Zodiile feminine care își găsesc bărbatul potrivit de Revelion

Publicat pe 20.12.2017 la 09:51 Actualizat pe 20.12.2017 la 10:02

Cine sunt norocoasele

Deși crezi că iubirea nu va mai veni la tine anul acesta, poți avea surprize. La cumpăna dintre ani, 5 zodii de femei vor avea parte de multă dragoste la care nici nu s-ar fi așteptat și acest lucru nu va face decât să le bucure. Le își vor găsi dragostea în noaptea dintre ani și vor fi mai fericite ca niciodată!

Femeia TAUR:

Femeile din acest semn zodiacal care sunt singure, au toate șansele să-și găsească jumătatea în ultima noapte din 2017. Se știe despre femeile taur să sunt femei cu un farmec aparte și cu o carismă de invidiat și acest lucru le va ajuta să-și găsească sufletul-pereche.

Pentru ele, noaptea dintre ani va fi specială și ca de basm pentru că vor întoarce toate privirile, iar bărbații vor roi în jurul lor.

Femeia FECIOARĂ:


Aceste native vor fi precum pasărea Phoenix și vor renaște din propria cenușă la finalul anului 2017. Își vor scoate la înaintare toate atuurile pentru a atrage privirile bărbaților și au toate șansele să cucerească pe cineva.

Aceste femei au ceva special care nu poate fi trecut cu vederea și totodată, dețin arta seducției. Sunt inteligente și știu să se facă plăcute în orice situație.

Femeia BALANȚĂ:

Nativele născute în zodia balanță vor fi puse pe fapte mari în noaptea dintre ani. Nu este exclusă posibilitatea ca aceste femei să înceapă o relație cu o persoană pe care o cunosc de mai mult timp, dar față de care au abia acum sentimente.

Ultima noapte din anul 2017 le poate aduce acestor native schimbări pe plan sentimental, schimbări care le va bucura inima și le va readuce zâmbetul pe buze.

Femeia SCORPION:

Se știe despre aceste femei că sunt pasionale și că au un magnetism unic. De asemenea, sunt femei care obțin întotdeauna ceea ce-și doresc și nu renunță ușor atunci când vor ceva.

Femeile scorpion sunt misterioase și aceasta este cea mai puternică armă a seducției pe care o dețin. Aceste femei vor porni cu dreptul în noul an pentru că în noaptea dintre ani se va întâmpla ceva neașteptat în inima lor.

Femeia VĂRSĂTOR:

Dacă femeia vărsător a căutat tot anul un bărbat ideal alături de care să trăiască o dragoste ca în filme și nu a găsit, ultima noapte din 2017 va fi noaptea norocoasă pentru ea.

Cupidon le va sări în ajutor și bărbatul visurilor lor le va ieși în cale. Vor fi seducătoare, cuceritoare și mai comunicative ca niciodată, deci, nimic nu poate să iasă rău din asta.

sursă: estisuberba.ro

În articolul

Zodiile feminine care își găsesc bărbatul potrivit de Revelion

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x