• Weekendul acesta, emisiunea ”PoveștiCOOL” își schimbă ora de difuzare

  acum 69 zile

  În acest weekend, 19 și 20 mai 2018, emisiunea ”PoveștiCOOL” se va difuza la o altă oră. Criss, Vlad, Rapha și Irina Margareta Nistor vor fi pe micile ecrane mai târziu.

  Kunefe, desertul turcesc de care te vei îndrăgosti de la prima mușcătură

  acum 69 zile

  Vă este poftă de ceva dulce? Atunci încercați kunefe! Rețeta o aveți la ”Don Apetit & Co”.

  Petru Păun, la ”PoveștiCOOL”: ”Începi să realizezi că sunt oameni care te urmăresc”

  acum 69 zile

  Astfel, Vlad Gherman a ieșit din pielea lui Ioan, iar Petru Păun a fost el însuși. La emisiunea ”PoveștiCOOL”, cei doi actori au vorbit despre personajele lor din superproducția ”Fructul Oprit”, nominalizată la premiul pentru cel mai bun serial tv.

  Marcel Iureș aduce emisiunea ”CineCOOL” mai devreme la Happy Channel

  acum 73 zile

  ”CineCOOL” va începe, în această duminică, 13 mai, mai devreme. Aceasta va fi difuzată de la ora 15.00 (și nu de la 15.30). Gazda, Irina Margareta Nistor, va avea un invitat de seamă la această ediție de ”CineCOOL”. Este vorba despre marele actor Marcel Iureș.

  La ”CineCOOL” Ştefan Iancu a povestit despre accidentul ce i-a lăsat un semn permanent pe obraz

  acum 73 zile

  Ștefan Iancu, deținător al unui Premiu Gopo la categoria “tânără speranţă”, și actorul din ”Un pas în urma serafimilor”, este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30.

  Cum a ajuns Ștefan Iancu să joace în cel mai premiat film la Gala Gopo, ”Un pas în urma serafimilor”

  acum 73 zile

  La ”CineCOOL”, tânărul actor Ștefan Iancu a povestit cum a ajuns să joace ăn filmul ”Un pas în urma serafimilor”,

  De la Peter Pan, la rolul principal din ”Un pas în urma serafimilor”. Ștefan Iancu, un tânăr actor care promite

  acum 74 zile

  Ștefan Iancu, deținător al unui Premiu Gopo la categoria “tânără speranţă”, este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30.

  "Un pas în urma serafimilor", un film despre un adolescent care își dorește să devină preot

  acum 74 zile

  În clipul de mai jos, vă invităm să-l cunoașteți pe Ștefan Iancu și să urmăriți câteva secvențe din ”În urma serafimilor”, film ce i-a adus un Premiu Gopo tânărului actor.

  La ”PoveștiCOOL”, despre Ziua Internațională a Cărții

  acum 74 zile

  Cum a fost marcată această zi la cea de-a șase ediție a Nopților Cărților Deschise, vă spun Criss și Vlad, la emisiunea ”PoveștiCOOL”.

  Richard Bovnoczki, actorul polivalent: a făcut schi, a cântat într-o formație și visa să intre la Conservator

  acum 75 zile

  Richard Bovnoczki, actorul care îl interpretează pe Mitch în spectacolul „Un tramvai numit dorință”, pus în scenă la ”Unteatru”, a povestit la Happy Channel cum a ajuns de la sport, la actorie.

  La ”PoveştiCool”, actrița Mihaela Trofimov vă invită la teatru, la ”Un tramvai numit dorință”

  acum 75 zile

  Echipa emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 15.30, a pătruns în culisele spectacolului și a realizat o serie de interviuri cu protagoniștii.

  ”Un tramvai numit dorință”, spectacolul la care publicul este pe scenă, alături de actori

  acum 75 zile

  Alături de Mihaela Trofimov, Richard Bovnoczki face parte din distribuția piesei ”Un tramvai numit dorință”, pus în scenă la ”Unteatru”. Echipa emisiunii ”PoveștiCOOL” a pătruns în culisele spectacolului și a realizat o serie de interviuri cu protagoniștii.

  Adevăr sau provocare. Jocul și filmul, un trhiller ce te va ține cu sufletul la gură

  acum 75 zile

  Înghite o linguriță de sare, sau una de piper. Fluieră cu orez în gură... sunt doar câteva dintre provocările pe care Cris și Vlad și le fac atunci când joacă ”Adevăr sau provocare”. Lor li se alătură și Rapha, la ”PoveștiCOOL”,...

  La ce film puteți merge cu prietenii? Ce ziceți de comedia ”I feel pretty”?

  acum 75 zile

  Despre această super-comedie, Criss, Vlad și Rapha au vorbit la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, ora 15.30 și luni-joi, de la miezul nopții).

  ”Împreună”, cartea scrisă de Ioana Chicet Macoveiciuc la cererea fanilor

  acum 76 zile

  Într-un interviu acordat emisiunii „PoveștiCool”, Ioana a povestit care este relația fiicei sale cu cărțile, ce recomandări are pentru părinții care nu au prea mult timp să le citească povești copiilor lor.

  Kisir - salată turcească făcută ca la mama ei!

  acum 76 zile

  Pentru această ediție de ”Don Apetit & CO”, Asan Remzie a preparat, cum altfel, ceva cu specific turcesc. Este vorba despre kisir, o salată turcească.

  Ce mâncare îți poți lua la serviciu? Încearcă această salată la borcan, o explozie de vitamine

  acum 76 zile

  La Happy Channel, Vlad o are invitată la "Don Apetit & co" pe bloggerița Mihaela Negrescu, alături de care va găti o delicioasă salată, ușor de pregătit și numai bună de savurat în sezonul cald.

  Duminică,de la ora 15:30, la Happy Channel. Ștefan Iancu, tânărul actor din „Un pas în urma serafimilor”, invitatul Irinei Nistor la "Cine COOL"

  acum 79 zile

  La doar 20 de ani, Ștefan Iancu se poate mândri cu un CV impresionant. Tânărul actor, care interpretează rolul lui Gabriel în filmul „Un pas în urma serafimilor”, a avut șansa să joace cu nume mari din industria filmului românesc. Despre cum și-a...

  Joacă într-un film scris și regizat de un preot, un film despre o femeie care ajunge să se prostitueze în Cipru

  acum 80 zile

  Ela Ionescu este invitata Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare de luni până vineri, de la ora 15.30, și de luni până joi, de la miezul nopții).

  La ”CineCOOL”, Ela Ionescu vorbește despre mentorul ei, maestrul Mircea Albulescu

  acum 80 zile

  Originară din Piatra Neamț, Ela Ionescu este o talentată actriță din generația tânără de artiști. Absolventă de ATF, la clasa Mircea Albulescu/ Cătălin Naum/Alexandru Jitea.

  Ela Ionescu, la ”CineCOOL”: ”Am descoperit că actoria este o formă de a mă exprima mai ușor”

  acum 81 zile

  Originară din Piatra Neamț, Ela Ionescu este o talentată actriță din generația tânără de artiști. Absolventă de ATF, la clasa Mircea Albulescu/ Cătălin Naum.

  Ce spectacole puteți vedea la Teatrul Național? La ”PoveștiCOOL” vă facem o propunere greu de refuzat

  acum 81 zile

  Acum, ”Cursa de șoareci” se joacă și în România, la Teatrul Național, după o traducere realizată de Irina Margareta Nistor. Despre această piesă vorbesc atât regizorul (Erwin Simsensohn), cât și protagoniștii spectacolului (Ileana Olteanu și Lari Giorgescu).

  România, văzută prin ochii unui regizor britanic. Un documentar de excepție, în lectura maestrului Victor Rebengiuc

  acum 81 zile

  ”România neîmblânzită” este un film documentar despre necuvântătoarele din România, lansat în 2018 și realizat de casa de producție britanică Off the Fence.

  Alexandra Ungureanu, la emisiunea ”PoveștiCOOL”: ”Nu aș accepta să cânt piese pe care nu le simt până în adâncul celulelor”

  acum 83 zile

  ”Echipa Happy a fost pe platourile de filmare, ba chiar am fost printre primii care au stat de vorbă cu ea despre acest videoclip”, i-a spus Vlad, încântat, Cristinei Ciobănașu, după ce aceasta l-a anunțat că a citit o știre despre noul clip al Alexandrei Ungureanu.

  Ce filme puteți vedea în această perioadă la cinema? Iată trei sugestii, via „PoveștiCOOL”

  acum 83 zile

  Mai multe detalii, dar și imagini din cele trei filme recomandate, în clipul de mai jos.

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  »

  DivaHair

  divahair.ro


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »