Magnetic, Nooka Karamel si desigur, coordonatoarea artistica, Psykko Tico vor da un nou sens senzualitatii.

Indata ce cortina se ridica, incepi sa simti ca faci parte dintr-un vis in lumini psihedelice, dar nimic nu este lasat la voia intamplarii.

Casting-ul pentru noile fete din Crazy Horse este dur, iar criteriile precise, spune Psykko Tico:

“Masuri aproape de perfectiune, o tinuta aparte si un chip frumos, experienta in dans si background in actorie”, fara sa mai punem la socoteala empatia nativa si abilitatea de a transmite emotii publicului, de la sine intelese.

Odata ce treci de casting, urmeaza patru luni de formare”, adauga Loa Vahina, “timp in care deprinzi stilul Le Crazy si capeti ‘la crazy attitude’ ”. Atitudinea crazy implica inteligenta de a folosi lumina pentru a-ti transforma corpul intr-o enigma incitanta si o prezenta scenica deosebita, explica dansatoarea.

Dupa ani de cabaret, poti sa ajungi la fel ca ele, o maestra a seductiei. Nu te vezi dansand in siraguri de perle, unduindu-te pe ritmurile muzicii? Nu-I nimic! Chiar si fara lectii de dans erotic, poti sa ai barbatii la picioarele tale, atat timp cat mizezi pe formula magica stiuta de Psykko Tico si fetele ei:

Frumusetea conteaza desigur, dar e mai importanta atitudinea si sarmul. In fiecare secventa, avem o coregrafie speciala si trebuie sa fim in present si sa traim la maximum ceea ce facem, trebuie sa cream o legatura cu publicul. Pe scena, ne folosim de lumina, muzica, emotie si dans.

Printre scenele din show-ul pregatit in luna mai se numara clasicele “God Save Our Bareskin”, a carui coregrafie a fost realizata de un locotenent al armatei Marii Britanii si “Crisis? What Crisis!” a coregrafului francez Philippe Decouflé, scena inspirata din criza economica mondiala a anului 2009. Iar "Lecon d'Erotisme" te introduce in lumea nebuna a pasiunii si placerii.

Biletele se gasesc pe site-ul MyTicket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica si libraria Mihai Eminescu. Preturile difera in functie de categoria aleasa:

VIP Diamond: Loc la masa de patru persoane in imediata apropiere a scenei ce ofera o vizibilitate inegalabila a spectacolului. Pachetul include 1 ½ sticla de sampanie si o selectie de gustari fine. Pret: 556 lei

VIP Platinum: Loc la masa de patru persoane ce ofera o vizibilitate exceptionala a show-ului. Un rasfat complet pentru toti cei care vor sa savureze fiecare detaliu. Pachetul include: 1 ½ sticla de sampanie. Pret: 437 lei

Gold: Pozitionare top-premium in stil teatru; include un pahar de vin la intampinare. Pret: 330 lei

Silver: Pozitionare premium in stil teatru; include un pahar de vin la intampinare. Pret: 280 lei

În articolul

VIDEO! Fetele de la Moulin Rouge vin in Romania si iti spun secretele seductiei!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 15 mai 2024. Berbecii sunt sfătuiți să facă ce le place. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Elevi care se identifică drept animale şi vin îmbrăcaţi ca vulpi şi papagali la liceele din România. "Urcă în patru labe scările"
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Pachețele de primăvară cu brânză și verdeață, în foi de plăcintă
Catine
Cannes 2024. Rochii spectaculoase care au atras toate privirile în prima zi a Festivalului de Film
useit.ro
Semafoarele cu 4 culori ar ajunge în curând pe șosea. De ce vor experții să introducă și o lumină albă
as.ro
Cristi Borcea se întoarce la “marea dragoste” după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale apei cu castraveți. Cum îți poate completa dieta
Spynews
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
DeParinti
Care este momentul în care poți pierde dopul gelatinos: de ce se elimină
MediCOOL
Metode naturale de scădere a tensiunii arteriale. Impactul stilului de viață asupra sănătății
HelloTaste
Tort spirală cu blat bicolor, cremă de mascarpone și vișine
x