• MIERCURI, 15 MARTIE 2017

  Dezvăluiri incredibile despre moartea artistei! Colegii, despre Ileana Ciuculete: "Este CUTREMURĂTOR!"

  Moartea Ilenei Ciuculete a luat pe toată lumea prin surprindere! Anul acesta, în septembrie, îndrăgita artistă ar fi împlinit 60 de ani. 

  În loc să sărbătorească Ziua Femeii, pe 8 martie, Ileana Ciuculete și-a aflat diagnosticul. Potrivit libertatea.ro, coșmarul cântăreței a început în urmă cu câteva zile, când ea a aflat că are hepatita C. 

  Artista și-a repetat analizele, însă ulterior, i s-a spus că se află în stadiu terminal, fiind diagnosticată cu ciroză hepatică galopantă.

  Cântăreţii de muzică populară Lupu Rednic şi Maria Cârneci au declarat pentru News.ro că moartea Ilenei Ciuculete i-a şocat şi vorbesc cu greu despre colega lor la trecut.

  "Era un om tânăr, care ştia să râdă, puteam vorbi orice. Nici nu pot să vorbesc despre ea la trecut. Vestea este ca o bombă. Nici nu mai ştiu câte revelioane am petrecut împreună, ne-am întâlnit la nunţi, la spectacole... Este cutremurător", au fost vorbele lui Lupu Rednic.

  Maria Cârneci spune că nu-şi revine de la aflarea veştii. "Sunt şocată. N-am ştiut că e bolnavă, iar vestea asta ne-a luat ca din oală. Îmi tremură mâinile şi picioarele. Ileana era un om deschis, sincer, iubea viaţa, lumea, era un om fără ifose, o fată deosebită. Nu-mi revin", a declarat cântăreaţa pentru News.ro.

  Artista a adăugat că ultimele întâlniri cu Ileana Ciuculete au fost în urmă cu trei luni, la filmările pentru Revelion. "Bătălia asta n-o câştigă nimeni. Sunt cam scurte vieţile oamenilor care se consumă pe scenă", a declarat ea.

  Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, marţi, la 59 de ani, într-o clinică privată. Artista suferea de o boală incurabilă.

  Născută pe 20 septembrie 1957, Ileana Ciuculete a fost interpretă de muzică populară, înregistrând peste 400 de melodii proprii, cu peste 24 de albume.

  A fost angajată de la 14 ani, cu dispensă de vârstă, la orchestra de muzică populară “Doina Olteniei” a Filarmonicii din Craiova, sub bagheta dirijorului Dumitru Botezatu, potrivit biografiei publicate pe pagina sa oficială de Facebook.

  De-a lungul carierei artistice a mai fost angajată cu titlul de: primă solistă la Ansamblul “Danubius” din Drobeta Turnu-Severin, Ansamblul “Nicolae Bălcescu” din Craiova şi la prestigiosul ansamblu folcloric “Căluşul” din Scorniceşti.

  Solistă foarte apreciată de public pentru creaţiile proprii şi stilul specific de a cânta, dinamic şi melodios, a avut o bogată activitate discografică. Are peste 400 melodii proprii, fiind semnatară a 30 discuri.

  De-a lungul carierei artistice, a fost premiată în ţară cu trei Discuri de Aur şi un Disc de Platină şi în Serbia cu un Disc de Aur.

  În 2005, Ileana Ciuculete a fost premiată cu Discul de Aur pentru vânzarea a 40.000 de exemplare ale albumului ”Ciorbă de curcan”.

  COMENTARII

  E oficial: În Mexic, consumul de canabis în scop medical a fost legalizat

  acum 1 zile

  Textul, deja adoptat de senatori in decembrie, mai trebuie să fie promulgat de seful statului

  E oficial: Epidemia de rujeolă este cauzată de lipsa vaccinării ca rezultat al informării insuficiente

  acum 2 zile

  Cauzele reale ale epidemiei actuale sunt lipsa vaccinarii/imunizarii populatiei infantile/adulte.

  STUDIU: Ce popor este fruntaş la consumul de alcool în exces? Care sunt motivele pentru care oamenii beau atât de mult

  acum 3 zile

  Presiunea integrarii, stresul si depresia sunt principalele motive pentru care oamenii beau mult.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro