• SAMBATA, 25 FEBRUARIE 2017

  Actriţa americană Shannen Doherty a finalizat şedinţele de chimioterapie împotriva cancerului. Cum se simte ea acum

   hepta.ro

  Actriţa americană Shannen Doherty, una dintre protagonistele serialelor ”Beverly Hills 90210” şi ”Charmed”, a finalizat, vineri, şedinţele de chimioterapie împotriva cancerului mamar cu care a fost diagnosticată în anul 2015.

  Vedeta americană a efectuat ultima şedinţă de chimioterapie, vineri, şi a anunţat această veste pe contul ei de pe reţeaua de socializare Instagram.

  De altfel, Shannen Doherty a ţinut un fel de jurnal online al luptei sale împotriva cancerului mamar cu care a fost diagnosticată în 2015, publicând în ultimii doi ani numeroase informaţii, fotografii şi înregistrări video pe reţelele de socializare.

  Ultima zi de chimioterapie. Sunt epuizată”, a scris actriţa, în vârstă de 45 de ani, în mesajul care însoţeşte o fotografie ce o arată în timp ce se odihneşte în dormitorul ei, informează contactmusic.com.

  Acum, după ce am terminat chimioterapia şi radioterapia, jocul aşteptării a început. Trebuie să aştept viitoarele teste. Să aştept să văd dacă am scăpat sau nu. Să aştept reconstrucţia mamară. Să aştept. Cred că atunci când cineva are cancer, există întotdeauna un anumit fel de aşteptare. Pentru aceia care ştiu.... Aştept alături de voi. #cancerslayer”, a adăugat actriţa.

  La începutul lunii ianuarie, Shannen Doherty a anunţat că a încheiat ultimul set de şedinţe de radioterapie şi a adus un omagiu echipei sale de medici radiologi, dar şi dispozitivului medical cu care a urmat acel tratament, căruia vedeta americană i-a atribuit un nume de alint - ”Maggie”.

  Vedeta a făcut public faptul că suferă de cancer mamar în 2015, după ce boala ei a fost dezvăluită într-o serie de documente legale pe care le-a depus în instanţă împotriva foştilor ei manageri de la Tanner Mainstain Glynn & Johnson. Actriţa i-a acuzat pe foştii ei manageri că au permis anularea poliţei sale de asigurare medicală, obligând-o astfel să aştepte prea mult timp înainte de a consulta un medic după ce a descoperit un nodul mamar.

  Părţile au ajuns la un acord în august 2016, dar, în decembrie 2016, soţul actriţei a iniţiat la rândul lui un proces împotriva managerilor acelei companii, afirmând că neglijenţa lor i-a ruinat viaţa sexuală.

  În vârstă de 45 de ani, diagnosticată în 2015 cu cancer mamar, boală care mai târziu s-a răspândit în organism, Shanne Doherty şi-a ţinut fanii permanent la curent cu starea sa de sănătate, prin intermediul unor mesaje publicate pe reţelele de socializare.

  În luna noiembrie 2016, ea a suportat o intervenţie de reconstrucţie mamară, în urma dublei mastectomii pe care a efectuat-o în vara acestui an.

  Shannen Maria Doherty, născută pe 12 aprilie 1971, este actriţă, producătoare şi scriitoare. A devenit cunoscută pe plan internaţional graţie rolurilor Brenda Walsh din serialul ”Beverly Hills 90210” şi Prue Halliwell din serialul ”Charmed”.

  COMENTARII

  E oficial: În Mexic, consumul de canabis în scop medical a fost legalizat

  acum 1 zile

  Textul, deja adoptat de senatori in decembrie, mai trebuie să fie promulgat de seful statului

  E oficial: Epidemia de rujeolă este cauzată de lipsa vaccinării ca rezultat al informării insuficiente

  acum 2 zile

  Cauzele reale ale epidemiei actuale sunt lipsa vaccinarii/imunizarii populatiei infantile/adulte.

  STUDIU: Ce popor este fruntaş la consumul de alcool în exces? Care sunt motivele pentru care oamenii beau atât de mult

  acum 3 zile

  Presiunea integrarii, stresul si depresia sunt principalele motive pentru care oamenii beau mult.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro