10 secrete pentru o relatie de vis

Publicat pe 30.04.2013 la 11:59 Actualizat pe 30.04.2013 la 23:48

Oricate tehnici de seductie ai stii, priceperea ta in dormitor nu e suficienta pentru a avea o relatie reusita. Mai important este sa comunici cu celalalt, sa accepti ca nu le stii pe toate si sa fii dispusa sa faci un compromis. Vezi mai jos 10 secrete pentru a fi fericita cu celalalt nu o zi sau o saptamana, ci toata viata!

1. Spune ce vrei

Baza unei relatii fericite este comunicarea. Trebuie sa ii spui partenerului tau ce vrei si sa asculti, in aceeasi masura. Nu e obligatoriu sa fii de acord cu el, dar este important sa ii arati ca tii cont de parerea lui si ca vrei sa stii ce crede el despre un subiect anume.

2. Fa-ti timp pentru voi doi

Cu timpul, veti avea tot mai multe obligatii familiale, iar munca si copiii iti vor rapi o gramada de timp. Este important sa nu pierzi din vedere iubirea care v-a legat la inceput si sa iti faci timp pentru voi doi.

3. Ai grija la discutiile in contradictoriu

In loc sa profiti de orice prilej pentru a-i reprosa lucrurile care te-au deranjat la el intotdeauna, mai bine te concentrezi pe lucrul care te-a nemultumit in acel moment. Nu lasa problemele sa se adune, discuta-le pe loc.

4. Profita de fiecare experienta noua

Nu lasa rutina sa va strice relatia. Fii deschisa la provocari si propune-i sa plecati intr-un loc nou impreuna, sa va inscrieti la un curs interesant sau sa aduceti o noua jucarie erotica in dormitor.

5. Arata-i ca il apreciezi

Face un gest dragut pentru tine? Spune-i cat de mult apreciezi asta. Nimanui nu ii place sa simta ca e luat de bun. Cu cat va simti ca lucrurile astea conteaza pentru tine, cu atat le va face mai des.

6. Stabiliti regulile de la inceput

Vreti sa va mutati impreuna? Discutati de la inceput care vor fi regulile. Daca tu esti cea care se pricepe la gatit, propune-i lui sa te ajute cu spalatul rufelor, platitul facturilor, etc. Afla care sunt punctele lui forte si cu ce poti sa contribui.

7. Inainte sa discuti cu el ceva delicat, tatoneaza terenul

In loc sa incepi un monolog despre problemele lui cu familia si neintelegerile cu fratele, mai bine tatoneaza terenul. Intreaba-l daca puteti sa vorbiti despre ceva mai personal pentru el si vezi in ce stare de spirit e.

8. Fii spontana

Mai stii cum erati la inceput? Niciunul nu stia la ce sa se astepte si de aceea, nu te plictiseai niciodata. Continua sa fii spontana pentru ca magia sa nu dispara niciodata.

9. Accepta schimbarea

Odata ce relatia voastra va evolua, vei observa ca unele lucruri s-au schimbat la tine. Accepta asta si accepta schimbarile in bine - barbatul potrivit pentru tine este cel care te ajuta sa cresti si sa iti atingi potentialul, cel alaturi de care poti fi mai buna.

10. Nu renunta la prieteni

Sotul tau poate fi cel mai bun prieten si cel caruia ii spui toate necazurile tale. Dar niciun barbat nu te intelege la fel de bine ca o femeie, asa ca ai grija sa iti tii aproape prietenele. Vei avea nevoie de ele la un moment dat, fii sigura.

foto: ninemsn.com.au

În articolul

10 secrete pentru o relatie de vis

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x